I/19 Chýnov, obchvat
Re: I/19 Chýnov, obchvat
Celkově když kolikrát vidím, co za všechny opičárny se dělá kolem silnic kolikrát kvůli jediné samotě, tak si říkám, jestli by nebylo levnější vykoupit prostě ten jeden barák. Pokud by samozřejmě byli majitelé pro.
No ten barák je právě vykoupený. Je v majetku města Chýnov, ale je to až pod nátlakem majitelky, která si vymohla dokonce zastavení stavby.
Podle mě jej měli vykoupit hned na začátku, zbourat a obchvat postavit zhruba v jeho místech. Obchvat by byl pak dál od další chýnovské zástavby.
Podle mě jej měli vykoupit hned na začátku, zbourat a obchvat postavit zhruba v jeho místech. Obchvat by byl pak dál od další chýnovské zástavby.
Aha pardon, to už jsem zapomněl. Nicméně příspěvek jsem myslel obecně no.
A podobné je to i s blízkostí zástavby, ovšem ta zástavba je obec o 50 obyvatelích. V takových "obcích" bych tvrdě zakázal jakoukoli novou výstavbu čehokoli k bydlení, je žádoucí, aby tyto totální pidivesničky klidně do 50 let zanikly. Stojí to akorát spoustu peněz navíc, zpomaluje hromadnou dopravu, silnice se tam opraví sotva jednou za 50 let, z toho 30 let se tam jezdí po tankodromu, obchody se tam musí dotovat, aby tam vůbec něco na nákup základních potřeb bylo, a všechno k ničemu kvůli 15 rodinám, co se prostě za 50 let nepřestěhovaly. Myslím, že by se na tohle měla udělat i nějaká celostátní koncepce s opravdu dlouhodobou vizí. pardon za OT.
A podobné je to i s blízkostí zástavby, ovšem ta zástavba je obec o 50 obyvatelích. V takových "obcích" bych tvrdě zakázal jakoukoli novou výstavbu čehokoli k bydlení, je žádoucí, aby tyto totální pidivesničky klidně do 50 let zanikly. Stojí to akorát spoustu peněz navíc, zpomaluje hromadnou dopravu, silnice se tam opraví sotva jednou za 50 let, z toho 30 let se tam jezdí po tankodromu, obchody se tam musí dotovat, aby tam vůbec něco na nákup základních potřeb bylo, a všechno k ničemu kvůli 15 rodinám, co se prostě za 50 let nepřestěhovaly. Myslím, že by se na tohle měla udělat i nějaká celostátní koncepce s opravdu dlouhodobou vizí. pardon za OT.

-
kromě toho, že to máš dost kontroverzní názor, tak je to zcela OT, tak doufám, že nebudu sám, kdo se ovládne s tebou debatovat na toto téma, aby se to tu nezahnojilo nesmysly.
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
Uznávám. Pokračování/reakce jedině někde v odpočívce. Nebo to klidně smažte. 

Reportáž o nehodách: https://www.ceskatelevize.cz/porady/153 ... t/1072233/
Barák je na prodej, při průjezdu na bráně visela plachta "na prodej". Podle stránek za 7 350 000 KČ https://www.sreality.cz/detail/prodej/d ... /306201932Lynx píše: ↑25.5.2024 21:53:08 No ten barák je právě vykoupený. Je v majetku města Chýnov, ale je to až pod nátlakem majitelky, která si vymohla dokonce zastavení stavby.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
To není zrovna málo, na to že je to barák hned u silnice .....
Popis "Okraj obce" zní možná výstižně, jen se tam teda o obchvatu nic nepíše. 

Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
Předpokládám, že za ty peníze se tam kupující nejprve vypraví... Nejlépe po obchvatu