Připomínky k fóru
Re: Připomínky k fóru
Připomenu se, nebylo by tmavé téma pro fórum? Opera to sice umí vynutit, ale má to své mouchy jako téměř nekontrastní první dva řádky.
Fuuu, to byl teda výpadek .. bravo borci, co jste to spravili. 
Může obyčejný přispěvatel nějak pomoci ? Asi moc ne co.

Může obyčejný přispěvatel nějak pomoci ? Asi moc ne co.

-
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Forum už po několikáté čelilo DDoS útoku, proč se někdo zaměřuje zrovna toto fórum je otázka. Pomoci asi není s čím.
R48 -> D48 se podařilo!
-
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
A přitom se Dialničár do Rusáků moc nenaváží 

Letos máme výročí 87 let výstavby dálnic na českém území 1938-2025
Že by Děti země měly nový koníček?Martin z Ostravy píše: ↑1.8.2024 18:17:45 Forum už po několikáté čelilo DDoS útoku, proč se někdo zaměřuje zrovna toto fórum je otázka. Pomoci asi není s čím.

Asi si někdo myslí, že to je ofiko ŘŠD fórum.Martin z Ostravy píše: ↑1.8.2024 18:17:45 Forum už po několikáté čelilo DDoS útoku, proč se někdo zaměřuje zrovna toto fórum je otázka. Pomoci asi není s čím.
Na fórum se snaží týdně registrovat desítky spammerských účtů. Tak možná už někoho z východu otrávilo, že jim to už roky blokujeme...
forum je navštěvované, čtené, tak je to, bohužel, logické ...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
-
- Bydliště: Königsberg, Preußens, Bundesrepublik Großdeutschland
Taky jsem si myslel, jestli to nejsou šmejdi země a jim podobná havěť.
Moje vize sítě silnic a dálnic ČR (Aktualizováno 2025/02/10.) S je 4pruh, M je střídavý 3pruh, oba s MÚK, SMV.
Základní mapa ČR, pokud by si někdo chtěl kreslit, ve vysokém rozlišení, aktuální k 2024/12/21.
Základní mapa ČR, pokud by si někdo chtěl kreslit, ve vysokém rozlišení, aktuální k 2024/12/21.
Jestli by to ti šmejdi země vůbec technicky zvládli. Jsou to hlavně papírožrouti.
Proboha, to jsou konspirace... proč, ptám se, by se Děti země zajímaly o fanouškovský server???
Asi tak .. to nemůžete myslet vážně.
Přestože s vámi souhlasím a též nejsem příznivcem rozsáhlých konspirací, tak ovšem otázka PROČ je vlastně děsně jednoduchá... Protože je to snadné. Tak jednoduché to ve své podstatě je. Skutečně si nemyslím, že by jakákoli aktivistická ekologistická organizace (Děti Země, Arnika, Duha apd.) cíleně organizovala podobné akce.
Nicméně praktická jednoduchost provedení DDoS útoku spíše ukazuje na možnost defektního jedince, který se tím buď "baví" nebo je toagor typu "to máte za to".
Možná jsem něco zaspal či přehlédl... ale teď jsem dával příspěvek do sekce Rusko a ten se nezobrazil v aktivních tématech. Předpokládám tedy, že je to nějak bloknuté kvůli válce...
Ono už toto není odborné fórum ale forum politické?
Ano, Dialničiar tam naspamoval asi tisíc příspěvků politického charakteru, ale to není přeci důvod blokovat sekci, to je spíš o omezení typu příspěvků... nebo se mýlím?
Ano, Dialničiar tam naspamoval asi tisíc příspěvků politického charakteru, ale to není přeci důvod blokovat sekci, to je spíš o omezení typu příspěvků... nebo se mýlím?
-
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Nebuďte tak zaujatý
Zahraniční sekce se v aktivních tématech běžně nezobrazují
Viz např. včerejší příspěvek v Bosně a Hercegovině také neuvidíte v aktivních tématech. Že by i tam znovu zuřila válka a Dialničár politikařil? 

Letos máme výročí 87 let výstavby dálnic na českém území 1938-2025
Ekologické či jiné NIMBY organizace naopak existenci fanouškovských webů vítají, protože tam můžou nacházet postřehy a insider info, které jim pomůžou v jejich záměrech.
Hlavne Deti Zeme jsou asi tri. Tudiz to na DDoS nestaci. 

-
- VIP
Mýlite se nebo provokujete ve znamení se mýlit.Jaroslav píše: ↑9.8.2024 16:44:43 Možná jsem něco zaspal či přehlédl... ale teď jsem dával příspěvek do sekce Rusko a ten se nezobrazil v aktivních tématech. Předpokládám tedy, že je to nějak bloknuté kvůli válce...
Ad 1) admini fóra se před léty rozhodli, že sníží viditelnost zahraniční sekce v době, kdy jsem tady přidával opravdu hodně informací a mj. i z Ruska - aby se více zpřehlednila část ze stavby úseků silniční infr. z ČR, tudíž vyjma hlavních částí zahraniční sekce tam ostatní nejsou k vidění, tak je to nastaveno, nikoliv ale mojí osobou, na to já jako moderátor nemám kompetence;
Ad 2) ano, napsal jsem do ruské sekce i politické příspěvky (stejně tak do USA, Kanady, Izraele, Ugandy atd. atd.), ale rozhodně jich nejsou tisíce - v mnohem větším rozsahu tam naleznete informace ze staveb, stejně tak "z vaší otevřené M12" - a vám nic nebrání pane Jaroslave tam srozumitelně napsat historii otevírání úseků dálniční sítě, po mě to ale nevyžadujte;
Ad 3) posledním rokem jsem tady opravdu málo - a neinformuji v mnoha "státo-vláknech o ničem, ani o nových úsecích dálniční sítě, ale to vám nebrání mě třeba nahradit a doplnit ty informace;
Ad 4) politické provokace, trolling, rusky odkazující weby - na stránky týkající se ruské propagace - opravdu nemilosrdně mažu a mazat budu (stejně jako i další nepovolenou reklamu atd. atd. v zahraniční sekci), dokud tady budu přítomen - ovšem ten váš v té ruské sekci takový není, takže tam zůstala jenom ta zmínka, že tam již nějakou dobu nejsou jaksi "aktuální informace ze silnic a dálnic" - takže jak je libo, klidně se do toho dejte

Ad 5) rozhlédnu li-se do kterékoliv dálniční témy v rámci ČR - nevšiml jsem si, že by to bylo ryze odborné fórum, že by se nepsalo o ekonomice, politice, lokálním pohledu atd. - ačkoliv to nevylučuje, že to není odborné zaměření, protože pro boha, dálnice se bez politického rozhodnutí a přidělení peněz a posouzení z mnoha úrovní postavit nedá a lokální pohled je právě ten aspekt, pro který ty fóra existují (a proč tady ano a proč támhle ne atp.)
Ano, na žádost řady uživatelů jsme vypnuli zobrazování příspěvků z některých subfór v "aktivních tématech". Bylo to kvůli značnému množství příspěvků z těchto pro některé nezajímavých sekcí. Ale třeba v "nepřečtených příspěvcích" zůstaly.
Kam zmizel můj příspěvek, mapmane? Zase cenzurujete, zase šikanujete? Proč to děláte, člověče?
To vám to nepřijde hloupé a nedůstojné, si takhle posliovat ego tím, že jse "vládce" diskuze a že můžete bezdůvodně mazat? To že jste mě spolu s DIalničiarem šikanovali je fakt, dobře to víte, To že Dialničiar falšoval moje příspěvky a vkládal do nich fiktivní urážky, je taky fakt.
Bylo by vhodné, abyste se alespoň po letech k tomuhle postavil jako chlap, omluvil se a nechoval se dál jako malej Putin na pískovišti.
To vám to nepřijde hloupé a nedůstojné, si takhle posliovat ego tím, že jse "vládce" diskuze a že můžete bezdůvodně mazat? To že jste mě spolu s DIalničiarem šikanovali je fakt, dobře to víte, To že Dialničiar falšoval moje příspěvky a vkládal do nich fiktivní urážky, je taky fakt.
Bylo by vhodné, abyste se alespoň po letech k tomuhle postavil jako chlap, omluvil se a nechoval se dál jako malej Putin na pískovišti.
Už jsem tu v minulosti několikrát psal, že tohle fórum je soukromé a jako admini si tu můžeme dělat, co chceme. Nemám se absolutně za co omlouvat a příspěvky s ostrými osobními urážkami budu vždy bez milosti okamžitě mazat. A pokud se to bude opakovat, tak klidně budeme i banovat.
Takže klasika, šikanujete z pozice moci a bezdůvodně, protože jste vlastníci.
Moje příspěvky žádné urážky neobsahovaly, natož ostré. Přesto zmizely. Nyní jsem jen upozorňoval pana Jaroslava na to co jste zač a co všechno se od vás dá čekat, že děláte to co sám popisujete, tedy mažete co chcete z pozice moci, aniž byste měli ospravedlnitelný důvod.
A že je někdo z vás schopen i falšovat cizí příspěvky a vkládat do nich slovenské urážky. Což už je opravdu dno, To že se k tomu nedokážete čestně rovně postavit a navíc ještě vyhrožujete z pozice moci, o vás nejlépe vypovídá, co jste zač. Mocný vlastníku a vládče diskuze.
Moje příspěvky žádné urážky neobsahovaly, natož ostré. Přesto zmizely. Nyní jsem jen upozorňoval pana Jaroslava na to co jste zač a co všechno se od vás dá čekat, že děláte to co sám popisujete, tedy mažete co chcete z pozice moci, aniž byste měli ospravedlnitelný důvod.
A že je někdo z vás schopen i falšovat cizí příspěvky a vkládat do nich slovenské urážky. Což už je opravdu dno, To že se k tomu nedokážete čestně rovně postavit a navíc ještě vyhrožujete z pozice moci, o vás nejlépe vypovídá, co jste zač. Mocný vlastníku a vládče diskuze.
Nic z výše uvedeného jsem já osobně nedělal. Příspěvek, který jsem odstranil, měl v sobě ostrou a naprosto zbytečnou osobní invektivu a tím tuto diskusi končím.