a věta se změnila z:
a také běží realizace podrobného geotechnického průzkumu pro DSP (od 11/2018 do 12/2021).
na
a také běží příprava realizace podrobných geotechnických průzkumů pro DSP.
Takže podrobný GTP se nedělá, ale připravuje
Krome te D4 by mohli pripravovat i tu I/20 realisticky ve 4pruhu a ne nejaky ten 1+2 ...MichalM píše:Peklo... Konec neodhadnutelný...
Zatímco přípravy na D4 běží celkem rychle, středočeská část D3 stále stojí.
Nepouzitelne, nebezpecne, nehodove I/20 se nebojite?Martin z Ostravy píše:To by ale D3, podle mně, zabilo úplně. A úplně zničilo I/4 u Prahy.
Dalo ale podle mne by se musela delat nova EIA (srovnejte s D11).Drak píše:Pokud ještě není ÚR tak se chci zeptat, jestli by se teď nedalo sáhnout do projektů a změnit kategorii v úseku Praha - Václavice na D 33,5? Protože když vidím dnešní intenzity na I/3 do Benešova a připočítám k tomu ještě intenzity na II/105 + II/102, případně ještě II/603, tak bude výsledek srovnatelný s prvními kilometry na D5 nebo D11, kde se stále více mluví o potřebě 6-ti pruhu. Potenciální přestavba by potom byla daleko horší než když se to bude stavět rovnou. Ostatně o složitosti rozšíření si můžeme nyní udělat představu na případu D0 stavby 516.
Zdravím Martine!Martin z Ostravy píše:To by ale D3, podle mně, zabilo úplně. A úplně zničilo I/4 u Prahy.
Je to relevantní obava, ale jakmile jednou bude souvislý 4 pruh do Budějic, jedno v jaké kategorii, tak je s D3 v Stč.kraji šlus.dvs píše:Nepouzitelne, nebezpecne, nehodove I/20 se nebojite?Martin z Ostravy píše:To by ale D3, podle mně, zabilo úplně. A úplně zničilo I/4 u Prahy.
I/4 potrebuje stejne prestavbu na D4.
Ja bych se jenom rad svezl v sobotu odpoledne v pohode po souvislem 4pruhu od hranice az do Prahy. Prave proto, ze to nebude uplna nahrada, tak to tu D3 nezabije. Krome Budejovic bude D3 resit aglomeraci kolem Tábora. To D4 nenahradi.
Pokud bude souvisly 4pruh do Pisku tak budou ridici hlasovat volbou trasy. On bude pak hlavne chybet poradny 4 pruhovy spoj s MÚK na severu Budejovic.
Svym zpusobem mi to pripomina 90. leta, kdy zrusili D35 a udelali z ni Rko, vystavbu odlozili k ledu a za plno penez postavili tunel Hrebec s navazujici prelozkou.
Protože rozšíření záboru a k tomu nezbytná povolení (úřední kolečko cca 10 - 15 let).P_V píše:To víme, ale nevíme proč se ta modernizace nepojala s rezervou na ten budoucí pruh. Nadjezdy, mosty, kapacita kanalizace, tvar křižovatek a tak.
...to je ta dnešní novinařina...to, co Radek Mátl řekl o přerušeném ÚR, není nic nového, to je několik měsíců stará událost...proč se tedy neptají, kdy to ten Plzeňský konečně kraj rozhodne? Ať už ŘSD, anebo toho kraje? Za tu dobu už se v Plzni dalo vystudovat:o)MichalM píše:Peklo... Konec neodhadnutelný...
Zatímco přípravy na D4 běží celkem rychle, středočeská část D3 stále stojí. Jaký je aktuální vývoj?
Je zde přerušené územní řízení, zpracovávají se podmínky pro výjimky z chráněných živočišných a rostlinných druhů. Vydání výjimky bylo z důvodu podjatosti Středočeského kraje přesunuto na Plzeňský kraj . Je to dlouhodobý proces.
https://zdopravy.cz/rozhovor-narust-byr ... atl-34322/
... tak práva určitě1975 píše:...to je ta dnešní novinařina...to, co Radek Mátl řekl o přerušeném ÚR, není nic nového, to je několik měsíců stará událost...proč se tedy neptají, kdy to ten Plzeňský konečně kraj rozhodne? Ať už ŘSD, anebo toho kraje? Za tu dobu už se v Plzni dalo vystudovat:o)MichalM píše:Peklo... Konec neodhadnutelný...
Zatímco přípravy na D4 běží celkem rychle, středočeská část D3 stále stojí. Jaký je aktuální vývoj?
Je zde přerušené územní řízení, zpracovávají se podmínky pro výjimky z chráněných živočišných a rostlinných druhů. Vydání výjimky bylo z důvodu podjatosti Středočeského kraje přesunuto na Plzeňský kraj . Je to dlouhodobý proces.
https://zdopravy.cz/rozhovor-narust-byr ... atl-34322/