II/101 (a.k.a. Aglomerační okruh)

Místo pro nemístnou diskusi ;)
Zamčeno
Lynx

II/101 (a.k.a. Aglomerační okruh)

Příspěvek od Lynx »

MPMP je usvědčený NIMBY. Jeho názory jsou ovlivňovány jeho bydlištěm v místě. Samozřejmě, že by bylo dobré napojení Družstevní ulicí. Současné vedení skrz Jirny taky není stavěné kapacitně. Varianta skrz Družstevní je pro všechny lepší. Tedy kromě těch co tam bydlí, jako někdo .....
Lynx

Re: II/101 (a.k.a. Aglomerační okruh)

Příspěvek od Lynx »

Pane JirkaL, můj příspěvek žádný osobní útok neobsahuje. Obsahuje jen fakta k diskutovanému tématu, která jsou dohledatelná v historii diskuze takže nemáte žádný důvod jej cenzurovat. S panem MPMP jsem se o tématu dohadoval v minulosti a vyplynulo z toho, že je místní a je jak proti vedení Družstevní ulicí, tak mu vadí i obchvat Jiren, protože by mu to narušovalo procházky s pejskem. Nejméně mu vadí stávající průtah skrz obec, který je sice z objektivního hlediska absolutně nevyhovující, ale on přímo v těch místech nebydlí ..... Takže čirý NIMBYsmus. Když to smrdí pod okny sousedovi, to nevadí. Ale cokoliv se dotýká jeho, byť daleko méně - to vadí.

Takže necenzurujte pravdu. Natož když má dotytčný drzost i nadále k tématu předkládat falešné argumenty, které jsou přitom jen výmluvou, jak zakrýt pravý důvod = NYMBYsmus. Takže znovu:

MPMP je usvědčený NIMBY. Jeho názory jsou ovlivňovány jeho bydlištěm v místě. Samozřejmě, že by bylo dobré napojení Družstevní ulicí. Současné vedení skrz Jirny taky není stavěné kapacitně. Varianta skrz Družstevní je pro všechny lepší. Tedy kromě těch co tam bydlí, jako někdo .....
MPMP

Re: II/101 (a.k.a. Aglomerační okruh)

Příspěvek od MPMP »

Vím, že jsme v koši a vím, jak argumentuje Lynx, ale MUSÍM reagovat - jeho předchozí příspěvek je lež od začátku do konce. Nikde v předchozí diskuzi nenajdete žádný můj příspěvek, který by potvrzoval jeho blábolení.
Kdo takový najde (s citací, prosím), má u mě pivo.
Zamčeno

Zpět na „Odpadkový koš“