I/38 Znojmo, obchvat

Jestřebí (I/9) – Mladá Boleslav (D10) – Nymburk – (D11) – Kolín (I/12) – Kutná hora (I/2) – Čáslav (I/17) – Havlíčkův Brod (I/34) – Jihlava (D1) – (I/23) – Znojmo (I/53) – Rakousko
Odpovědět
kot
Příspěvky: 10365
Registrován: 17.6.2010 0:19:32

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od kot »

2 klárka : Před Havlem už Stasi říkala - důvěřovat je dobré, kontrolovat lepší...
Brandon98
Příspěvky: 7
Registrován: 12.1.2019 19:27:44

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od Brandon98 »

Jasně. Tak teda klárko, nebo spíš soudružko Poláková (opravdu vtipný nick), ta vaše nenávist k obyvatelům vlastního města a nebetyčná debilita nezná mezí. Dokážete pochopit, že ten váš "velký obchvat" nikdo kromě toho vašeho "gangu" nechce? Vy jste asi úplně mimo realitu. Osobně vám vzkazuji jediné: Na každou svini se už voda vaří. A radši doufejte, že vás na ulici nikdy nepotkám.
bojler
Příspěvky: 272
Registrován: 24.8.2017 21:18:12

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od bojler »

Prosím nesnižujme se na úroveň soudružky Polákové, která umí označovat jiné názory za "výlevy". Podle mě by bylo vhodné spíše postupovat jinou cestou. Začít hledat chyby ve stylu padni komu padni - kontrolovat plnění povinností spolku a jeho členů, uspořádat demonstraci atd. Starosta Gabrhel, ačkoli k němu mám milion výhrad, přišel s myšlenkou sdružení "pro" obchvat. Myšlenka dobrá, realizace bohužel kvůli alkoholismu nedotažená.
klarka
Příspěvky: 165
Registrován: 23.3.2010 8:28:15

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od klarka »

Omlouvám se, pokud jsem někoho svými názory iritovala. Každý snad má právo se vyjádřit, ale řídit se podle toho nejspíš ne. Několikrát jsem z této diskuse chtěla odejít, ale nějak mi to nedá. Chápu vaše postoje, ale nechápu, proč se tu stále útočí na p. Polákovou a ještě s despektem, "soudružka". Kolik ze současných politiků bylo ve KSČ a fungují v jiných stranách a na vybraných postech. Paní Poláková se nikdy jako soudružka neprojevovala a odevzdala legitimaci hned po 17. listopadu. Pak už do žádné strany nevstoupila. Už kvůli ní, protože si jí vážím, byste měli přestat s podobným titulováním. Je to urážlivé. Bavme se o obchvatu neobchvatu, kde zastávám názor, že je to okružní silnice a v budoucnu je možné postavit obchvat. Zastávám názor, že po nyní budované silnici se do města a jeho blízkosti dostane mnohem větší provoz, než je tomu dnes. Má to být přece mezinárodní silnice sever - jih. Podívejte se, co to udělá s částí Znojma zvané Kasárna. Té se tato stavba nevyhýbá a už dnes je tam provoz neúnosný. Po dostavbě se budou nejspíš lidé odtud stěhovat, protože se bude pořád jezdit prostředkem Kasáren. Tam se už dnes (a hrůza "potom") žije mnohem hůř, než na co si stěžuje Brandon98. V Dobšicích bude situace stejně neúnosná. Vždycky jsou dvě strany nejen mince. Kompromis v této situaci by nebyl od věci. Stavba III zatím stojí a stát ještě nějakou dobu bude, protože se v přílišné blízkosti zamýšlené stavby nachází letiště z jedné strany a z druhé Natura 2000. Podle mě by bylo rozumnější skutečně uvažovat alespoň částečně o nové trase kus dál. Šikovný projektant by to určitě zvládl. A podle současných průtahů by se mohla celá záležitost uskutečnit snad i dřív, než tvrdě prosazovat trasu současnou.
Likas
Příspěvky: 808
Registrován: 21.9.2011 10:08:48

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od Likas »

No, jestli paní Poláková byla v KSČ, tak na označení soudružka nevidím nic dehonestujícího a urážlivého. Naopak, na takový kádrový profil je potřeba být patřičně hrdý.
Mě se třeba líbí, že vždy až v poslední fázi stavby (stavební povolení, realizace) se objeví několik koumáků, co ví jak by se to mělo udělat líp. Tamdle za polem, tudle pod kopcem. Jenže taková varianta by zase vygenerovala jiné blokovače co by to chtěli vést jinudy. A kola přípravy a papírování se mohou točit do nekonečna.
Vy Klárko argumentujete, ale jakmile se ukáže, že nepravdivě, tak se stavíte do role ublíženého laika. Nevím proč se tedy zdráháte přijmout argumentaci lidí erudovaných v oboru a seznámených s touto problematikou do hloubky. Pokud se těch omylů, polopravd a nesmyslů nakupí hodně, tak dost upadá důvěryhodnost argumentujícího.
Dobšice na tom budou dočasně hůř, centrum líp. Dočasnost zhoršení situace Dobšic záleží na více faktorech a jeden z nich jsou i další budoucí blokovači další etapy. Jestli žije víc lidí v centru nebo Dobšicích nemusíme myslím rozebírat.
bojler
Příspěvky: 272
Registrován: 24.8.2017 21:18:12

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od bojler »

Paní Poláková, projevujete se tak, že kvůli vám naše děti denně inhalují zplodiny z kamionů. My všichni kvůli vám ztrácíme každý den čas v zácpách. A to pouze a jen kvůli vlastnímu prospěchu. Tak jako jen kvůli vlastnímu prospěchu vstupovala do KSČ. Opravdu si myslím, že nastal čas na reakci ze strany 99% obyvatel Znojma.
davidb
Příspěvky: 522
Registrován: 19.4.2018 21:38:53
Bydliště: Vratimov

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od davidb »

klarka píše:Až budou jezdit proudy aut od Balkánu na sever po navrhovaném obchvatu, podobný nářek uslyšíme od lidí bydlících v těch částech Znojma a okolí, kudy má procházet. A taky mluvíme o tisících.
Ženská jedna sakramentská, vaše argumenatce je šílená!
1- Porovnáním 2 tras jde jasně vidět, že zastavěnost kolem nového obchvatu je fakt naprosto stejná jako v centru a tudíž zasaženo bude stejně lídí!! https://mapy.cz/s/3ksxs
2- Ano Kasárna zůstanou bez obchvatu, stejně jako Olbramkostel a prakticky všechny obce na I38. A kvůli tomu nechcete nechat dostavět obchvat Znojma!!

Vaše argumantace je šílená a úplně mimo mísu.
Naposledy upravil(a) davidb dne 14.1.2019 13:32:58, celkem upraveno 1 x.
davidb
Příspěvky: 522
Registrován: 19.4.2018 21:38:53
Bydliště: Vratimov

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od davidb »

Jsem z Ostravy, kde máme spolek Skalka, a proto mě tyto vaše absurdní argumenty nadzvedávají ze židle.
klarka
Příspěvky: 165
Registrován: 23.3.2010 8:28:15

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od klarka »

Re: I/38 Znojmo, obchvat
Paní Poláková, projevujete se tak, že kvůli vám naše děti denně inhalují zplodiny z kamionů. My všichni kvůli vám ztrácíme každý den čas v zácpách. A to pouze a jen kvůli vlastnímu prospěchu. Tak jako jen kvůli vlastnímu prospěchu vstupovala do KSČ. Opravdu si myslím, že nastal čas na reakci ze strany 99% obyvatel Znojma.

Za 1. nejsem Poláková, inhaluji stejně jako vy. Na rozdíl od vás chodím pěšky, aut je ve městě nad míru (s tím souhlasím).

2. Paní Poláková nevstupovala do KSČ z vlastního prospěchu, ale jak sama říká z mladického zapálení pro věc (asi jako Palach) 22.srpna 1968 a byla v redakci Znojemského Podyjí, které v době okupace i roznášela. Pak pro ni nebyla cesta zpět až do roku 1989, kdy s legitimací praštila jako první ve škole. Moc dobře znám tuto historii i to, jak nám v hudebce pouštěla Kryla v 80.letech a nemohla vědět, kdo ji udá. Za to si jí moc vážím. To, že přebírám mnohé názory z našeho spolku, je už tak. Jak jsem psala dřív, moje argumenty jsou možná naivní a příliš laické. Stojím někde uprostřed mezi názory tady v diskusi a názory lidí ze spolku.
3.davidb mě usvědčil, ale pořád to neznamená, že navržený obchvat není blízko a nic moc nevyřeší.Prostě se strká mezinárodní silnice z jednoho místa, kde se má ulevit, do druhého, kde se lidem přidá negativ.
Mám dojem, že humbuk kolem p. Polákové odvádí pozornost od toho, co je na přípravě diskutované stavby špatně. Kdyby ŘSD dodalo všechny podklady pro jednotlivé stavby v pořádku, dokončení 752 m mohlo být dávno (první územní řízení bylo v r. 2011!). Kdyby kontrola stavebního úřadu probíhala, jak má, na chyby v podkladech by se přišlo dřív (2017). Takže to, že se nedokončuje 752 m není vinou p. Polákové, kterou obviňujete, ale je někde úplně jinde. A pokud řízení o územku 3.1.letošního roku, postrádá EIA, hasiči neví, jak úzká je silnice mezí ochrannou zdí a domy, policie neví, že v blízkosti je další rodinný dům, název řízení neodpovídá skutečnosti, že jde o S8, jak je v územním plánu, tak předpokládám další zdržení. Za to taky může p.Poláková a Spolek Obchvat??? To jsou jasná fakta k tomu poslednímu, co se tu děje. O celkové podobě obchvatu možná nemá jasnou představu ani samo ŘSD. A já jen laicky dodávám, že kdyby v místech Suchohrdelské MÚK či kruhového objezdu vyrostla vilová čtvrť, byl by to asi z toho všeho mudrování ten nejlepší počin, protože jedině do těch míst se Znojmo může rozrůstat. Možná k tomu jednou dojde a místní si budou stěžovat na zcela to samé, na co si stěžují obyvatelé v blízkosti současné I/38.
Ano, asi míchám hrušky s jabkama, ale řešíme tu pouhými řečmi něco, čemu mnohý z nás pořádně nerozumí se všemi fakty kol a kolem. Všechno má řešení, jen se domluvit a obě strany by si měly naslouchat. A teď nemyslím diskusi, ale ty, kteří tvoří většinou jen s pomocí map, vrstevnic a kdo ví čeho projekty důležitých staveb a další to bez rozmyslu přijímají. A tady si neodpustím poznámku, že na stavbě II vznikl pěkný problém s ujížděním pilířů mostu (MÚK). Kdo zaručí, že mnohem horší problém nevznikne na Suchohrdelské, kde se má stavět na navážce po zlikvidované cihelně? Kdo Znojmo zná, ví, že tu prší velmi málo, ale když zaprší na navážku, vznikne problém jako v létě u Baumaxu. Po jednom dešti se utrhla málem polovina svahu. A i s tímto problémem si dělá hlavu náš spolek, protože celá oblast MÚK a stavby IV je svah a navážka. Stromy zahrad ji drží, ale zahrádkáři této oblasti by mohli povídat, jak jim při vydatném dešti utíká zemina svahem do níže položených zahrad. Opravdu si neumím představit, co by se jednou mohlo dít se silnicí po průtrži mračen. Nikdo nemůže počítat pouze se suchem.
A teď mě zase rozcupujte, že píšu páté přes deváté, protiřečím si a argumentuji nesmyslně.
StavošUskanski
Příspěvky: 97
Registrován: 3.2.2018 15:09:56

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od StavošUskanski »

klarka píše:Re: I/38 Znojmo, obchvat
A teď mě zase rozcupujte, že píšu páté přes deváté, protiřečím si a argumentuji nesmyslně.
Pohledem na mapu to vypadá, že Klárka má možná v jedné věci pravdu. "Mikulovizace" a následná stavba obchvatu obchvatu za 20 - 50 let hrozí. Ale možná by si mohla uvědomit, že hledání ideálního konečného řešení je cesta do pekel. To se nepostaví nikdy nic.
Aram96
Příspěvky: 7855
Registrován: 13.8.2018 20:56:09
Bydliště: A88-R43-D43-I/43-I/73-?-?

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od Aram96 »

No když vás čtu napadá mě opravdu už jediné. Zaplaťpánbůh, že nebydlím ve Znojmě a nepotřebuji ten obchvat tak moc :zvraci:
davidb
Příspěvky: 522
Registrován: 19.4.2018 21:38:53
Bydliště: Vratimov

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od davidb »

Aram96 píše:No když vás čtu napadá mě opravdu už jediné. Zaplaťpánbůh, že nebydlím ve Znojmě a nepotřebuji ten obchvat tak moc :zvraci:
Já tam taky nebydlím, psal jsem to výše.
Ale už jsem se musel ozvat, protože to jsou argumantace (jak my u nás říkame) jak cyp :D
_jan91
Příspěvky: 973
Registrován: 4.9.2011 16:14:35
Bydliště: D1

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od _jan91 »

StavošUskanski píše:
klarka píše:Re: I/38 Znojmo, obchvat
A teď mě zase rozcupujte, že píšu páté přes deváté, protiřečím si a argumentuji nesmyslně.
Pohledem na mapu to vypadá, že Klárka má možná v jedné věci pravdu. "Mikulovizace" a následná stavba obchvatu obchvatu za 20 - 50 let hrozí. Ale možná by si mohla uvědomit, že hledání ideálního konečného řešení je cesta do pekel. To se nepostaví nikdy nic.
"Mikulovizace" zde podle mě nehrozí, obchvat bude mít MÚK, takže tady snad nedojde k nějakému napojování supermarketů apod. Na velký obchvat asi intenzity nebudou. Znovu opakuji, že jde primárně o vymístění dopravy z historického centra, kde jsou domy a okna v řádu jednotek metrů od silnice. Máme spoustu obchvatů podobných Znojmu - např. Havl. Brod, Jihlava, Sklené nad Oslavou, budoucí Žďár nad Sázavou atd. - v blízkosti obytné zástavby možná ještě horší případy než je to Znojmo. Ale nevím, že by si někdo stěžoval... Auta tam jen rychle profrčí.
bojler
Příspěvky: 272
Registrován: 24.8.2017 21:18:12

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od bojler »

To je právě ono. Jenom od stávající ČS OMV po křižovatku s Brněnskou je po trase cca 25 přechodů a 9 semaforů. Pokud kamion při průjezdu čtyřikrát zastaví a čtyřikrát se do kopce rozjíždí. Už slyším Polákovou, jak je to chyba nastavení semaforů...
kyk
Příspěvky: 954
Registrován: 22.7.2011 10:54:46
Bydliště: Praha, SOKP km 50 st.
Kontaktovat uživatele:

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od kyk »

Obchvat se nestane mezinárodní silnicí.
Mezinárodní silnice E69 už v současnosti prochází centrem města, kde auta stojí v kolonách a dusí obyvatele.
Místo toho, aby projela bez zastavení po obchvatu, který už mohl být.
Budiž, dýchejte si "klarko" zplodiny, stejně jako kouření se následky inhalace výfukových zplodin ukážou až za několik (desítek) let, dnes to nebolí.
Bohužel s vámi je inhalují tisíce dalších lidí, včetně malých dětí. Díky paní Polákové a spol.
klarka
Příspěvky: 165
Registrován: 23.3.2010 8:28:15

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od klarka »

Vysvětlete mi prosím, jak to, že se obchvat nestane mezinárodní silnicí. Moc se ve značení nevyznám. Znojmem prochází I/38 a ta se má stát S8.
Stále se tu všichni oháníte tím, že p.Poláková zastavuje stavbu obchvatu (zjednodušeně řečeno) a je proti všem ostatním obyvatelům města. Jenže na náš spolek se obrací stále více lidí, kteří nám fandí a obchvat v dané podobě nechtějí. Kde tedy hledat pravdu? Opět tvrdím,že je někde uprostřed jako vždy. Prostě těch křiklounů chceme obchvat, je na této stránce víc.
Honey72
Příspěvky: 5259
Registrován: 26.12.2015 0:06:38
Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od Honey72 »

Nový obchvat se samozřejmě buduje pro mezinárodní silnici E59 Praha-Záhřeb. Jenže značena bude po obchvatu až bude mít obchvat vůbec nějakou logiku a ne jen slepé části. To znamená alespoň I. a II. část. Že by byla E59 vyznačena po silnicích druhé třídy nehrozí.
Letos máme výročí 85 let výstavby dálnic na českém území 1938-2023
bojler
Příspěvky: 272
Registrován: 24.8.2017 21:18:12

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od bojler »

klarka píše:Jenže na náš spolek se obrací stále více lidí, kteří nám fandí a obchvat v dané podobě nechtějí. Kde tedy hledat pravdu?
Především byste měla přestat lhát a vydávat se za někoho jiného. Neznám ani jednoho člověka ve Znojmě s výjimkou pár majitelů zahrad a politických aktivistů, kteří by měli potřebu se obchvatu bránit.
kik
Příspěvky: 1006
Registrován: 18.5.2009 15:27:52
Bydliště: Hradec Králové - Labská II

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od kik »

Klárko, bydlím v HK a Znojmem jsem naposledy projížděl v červnu loňského roku když jsme byli na dovolené ve Vranově. Ten obchvat tam měl stát už snad před 20 lety - kromě soboty odpoledne to bylo nekonečné poskakování v koloně. Lituji lidi, kteří musí na té komunikaci a v jejím blízkém okolí bydlet.
Hradec měl jediné štěstí a tím bylo to, že když pan architekt Gočár projektoval část mezi řekou a nádražím, tak už tam zahrnul dnešní silniční okruh. Protože nebýt jeho vize, tak na tom je Hradec dneska možná ještě hůře než Znojmo. Pamatuji si moc dobře, když veškerá tranzitní doprava vedla centrem a kde byly velkéo problémy přejít ulici a to byl provoz mnohem menší. Znojmo je na tom mnohem ještě hůře a pokud navrhovaný obchvat tuto zátež z města odvede, tak to bude jenom a jenom dobře.
Bohužel mi v lecčems připomínáte p. Patrika a jemu podobná individua.
klarka
Příspěvky: 165
Registrován: 23.3.2010 8:28:15

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od klarka »

Hradec měl jediné štěstí a tím bylo to, že když pan architekt Gočár projektoval část mezi řekou a nádražím, tak už tam zahrnul dnešní silniční okruh. Protože nebýt jeho vize, tak na tom je Hradec dneska možná ještě hůře než Znojmo. Pamatuji si moc dobře, když veškerá tranzitní doprava vedla centrem a kde byly velkéo problémy přejít ulici a to byl provoz mnohem menší.

Nový obchvat se samozřejmě buduje pro mezinárodní silnici E59 Praha-Záhřeb. Jenže značena bude po obchvatu až bude mít obchvat vůbec nějakou logiku a ne jen slepé části. To znamená alespoň I. a II. část. Že by byla E59 vyznačena po silnicích druhé třídy nehrozí.

Děkuji za vysvětlení. Samozřejmě, že jsem (jsme) pro novou silnici. Automobilová zátěž je ve Znojmě neúnosná, ale zřejmě by to chtělo i osvícenější architekty typu pana Gočára. Přesto si pořád myslím, že lze uvažovat i o návrhu ing.Kalčíka. Prostě jakýsi kompromis. To propojení I. a II. části přece nic moc neřeší, i když hodně vyřeší. Jsou tam ovšem problémy s kruhovou křižovatkou pod Baumaxem, která bude špuntem. A osobně žasnu, jak se pořád obhajuje něco, co je takto naprojektováno pětadvacet let. Kdyby se Bojler trochu zajímal , věděl by, jak nadávají lidé z Přímětic, jak nechápou lidé jezdící do nemocnice, co že to zase budují. Ale on bude jen stále napadat kolegyni, potažmo mě. Asi těch lidí zná málo.
Aram96
Příspěvky: 7855
Registrován: 13.8.2018 20:56:09
Bydliště: A88-R43-D43-I/43-I/73-?-?

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od Aram96 »

Pan bojler tu skutečně už více napadá než věcně přispívá (ale chápu ho).
Ale vy mi prosím tedy řekněte ?? V čem je vaše řešení dobré, že auta pojedou po polovině obchvatu, tam kruháč, na další (již dnes brutálně přetížený) kruháč a odtam to máte namyšleno směrem na jih do Rakouska jak ?? Jako jestli máte pocit, že blokací jednoho úseku dosáhnete toho, že stát začne projektovat úplně nový "větší" obchvat až za těmi příměstskými vesničkami, tak to nemůžete myslet vážně ... opravdu mě teď zajímá vaše konkrétní řešení současně přetíženého Znojma. Protože to vaše současné polovičaté řešení nedovádí auta z centra, která jedou z/do Rakouska. Nebo máte v úmyslu dokončit poslední stavbu (nevím číslo, prostě úsek z jihu po silnici I/53) a uprostřed obchvatu nechat ten psakvil se dvěma kruháči ?? :zvraci: Nebo jaké je vaše řešení, prosím ? :)
bojler
Příspěvky: 272
Registrován: 24.8.2017 21:18:12

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od bojler »

klarka píše:To propojení I. a II. části přece nic moc neřeší, i když hodně vyřeší. Jsou tam ovšem problémy s kruhovou křižovatkou pod Baumaxem, která bude špuntem.
Nezlobte se, ale odporovat si dokonce v rámci jedné věty a v druhé potvrdit, že návrhy spolku jsou neživotaschopné? :!:

Špunt nenavrhujete jeden, ale dokonce tři. Zde (https://mapy.cz/s/3l2L4) je mapa se současnými dvěma kruhovými objezdy. Už teď se na Družstevní směrem k tomu většímu tvoří poměrně často souvislá kolona. Pokud se nedokončí napojení na I/53 pomocí MÚK a nedojde k odlehčení o provoz ve směru na Brno, bude to konečná.

klarka píše:A osobně žasnu, jak se pořád obhajuje něco, co je takto naprojektováno pětadvacet let. Kdyby se Bojler trochu zajímal , věděl by, jak nadávají lidé z Přímětic, jak nechápou lidé jezdící do nemocnice, co že to zase budují. Ale on bude jen stále napadat kolegyni, potažmo mě. Asi těch lidí zná málo.
A jsme u vzývané podstaty - obchvatu se brání lidé, kteří už pětadvacet let (ve skutečnosti je to mnohem víc) vědí, že si tam prostě a jednoduše nic stavět neměli. Když se podíváte na jejich Facebook, sami tam přidávají příspěvky, kde se silnice vyhýbá jedné rostlině. A oni chtějí, aby se kvůli v r. 2004 kolaudované nemovitosti stavěl obchvat v polích.

Můj kamarád si staví dům kousek od II. stavby v Příměticích a těší se na zprovoznění obchvatu. Bude to pro něho znamenat zásadní zrychlení průjezdu Znojmem směr Brno. Část mé rodiny v Příměticích bydlí a pokud někdo nadává, tak na nemožnost uzavírku rozumně objet. A to není dáno stavbou samotnou, ale tím, že tady už měla stát třicet let a máme tady zaostalou dopravní infrastrukturu.

Jestli někdo opravdu nad něčím nadává, tak nad řešením křižovatky u nemocnice. Podle současné doktríny je totiž "zklidněna" natolik, že a) chybí odbočovací pruh k nemocnici b) při odbočení musí jet auto (včetně sanitek s puštěnými VRZ) krokem.
Brandon98
Příspěvky: 7
Registrován: 12.1.2019 19:27:44

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od Brandon98 »

klarka píše:To propojení I. a II. části přece nic moc neřeší, i když hodně vyřeší.
Logika Spolku Obchvat. :crazy:

Ženská nešťastná. Vždyť je to jen obyčejná, slušná občanka Znojma, která ničemu nerozumí. Její altruismus je zde nepochopen a napadán a přitom to s námi všemi myslí tak dobře! Návrh velkého obchvatu je přeci geniální. Nejdříve za 50 let umožní všem lidem, zvířátkům i kytičkám žít v dokonalé harmonii v našem krásném městě. Klárka se toho sice už nedožije, ale vždyť ona to nedělá pro sebe či pro současné obyvatele Znojma, ale pro dobro budoucích generací. Bůh ji opatruj! :lol:
theodor less
Příspěvky: 2757
Registrován: 27.4.2018 23:10:42

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od theodor less »

Pánové, nevyhlásíme stop stav? Když se podíváte na historii tohoto vlákna, uvidíte jednu "znojemačku" na straně jedné a spoustu méně či více rozezlených účastníků na straně druhé. "Znojemačka" se mazaně stylizuje do toho, který je mimo struktury odpůrců. To ji umožňuje zaujímat "objektivní" postoje. Když k tomu připočteme rozporné argumenty a naivitu (pravidla mi neumožňují použít přiléhavější pojmenování), musíme konstatovat, že té osobě děláme "užitečné idioty".
Brandon98
Příspěvky: 7
Registrován: 12.1.2019 19:27:44

Re: I/38 Znojmo, obchvat

Příspěvek od Brandon98 »

theodor less píše:Pánové, nevyhlásíme stop stav?

Skvělý nápad. Fórum by nejspíš mělo primárně sloužit ke sdílení informací o stavbě, ne k léčení mindráků uživatelů. Navrhl bych administrátorům prověřit tuto situaci.
Odpovědět

Zpět na „I/38“