jozka píše:To je v poradku, krtku, takhle si to vysvetluje kazdej verici. Je to totiz obrana jeho vlastniho videni sveta. Proste kazdej, kdo nesouhlasi o tom nic nevi, je hloupej nebo neobjektivni, to da rozum.
Sice jsme OT v OT tématu, ale třeba ti to pomůže prozřít. Jseš si jistej, že je chytré všechny okolo označovat za věřící? Není spíš lepší sebe označit za nevěřícího v nic?
Takže bojektivní jozka považuje výpuch při přistávání za FAIL a vyrazil by tě za to šéf.
- Sám Musk odhadoval, že přistane v jednom kuse na pravděpodobnost 33%. (Už je jedno, jestli v jednom kuse znamená, že přežije dosednutí, nebo se dotkne v jednom kuse a rozletí)
- V anketě na twitteru u Everyday Astronaut ("youtuber o kosmonautice") byla podle 46% lidí pravděpodobnost čistého přistání pod 10 %. Podle 13% byla nulová pravděpodobnost.
Pravděpodobnost 20% byla podle 21% lidí a pravděpodobnost nad 33% podle 20% lidí.
- Před vzletem jsem nezaznamenal jediného významného člověka, co by očekával úspěšné přistání
- Po testu jsem nezaznamenal nikoho z oboru, podle koho to byl FAIL, většina je překvapená, že se dostali až k pokusu o dosednutí a trvdí, že to byl velmi úspěšný test.
- Jeff Bezos na ig: (majitel konkurenční společnosti)
Anybody who knows how hard this stuff is is impressed by today’s Starship test. Big congrats to the whole @SpaceX team.
Mimochodem, podařilo se otestovat praticky všechno co šlo po úspěšném přistání by maximálně mohli získat informace o mechanických částech rakety. Vzhledem k tomu, že to byl první let takových motorů, takové konstkrukce, první použití křidýlek, první přetáčení té rakety. Je dobré si uvědomit, že to nebyl test přistání, ale test vůbec letových schopností, zda to co funguje v teorii funguje i v praxi. (Přistávání už umí s jinou raketou)
Zatím jsem nenapsal, že jsi hloupý, jenom že se pravděpodobně vyjadřuješ k něčemu, o čem víš málo. Nebo to záměrně zkresluješ.