I/36 Sezemice - obchvat
Re: I/36 Sezemice - obchvat
něco mezi 1 měsícem a půl rokem
nicméně tady bych asi očekával že by to nemuselo být více jak 2 měsíce, ale kdoví.

6 nabídek je celkem dost.
Radek Mátl na Twitteru
M-silnice se tentokrát přidaly k MI namísto EurovieŘSD obdrželo 6 nabídek uchazečů na realizaci akce “I/36 Sezemice, obchvat”. Nejvýhodnější nabídku podalo sdr. M - SILNICE a.s., MI Roads a.s. a Doprastav a.s. za nabídkovou cenu 838,2 mil. Kč bez DPH (70 % předpokladu). Na stavbu obchvatu délky 6,9 km je vydáno nepravomocné SP.
Křišťálová koule to ví hodně přesně... 

Zdravím, neví někdo jak to vypadá?
od odevzdání nabídek mi přijde, že se nic neděje 

-
https://x.com/MatlRadek/status/1799001956759081413
Máme vítěze. Radek Mátl:
Máme vítěze. Radek Mátl:
ŘSD vybralo zhotovitele stavby “I/36 Sezemice, obchvat”, kterým se stalo sdr. M - SILNICE a.s, MI Roads a.s. a Doprastav, a.s. za nabídkovou cenu 838,29 mil. Kč bez DPH. Na stavbu délky 6,8 km je vydáno SP v právní moci. Realizaci stavby plánujeme zahájit ve 3.Q. t.r.
Paráda- Východní Čechy jsou jedno velké staveniště 

jsem si nevšiml, že by to staveniště směřovalo od D35 k I/11...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Twitter X - @MatlRadek 5:30 odp. · 27. 6. 2024
ŘSD uzavřelo smlouvu se zhotovitelem stavby “I/36 Sezemice, obchvat”, kterým je sdr. M - SILNICE a.s, MI Roads a.s. a Doprastav, a.s. za nabídkovou cenu 838,29 mil. Kč bez DPH.
Na stavbu délky 6,8 km je vydáno SP v právní moci. Realizaci stavby plánujeme zahájit ve 3.Q. t.r.
ŘSD uzavřelo smlouvu se zhotovitelem stavby “I/36 Sezemice, obchvat”, kterým je sdr. M - SILNICE a.s, MI Roads a.s. a Doprastav, a.s. za nabídkovou cenu 838,29 mil. Kč bez DPH.
Na stavbu délky 6,8 km je vydáno SP v právní moci. Realizaci stavby plánujeme zahájit ve 3.Q. t.r.
Krásná cena na takovou stavbu. Už aby to bylo a pak už naprosto "plynule a kapacitně" až do Pardubic. 

-
Zacatek pravdepodobne v zari. Zdroj: Tw RM.
Slavnostní zahájení stavby je plánováno na 01.10.2024.
Dobrá zpráva - ale je to hlavně ještě lepší zpráva, že se ŘSD daří dodržovat plán staveb...
Slavnostní zahájení stavby se uskutečnilo 1. 10. 2024.
-
- Kontaktovat uživatele:
Všiml jsem si v letáku, že je součástí také ekodukt. Bude obchvat kompletně oplocený? Nebo jen v některých místech, jako na sousední stavbě do Holic? Dost by se to hodilo, v noci tam v těch končinách bývá (kór teď na podzim) slušná divočina...
Myslím že bude oplocený od Kladiny po vyústění u Časů a ekodukt je zhruba mezi
Každý kus oplocení je dobrý...
-
A povšechné konstatování stavby...
Měsíc po zahájení se ani nehráblo.....
Měsíc po zahájení se ani nehráblo.....
Zahájila se ta stavba vůbec? 

-
O víkendu 16/17.11 nic, teď v týdnu jsem tam nejel.... Uvidím v neděli...
-
Tak neustále nic...
Na druhém přivaděči za Zminným pěkná archeologie...
Příští týden to bude dva měsíce co obchvat Sezemic zahajovali...
Na druhém přivaděči za Zminným pěkná archeologie...
Příští týden to bude dva měsíce co obchvat Sezemic zahajovali...
Třeba zatím nenakoupili hrabla na sníh...
-
Stavba reálně zahájena....probíhají zemní práce v okolí přemostění řeky Loučná...
-
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
https://www.google.cz/maps/@50.0634956, ... FQAw%3D%3D
Poslední dobou tudy jezdím často, ale už se mi dvakrát v mlze stalo, že jsem bypass k dálnici přehlédl a musel najet až z kruhového objezdu. Zatímco z kruháku je k dálnici obrovská tabule, tady jí jaksi zapomněli dát. Na návěsti je sice bypass naznačen, ale jak poznáte jeho začátek? Já opravdu jako "cizinec" nepoznám, jestli je tohle odbočovací pruh nebo nějaký záliv anebo odbočka do pole.
Když už není před začátkem odbočováku směrovka nebo nejlépe IS 7a před rozštěpem, tak tu určitě chybí značka o řazení pruhů.
A v opačném směru toto?
https://www.google.cz/maps/@50.0709547, ... FQAw%3D%3D
Vítězně jsem po dálnici objel Hradec a najednou zase jedu do Hradce? Jako dobrý, chápu, že je to pro ty, co od Olomouce sjeli z dálnice a míří do Hradce tudy (i když mohou sjet u Rokytna), ale proč je Hradec jako hlavní cíl, když ta silnice 36 míří úplně na opačnou stranu?
Poslední dobou tudy jezdím často, ale už se mi dvakrát v mlze stalo, že jsem bypass k dálnici přehlédl a musel najet až z kruhového objezdu. Zatímco z kruháku je k dálnici obrovská tabule, tady jí jaksi zapomněli dát. Na návěsti je sice bypass naznačen, ale jak poznáte jeho začátek? Já opravdu jako "cizinec" nepoznám, jestli je tohle odbočovací pruh nebo nějaký záliv anebo odbočka do pole.
Když už není před začátkem odbočováku směrovka nebo nejlépe IS 7a před rozštěpem, tak tu určitě chybí značka o řazení pruhů.
A v opačném směru toto?
https://www.google.cz/maps/@50.0709547, ... FQAw%3D%3D
Vítězně jsem po dálnici objel Hradec a najednou zase jedu do Hradce? Jako dobrý, chápu, že je to pro ty, co od Olomouce sjeli z dálnice a míří do Hradce tudy (i když mohou sjet u Rokytna), ale proč je Hradec jako hlavní cíl, když ta silnice 36 míří úplně na opačnou stranu?
Letos máme výročí 87 let výstavby dálnic na českém území 1938-2025