Informační letáky ŘSD
Re: Informační letáky ŘSD
Ano to je ono. Aha, takže lávky. Paráda
a leták na tohle tam byl tedy ?

-
Dnešní aktualizace informačních letáků z nějakého důvodu slila všechny možné, tedy i neaktualizované, letáky pod datum 7.6. Komu se v těch stovkách starších letáků nechce hledat ty s červnovým datem, jsou to tyto:
I/2 Pardubice JZ obchvat
I/32 Jičíněves, přeložka
I/35 Lešná - Palačov
I/42 a I/50 Most Otakařa Ševčíka
I/42 VMO Rokytova
I/42 VMO Tomkovo náměstí
I/44 Bludov, obchvat
I/54 a I/55 Veselí nad Moravou, křižovatka
I/55 Kunovice
D4 Háje - Milín
D4 Milín - Lety
D4 Lety - Čimelice
D4 Čimelice - Mirotice
D52 Brno, jižní tangenta
I/2 Pardubice JZ obchvat
I/32 Jičíněves, přeložka
I/35 Lešná - Palačov
I/42 a I/50 Most Otakařa Ševčíka
I/42 VMO Rokytova
I/42 VMO Tomkovo náměstí
I/44 Bludov, obchvat
I/54 a I/55 Veselí nad Moravou, křižovatka
I/55 Kunovice
D4 Háje - Milín
D4 Milín - Lety
D4 Lety - Čimelice
D4 Čimelice - Mirotice
D52 Brno, jižní tangenta
A mezi odpočívkami řada letáků (plánovaných odpočívek) zmizla.
Mají v tom nějakou paseku.

Jeden čas byly v letácích na stránkách ŘSD také "Studie dlouhých tahů" tedy ucelenější úseky silnic, které by měly nebo mohly být někdy v budoucnu přeloženy do nové trasy. To někde na stránkách ŘSD (nebo jinde) existuje ? A nebo to zmizelo v propadlišti dějin ?
-
Lynx: Jasně, to tam je stále. Stačí si zaškrtnout v nabídce projektů Studie (úplně vpravo), pak dát filtrovat a zobrazí se na mapě šedivé špendlíky, což jsou právě ty studie dlouhých tahů..
Děkuji Vám. Jsem v počítačovém hledání a v IT obecně slabší, takže jsem to původně nenašel ...
Všiml jsem si pěkné kuriozity. Když se v mapce plánovaných staveb překlikne mezi "zahájení letos" a "stavby v soutěži", tak letos se má zahajovat 4901 (
), která v soutěži není, ale v soutěži najdeme 0136, která se má zahájit až 2022.
Zbytek všech staveb se překrývá, tak snad se to podaří tak, jak je v plánu.

V mapovém portálu se objevily "tečky" pro nové studie. Zatím však bez dalšího obsahu. Všiml jsem si, že je něco více na I/20, dále jsem objevil Kuřim jižní obchvat, Šumperk-Rapotín
, Kunovice obchvat a teď se podržte, Karlovy Vary obchvat (16 km).
Ale možná je tam toho více nového .. Třeba bude do pár dní i obsah či mapky. 

Díky za upozornění. Vypadá to, že tu aplikaci nějak upravovali a ještě nefunguje na 100%.
Je pravda, že mezi modrými tečkami jsou také nějaké nové a některé nejdou rozkliknout, u jiných to vypadá, že jsou to staré letáky pro stavby, které už v přípravě nejsou. Je v tom nějaká krpa.
Ale mimochodem mám pocit, že už u většiny odpočívek došlo k rozřazení mezi malé, střední a velké.
Ale mimochodem mám pocit, že už u většiny odpočívek došlo k rozřazení mezi malé, střední a velké.
Pokud máš Arame pravdu s odpočívkama, tak ta momentální krpa za to stojí...
V tuhle chvíli některé studie z mapy zase zmizely, např. ten obchvat Kuřimi. A já už jsem se těšil 

Tak ono toho stejně moc není, co by k tomu mohli napsat. Jen namalovat čáru do mapy a podobně tak naplánované MÚK. Jinak je to na doslova samém počátku předinvestiční přípravy.
Ale také jsem se těšil. 

Je v plánu vydání nových letáků na stavby, které leták ještě nemají? Příkladem ze západních Čech přeložka I/20 na Bochov, I/13 Ostrov-Klášterec a další.
Docela se rozjelo vydávání letáků na odpočívky, nicméně na všechny plánované také ještě nejsou.
Docela se rozjelo vydávání letáků na odpočívky, nicméně na všechny plánované také ještě nejsou.
-
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Letáky odpočívek budou, snad do konce roku. U některých plánovaných už asi ani nevzniknou, neboť šly už k ledu.
R48 -> D48 se podařilo!
Budou letáky i třeba na ty kolektory na D0 u Jesenice či na rozšíření na 6-pruh prvních kilometrů D8 ?
Které odpočívky šly k ledu ? Osobně bych o žádné netvrdil, že šla definitivně k ledu. Maximálně že nyní je u ledu
.. za pár let může být lepší legislativa, třeba ŘSD dostane možnost si odpor obce vykoupit odpustkem, změní se zastupitelstva, odpočívka se protlačí pomocí krajských ZUR atd.
Které odpočívky šly k ledu ? Osobně bych o žádné netvrdil, že šla definitivně k ledu. Maximálně že nyní je u ledu