- 20240504_155852.jpg (109.59 KiB) Zobrazeno 5949 x
D35 Vysoké Mýto - Džbánov
Re: D35 Vysoké Mýto - Džbánov
Pravdu díš, video je tu
Hokejisty dnes asi netrumfnu, ale snad se bude líbit i tak
Pokud by se někomu chtělo dohledat čísla jednotlivých SO, budu jen rád a zapracuju je do titulků
Platí to i pro neotitulkované SO. Titulky jsem dával podle minulého videa a třeba ten most přes Knířovský potok se mi moc nezdá
Ale podle vizualizace jsme na správném místě...
díky za super video, tady jsou SO z DSP
Pěkně tam ty návěsy couvaly oběma směry / tedy alespoň na začátku videa / 
Pokud by se někomu chtělo dohledat čísla jednotlivých SO, budu jen rád a zapracuju je do titulků
Platí to i pro neotitulkované SO. Titulky jsem dával podle minulého videa a třeba ten most přes Knířovský potok se mi moc nezdá
[/quote]
Když jsme u těch titulků, tak na konci máš "přivdeč"
[/quote]
Když jsme u těch titulků, tak na konci máš "přivdeč"
Když už je řeč o přivaděči, mohu prosím oprášit svůj starý dotaz týkající se toho kruháče na I/35? Bude se stavět za provozu na etapy, nebo se udělá dočasná přeložka a postaví se celý najednou?
A zjevně šli zkoumat situaci i dále, jelikož v čase 5:41 jsou vidět vlevo
-
jelinekp
Stavební ruch na videu od StudioDanek:
Tak dneska se to asi vyvedlo. Stavba jede, počasí parádní, fotky krásný, a příští rok otvíráme.
RM TW:
Na dnešním KD za účasti premiéra a ministra dopravy bylo konstatováno, že práce na stavbě “D35 Vysoké Mýto - Džbánov” pokračují dle hmg s termínem zprovoznění na konci příštího roku. Aktuálně je ve výstavbě 46,1 km D35 a do konce roku plánujeme zahájit dalších 17,9 km D35.
RM TW:
Na dnešním KD za účasti premiéra a ministra dopravy bylo konstatováno, že práce na stavbě “D35 Vysoké Mýto - Džbánov” pokračují dle hmg s termínem zprovoznění na konci příštího roku. Aktuálně je ve výstavbě 46,1 km D35 a do konce roku plánujeme zahájit dalších 17,9 km D35.
Pěkný zářez Beekee . Uděláš prosím více fotek z celé trasy ?
Dost nových fotek je ve fotogalerii (nikoliv u letáku) na webu ŘSD, stačí se k nim jen proklikat (https://www.rsd.cz/web/guest/fotogalerie). Jinak pár fotek je také ve článku ze včerejší tiskovky: https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/d ... pravy_lati
Kote, ta foto byla myšlena kurzívou jako součásti Mátlova štěbetání. Já sice občas jezdím jakože +- okolo, ale místním reportérům se do toho plést nehodlám 
Tady je odkaz přímo na konkrétní galerii https://fotobanka-rsd.roadmedia.cz/D35- ... 24-06.htmlmartas píše: ↑20.6.2024 7:03:08Dost nových fotek je ve fotogalerii (nikoliv u letáku) na webu ŘSD, stačí se k nim jen proklikat (https://www.rsd.cz/web/guest/fotogalerie).
Beekee už je mi to jasné
Martasi díky za odkaz. Proklikal jsem se až k aktuálním fotkám tohoto úseku, ale trochu mě překvapil poněkud neobvyklý formát fotek...
Unika mi co je na formatu fotky neobvykleho - asi jsem malo pozorny - pomer stran 3:2 je asi nativni na bezne foto cipu. (on je to konofilmovy format) Bitova hloubka 3x8 je standartni jpeg, ani velikost fotky neni nijak divna...
mile, asi je to tím kinofilmovým formátem, nevím . Možná jsem nešika, ale buď je fotka cca 12 x 8 cm , nebo je to úzká nudle přes celou šířku obrazovky. Nešlo mi se zbavit všeho okolo ŘSD, takže fotka nešla zvětšit přes celou obrazovku počítače. třeba PC nebo já máme špatný den... 
Koukám na tu opuku. Že bych místo foťáku vzal na stavbu na vycházku geologické kladívko? 
Zatím se zdá, že tam bude skalní zářez jak u I/35 u Linhartic. Přitom dle vizualizace se to tam má celé pěkně zazelenat 
- Přílohy
-
- 441503650_501305302325891_5165457465778805376_n.jpg (72.6 KiB) Zobrazeno 2775 x
SO-05-201 most na D35 v km 40,449
SO-05-203 most na D35 v km 41,169
- Přílohy
-
- 20240622_180847.jpg (220.38 KiB) Zobrazeno 2392 x