http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluz ... _1321.html
To jsou věci ... já jsem vždycky jezdil přes Maďarsko, a letos jsem porvé jel přes Slovinsko ... a dokonce po té nehorázně drahé dálniciSponik píše:hodně lidí začíná jezdit přes maďarsko a taky docela početná skupina jezdí trasu od rakouské dálnice Ilz přes okrssky slovinska a chporvatska až do varaždinu a odtud po A4
a právě díky stejné délce trasy jezdí hodně dovolenkářu tama další faktor je že nechtěji platit drahou Slovinskou známku a rapidně pomalejší trasa je neodradí protože jedou na dovolenou takže nikam nespěchají. Ale vím to jen z čtení Chorvatského fora, osobně jezdím přes celé slovinsko až téměr k Italským hranicím a pak se spouštím na RijekuCountry píše:To jsou věci ... já jsem vždycky jezdil přes Maďarsko, a letos jsem porvé jel přes Slovinsko ... a dokonce po té nehorázně drahé dálniciSponik píše:hodně lidí začíná jezdit přes maďarsko a taky docela početná skupina jezdí trasu od rakouské dálnice Ilz přes okrssky slovinska a chporvatska až do varaždinu a odtud po A4
Ta trasa co jsem jezdíval přes Maďarsko je kilometrově stejná, ale výrazně pomalejší, v některých vesnicích je omezení na 30km/h ....... a já jsem tentokrát spěchal