Ne, já si nestěžuji ať se tady nestaví, chraň bůh

Já si stěžuji že se nestaví na I/43 a hlavně že někdo dokáže přijít s argumentem, že prostě teď se nic rozšiřovat nebude protože by to bylo "jen" na 10-15 let a potom by tam jezdilo "jen" 12-14 tis. vozidel. To je hlavní argument proč to tam nerozšiřovat, že pro 12 000 vozidel to není potřeba. A stavíme D6 pro 8000, tady pro 13 000 a těc úseků dalších je hromada, kde se zkapacitnění pro méně než 15 000 vozidel chystá

Jinak kruháč stavět na konci čtyřpruhu, kde vedou peážně dvě silnice první třídy, je totální nesmysl, kór, když na té křižovatce právě jedna silnice opouští hlavní trasu. Má tam být nějaká trubka podle primárního směru, což předpokládám je směr Nový Bor - sever na I/9. 4-pruh normálně levý pokračuje dál, pravý na MÚK a na I/9. A v opačném směru po spojení normálně začátek 4-pruhu. Nevím, jak někoho může napadnout dát do takových míst kruháč. To je přesně ono, o čem jsem mluvil u té D6. Tam se "vyhazují" peníze oknem za přeložku nějaké polňačky, i když jde řešit o 95% levněji, ale tady udělají takový nesmysl