situace na nájezdu od D5...
u Ořechu se frézuje asfalt
demontáž svodidel a stožárů VO
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... r1/100304/
dneska se nedaří - zapomněl jsem nastaveno ISO 80
ale jako dokumentačky to ještě jde
Jenze tam slo prave jen o jeden pas, takze kdyz to vezmem krat 2, tak uz to da temer 5 mesicu a to uz neni velky rozdil. Zapocteme-li jeste, ze tam to bylo CB za CB, kdezto tady to bude CB za AB, navic na podstatne delsim useku a pocinaje taky v horsim pocasi, tak uz myslim muzeme rict, ze 6 mesicu neni vubec nic prehanyho.Lenny píše:Např. loňská oprava na D1, km 134,290-136,800 vlevo proběhla v období 17. července 2009 až 24. září 2009. Což je méně než 2,5 měsíce než v případě 515.
Presne o to jde - musi byt adekvatni mnozstvi techniky a pracovniku.Lenny píše:Ono je v zásadě jedno, jestli se dělá 2,5 km nebo 10 km. Je zhotovitel musí mít více techniky a více lidí, aby mohl pracovat z více míst na jednou.
šířka zůstane...mapman píše:Musej ho dělat stejně jako byl asfalt, tj 10,75 m.Mike píše: jinak mezi slivencem a ořechem už lejou beton, jen mi přijde nějakej užší než by šlo
Aha,tak to je pravý důvod posunu termínu na září.Lukasek píše:Takže provizorní řešení odklonu tranzitní dopravy z centra Praha by mohlo být nahrazeno "definitivním" přesně na den po 27mi letech
Bylo to opravdu zprovozněno takto v celku, nebo někde něco chybělo? Já si totiž matně pamatuji, že z D1 na D5 jsme kdysi jeli už po Jižní spojce, ale od Barranďáku (nedostavěný a se semafory) nás to směrovalo Strakonickou na Plzeňskou.Lenny píše:Kontrolní otázka nepamatuje si někdo, zda-li byla zprovozněna současně i MÚK Slivenec?
Barrandovská výstupní komunikace byla zprovozněna později, teď z hlavy nevím jestli 85, 87 nebo 88.JirkaS píše:Bylo to opravdu zprovozněno takto v celku, nebo někde něco chybělo?
Finišér stál na MÚK jinočany, odstavený, nečinný. Ale na této MÚK už začala pokládka asfaltu, takže zatím konec května vypadá velmi reálně.kasme píše: Kde stál CB finišér?
Ještě by měl dodělat "nohavice" MÚK Třebonice (nájezd od D5 a Třebonic), Ořech (výjezd i nájezd), Slivenec (výjezd)