Parkování v ČB
Re: Parkování v ČB
. Only restriction i find is you can stand here only 24 hours so you can stand here for one night .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
Thank you very much for Your answer
Takze dle pana Marose z mesta, kteri jsou nyni u moci, se mesto proti rozhodnuti soudu odvolavat nebude (ac jim soud napsal, jen ze to bylo spatne zduvodnene a ze staci to napravit), vse vrati do puvodniho stavu a budou resit parkovani koncepcne. ;o) No super. To jsem zvedav na tu koncepci, kdyz parkovacich rezidentnich karet je vydano 2x vice, nez je parkovacich mist. Zeby konecne nejake podzemni parkoviste v centru? To nez doresi, tak bude konec jejich obdobi a nova garnitura to zase veme koncepcne a vymysli to jinak. Ne nadarmo se v CB nikam neposouvame co se vetsich staveb tyka.
Já bych teď úplně strach neměl, jednak zarazit průjezd a přesunout zoufalé řidiče zpět do zoufale ucpaného zbytku ČB byla totální kravina, takže tento krok chápu a za druhé jestli se něco v ČB bude dít, tak teď, v uplynulých dvaceti letech to vypadalo jako když někdo zkouší mr*at a nemá koule. Novou garnituru nevím kterou myslíte, ale je spíše po volbách než před volbami a tak trochu pojede všechno pod taktovkou Kuby, který má pro dopravu slabost a opravdu ten zatuhlý stroj poslední dobou o něco rozhýbává.
Nevadi mi ani tak ten prujezd, i kdyz pouzivat hlavni namesti jako zkratku a jednu z tepen smerem na jih mi prijde jako blbost, ale vim, ze bohuzel je to vsude tak ucpane, ze proste lide hledaji cestu. Za mne auta na namesti nepatri. Namesti neni parkoviste ani silnice. Puvodni zamer byl jiny. Spise mi vadi to parkovani rezidentu na ktere je 2x vice vydanych a zaplacenych karet, nez je parkovacich mist, coz se zmenou zmenilo a jiz se dalo alespon nekde zaparkovat. Pokud se to vrati zpet, tak nebude opet kde parkovat. Coz se zpet vrati, protoze se mesto neodvola a soud naridil to dat do konce unora do puvodniho stavu. Nehlede, ze je to predelat nespocet dodatkovych znacek. To take neco stalo. Ano. Kuba se snazi, ale budou dle slov pana Marose resit lepsi koncepci a ptam se jak dlouho ji budou pripravovat. To bude zase sama studie, .... az na dva roky zjistime, ze ono moc moznosti neni. A koule a cas na vetsi akce uz bude zase pozde pouzit. Podzemni parkoviste, novy most pres reku, automaticke "zavody" do centra, zjednosmerneni Sadu, .... Ono to reseni ma, ale je to zarez a hodne penez. Malo kde ve svete se jezdi po hlavnim namesti. I vetsi bulvary se meni v zelen a auta schovavaji pod zem. Do center se tam take nejezdi a kdyz uz, tak za poplatek a monitorovani SPZ.
K tomu není co dodat pane kolego ! Správný pohled...
shodou nahod jsem se vcera dostal k casosbernemu videu tocenemu nekde v Holandsku. Ono fakt jde dnes asi uz vse. Jednalo se o vystabu nekolikapatroveho parkoviste pro nekolik tisic kol (7000?) a svete div se, oni to delali pod jednim z vodnich kanalu. Cumel jsem jak trubka. Prehradit, odcerpat, vystavet nekolik pater garazi pro kola, zaizolovat, vratit vodu na sve misto a provoz na kanalu. Hm. Kdyz se chce a jsou penize, jde vse.
Tak jsem to dohledal: https://www.youtube.com/watch?v=QZcq3R91YZM