Ale to jste snad hned řešili, ne? Už jenom kvůli případné nehodě, pojišťovně, prodeji za x let, apod.Mike píše:ono pozor
spousta - ještě třeba Felicie - měla údaje vypisované ručně a při tom se v systému nasekalo spousty chyb
nám takhle kdysi u dvou kusů, koupených společně, přehodili VIN v TP
RZ šly za sebou, jedna objednána s koulí, druhá ne
to bylo jediné, dle čeho se to poznalo.
čili chtít něco dohledávat je - jak jsem psal výše - nejistá činnost, z které nekoukaj peníze
V takových případech by se holt muselo dokazovat složitěji. Ale pořád si myslím, že drtivá většina případů bude jasná.
To jsou výmluvy. Vybavuji si nejméně 5 vraků, okolo kterých jsem v poslední době jezdil. Měsíce tam stojí auto bez RZ, se zcela vypuštěnými pneu, některé bez oken a okolo všech jsou v širokém okruhu kousky plastů a střepů. A ve městě se mi to nelíbí, ale nedá se říct, že by přímo překážely provozu. Ale zmiňoval jsem případ na I/13 u Bíliny, kde stál takový vrak nejméně půl roku (už je pryč) sotva půl metru za krajnicí. V noci nijak neoznačen. Jestli se PČR/MP neodváží toto označit za vrak, tak pak už nevím co jiného.theodor less píše:"Čištění" ulic od vraků je primárně věcí Městské policie. Když nemají strážníci odvahu určit co je vrak, jak mají najít odvahu otevřít auto kvůli VINu? A mají vůbec strážníci přístup do Registru?
Do registru má přístup příslušný odbor dopravy, který by to měl na popud MP/PČR řešit, ne?
Ale řešení se nabízí: Volat policii a stěžovat si na překážku na silnici. Třeba se pak rozhoupou alespoň k tomu odtahu.