Dobrý den, včera jsem jen tak bloudil po internetu a našel jsem zmíňky o obchvatech města Smečno a obce Kačice. Neměl by někdo k nim více informací? Obchvat Smečna má být jižní, z toho mě ale příliš trasování stejně nenapadá a o Kačickém jsem také skoro nic nenašel. Jestli někdo bude něco vědět, budu moc rád. Předem moc děkuji.
Díky moc, koukal jsem do mapy na to Smečno a to trasování je šílený. To tam lidi budou mít radost. Přes Kačice to tak nějak jde, akorát že tam je pěkný kopeček.
Takto dopadla necelých šest let stará oprava průtahu Smečnem. Toto je největší past, každým dnem se stav zhoršuje. Navíc se po celém průtahu vyskytují lokální propady krajnic a středů vozovky (v některých místech poměrně hluboké). Dle článku byla oprava v roce 2008 dokonce provedena na základě diagnostiky*!!!
*(Jestli je to, myšleno tak, že na to támhle Pepík od kluků z Uplácat a Zatryskat s.r.o. kouknul svým "zkušeným" okem, tak pak je všechno v pořádku )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru