Já to fakt nechápu todlencto, to by mu dalo takovou práci, zajít na ceskedalnice.cz
R44? R35 Hradec Králové - Opatovice?
Rozčilovat nad bezzubostí "hlídacího psa" se můžete tady:valassky.denik.cz píše:Mluvčí ministerstva dopravy Karel Hanzelka uvedl, že informaci zatím nemůže ani potvrdit ani vyvrátit. „Vím, že toto rozkladová komise řešila, ale její rozhodnutí ještě pan ministr nepodepsal,“ upřesnil včera odpoledne.
Tím je nejspíš myšlena ta úžasná a rychlá, semafory protkaná čtyřpruhovka mezi Zlínem a Otrokovicemi, to je opravdu "kvalitní" napojení na dálniční síť.Martin z Ostravy píše: v podobě čtyřpruhové silnice I/49 do Otrokovic
Musím vám dát za pravdu. Můj bratr pracuje v Deníku jako fotoreportér a to, co kolikrát vypráví o redaktorech... Počínaje člověkem, který se bojí telefonovat a na každý hovor se duševně připravuje několik desítek minut až po jednoho novináře, který byl líný zajet na jednu vesnickou kulturní akci a tak si článek o ní (včetně přímých řečí starosty a účastníků) kompletně vymyslel. Shodou náhod se ale akce pro nepřízeň počasí nekonala, což ovšem redaktor netušil a tak vyšel článek o tom, jak se povedlo něco, co vůbec nebylo...Martin z Ostravy píše:No ale články z Deníku musíte brát s nadhledem, je to totiž úplná spodina mezi novinami. Je to spíš takové sepsané JPP (jedna paní povídala).
kasme píše:A POZOR!!
S_M_Lomoz [url=http://mo.ttnz.cz/forum/viewtopic.php?pid=14036#p14036]zde[/url] píše:Průser je v tom, že do tohohle stavebního povolení nespadají jenom ty sítě v tunelech a garáže, ale prakticky veškeré přeložky sítí týkající se rekonstrukce povrchů.Deník Právo 10.3.2010 píše:Obavy z dalšího vývoje mají i odborníci. "Průser je v tom, že do tohohle stavebního povolení nespadají jenom ty sítě v tunelech a garáže, ale prakticky veškeré přeložky sítí týkající se rekonstrukce povrchů," uvedl na odborném serveru Silnice, dálnice, okruhy diskutující, který se označil za poradce ministra dopravy.
Málem jsem spadl ze židle, když jsem to viděl, fakt dobrýjannnn píše:Tak největší vtip tohoto roku vyšel dnes v Právu, směju se ještě teď![]()
![]()
Deník Právo 10.3.2010 píše:Obavy z dalšího vývoje mají i odborníci. "Průser je v tom, že do tohohle stavebního povolení nespadají jenom ty sítě v tunelech a garáže, ale prakticky veškeré přeložky sítí týkající se rekonstrukce povrchů," uvedl na odborném serveru Silnice, dálnice, okruhy diskutující, který se označil za poradce ministra dopravy.