To muselo stát neuvěřitelně práce. A přitom taková blbost.mapman píše:A JE TO TU, ZVONY ZVONÍ NOVÝM DÁLNICÍM, chichi![]()
![]()
![]()
Tady někde ke konci jsou fotkyDrak píše:Objevil jsem nesrovnalost, respektive nesundanou značku a to při jízdě z D1 od Prahy je při nájezdu na D0 stále modrá značka s autíčkem, konkrétně zde https://www.google.cz/maps/@49.9819997, ... 312!8i6656
Jinak pokud je hh už tedy vzhůru, ať si urychleně pustí Zelenou vlnu, aby konečně uvěřil. Pokud naopak ještě spí, tak speciálně jen pro něj chystám malý audio archiv z dopoledne. Zde má zatím jen malý předkrm z rána. Ale podotýkám, že toto je slabý odvar, oproti tomu, co nastane dopoledne, takže, pomalu, ať to s ním neklepne.hh píše: Dokud neuslyším, neuvěřím. Každopádně díky za email! Když už jste v tom, co ještě potrápit TSK?
Tehdejší volbu označení D18 jsem taky nepochopil, I/18 vede jinudy.Lenny píše:Anebo historicky se zde připravovala dálnice D18 Ostrava/Český Těšín - Žilina
Tak co měli dělat když D11 vede jinam? V podstatě bylo úplně jedno jaké číslo použijí, žádná "jednička" nebyla k dispozici (D18 se připravovala ještě za federace), takže buď se mohlo přidělit úplně nové (třeba D60) anebo to co se použilo. Je to bohužel důsledek nesmyslného značení dálnic u nás.JirkaS píše:Tehdejší volbu označení D18 jsem taky nepochopil, I/18 vede jinudy.
I/18 vedla v přibližném trasování dálkové silnice Plzeň-Ostrava, jen od Rožnova pak nešla přes Pindulu na Frenštát a Ostravu, ale na Bumbáku a Žilinu. U nás byla v 90 letech přeznačena na II/150 a od Valmezu přiřazena k I/35. Na Slovensku zůstala až do letošního roku jako I/18. Myslím si, že tehdejší idea byla přetrasovat od Žiliny na Ostravu přímo - nejkratší cestou na D47. Proto D18Vizi píše:Tak co měli dělat když D11 vede jinam? V podstatě bylo úplně jedno jaké číslo použijí, žádná "jednička" nebyla k dispoziciJirkaS píše:Tehdejší volbu označení D18 jsem taky nepochopil, I/18 vede jinudy.