II/121

Odpovědět
valvos

II/121

Příspěvek od valvos »

Zdravim, ma nekdo prehled o tom, v jakem stavu se vubec predava dokoncena oprava nebo se odstrani zatarasy a rekne se automaticky vse v pohode? Jezdim casto po 121 a takovy skokansky mustek co udelali na nove opravem moste pres Otavu u Zvikova na jeho obou stranach je docela tragedie. Trumflo to dokonce to co bylo dlouho na D4 u Voznice
darwousek

Re: II/121

Příspěvek od darwousek »

Asi by to někdo zkontrolovat měl ne? Pokud ne tak mám dost zkreslenou realitu. (Kdyby ne nedivil bych se stačí se kouknout na II/171 Hranice Pl. kraje-Strašín která je po opravě úplně ve stejném stavu ale vozovka je "nová" :) )
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
JAnD

Příspěvek od JAnD »

Při předávání dokončené stavby by měl objednatel se zhotovitelem (někdy i projektantem) projít dokončenou stavbu, sepsat vady a dohodnout se na jejich odstranění. Pokud nejsou vady natolik závažné, že by stavba nebyla vhodná k provozu, je možné pustit stavbu do předčasného užívání, po odstranění vad může proběhnout kolaudace a po kolaudaci vyplacení zádržného.
Bez znalosti konkrétní stavby a dohod nelze soudit, zda už je hotovo nebo jen předčasné užívání (krajské silnice mívají často striktně daný termín otevření), možná by šel učinit doatz na SÚS.
0310/II kolem Malše
Mám alespoň částečně prsty v: 1104/II, 4704, 4705, D48 Bělotín-Rybí, I/19 obchvaty Obrataň a Kámen, II/114 Dobříš, II/602 Vysočina a dalších...
darwousek

Příspěvek od darwousek »

Článek o zmiňovaných skokáncích na nově opraveném Zvíkovském mostě.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
outdoor

Příspěvek od outdoor »

loni jsem si někde postesknul, že udělali most přes Otavu s hupem, a říkal jsem, doufám, že další rok nebudou dělat most přes Vltavu a dnes koukám na mapu, že má uzavírku do konce září. což je tedy dost šílené a nechápu proč to nemohli udělat v jednom roce ( když Zvíkov není ostrov)
Odpovědět

Zpět na „Jihočeský kraj“