|
|
Zaregistrujte se – napište požadovanou přezdívku na info [zavináč] ceskedalnice [tečka] cz
|
|
Právě je 5.3.2021 21:27:24
|
Zobrazit aktivní témata | Zobrazit nové příspěvky
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
I/22 Klatovy - Strakonice
Autor |
Zpráva |
Avantime
Autor
|
 I/22 Klatovy - Strakonice
Dne 20. 12. bylo v informačním systému EIA zveřejněno oznámení záměru Silnice I/22 Vodňany – hranice Plzeňského kraje, část hranice Plzeňského kraje - Katovice. Oznámení záměru píše: Předmětem předkládané dokumentace je záměr výstavby silnice I/22 v úseku hranice Plzeňského kraje - Katovice. Začátek je dán hranicí kraje, úsek je ukončen mimoúrovňovou křižovatkou Katovice. V zájmovém úseku jsou proti sobě posuzovány dvě varianty, a to varianta A-1 a A-2. Délka posuzovaného úseku přeložky silnice I/22 činí pro obě varianty cca 9,1 km. V zájmovém úseku mají obě varianty skoro stejné směrové vedení, poněkud odlišné jsou jen poloměry oblouků, kde se trasy mírně rozcházejí. Obě trasy končí mimoúrovňovou křižovatkou u Katovic. Trasa varianty A-2 je asi o 20 m delší, než trasa varianty A-1. Silnice je navržena jako dvoupruhová silnice I. třídy v kategorii S 9,5/80 ČSN 736101.
|
26.12.2011 15:33:26 |
|
 |
Avantime
Autor
|
 Re: I/22 Klatovy - Strakonice
|
18.7.2012 21:45:21 |
|
 |
Lenny
Autor
|
Jel jsem po I/22 minulý týdne v pátek a překvapil mne vysoký provoz nákladních aut mezi Klatovy a Domažlicemi, dokonce jsem tam potkal polského a rumunského řidiče. Oproti jiným úsekům I/22 byl tam provoz několika násobně větší. Ale nemohu přijít odkud kam jedou, co je to za spojku.
_________________ D47 už máme, teď ještě D48 Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
|
10.1.2017 12:32:44 |
|
 |
Honey72
Příspěvky: 2990 Bydliště: Trutnov - 49 km od polské dálnice a 53 km od české, 29 km od rozest. české a 17 km od polské.
|
Mohlo to být kvůli sněhu, kdy byly šumavské přechody, např. přes Železný Brod a Strážné špatně sjízdné a muselo se to objíždět přes Folmavu. Nevím. Napadlo mě to, protože minulý týden byly např. uzavřeny pro TIR přechody v Krkonoších a Jizerkách a muselo se to objíždět přes Hrádek.
_________________ 82 let výstavby dálnic na českém území 1938-2020
|
10.1.2017 12:51:45 |
|
 |
kollma
|
https://mapapp.rsd.cz/Upload/Stavby/427 ... _trasy.pdfJe fajn, že se plánujou úpravy trasy v místech, kde jsou horizonty a něpřehledné zatáčky. Ale neplánuje se i třeba MÚK s II/187? To by podle mě mělo větší význam v téhle lokalitě.
|
28.5.2020 10:13:51 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Zobrazit aktivní témata | Zobrazit nové příspěvky