V tomto seznamu se ta "II. stavba" trochu vytratila - prostě novináři.
Já jsem rád, že nebudou zastavovat brněnský Velký městský okruh - tunel Dobrovského a svitavskou radiálu. A to už jsem s tím tak trochu počítal.
Tohle je asi největší priorita z celého toho seznamu, to by rozhodně pokračovat mělo stůj co stůj...flames píše:Aha, méně důležité stavby jako např. obchvat F-M, dobře no.
Ano.Martin z Ostravy píše:Tou R35 se myslí dostavba estakády, či co? Ta stavba jinak přece stojí.
reakce na vás to nebyla. Jen mě zajímalo, když se má zakonervovat stavba tři měsíce před dokončením, jaký bude třeba postup v následujících letech.....multi píše:To vypravec: Pokud to je reakce na mě. Byl by samozřejmě nesmysl nechat stát zakonzervované stavby a zahajovat nové.
Šlo mi o to, co se bude dít se stavbami v různé fázi přípravy. V tomto smyslu určitě seznam není kompletní. Ale přiznám se, že už jsem nějak přestal sledovat postupné posouvání termínů výstavby u různých staveb. Třeba byla mnou jmenovaná stavba vyřazena z rozpočtu již dříve. Vybral jsem ji spíše pro "ilustraci".
I/56 Problémy se SP na část stavby, navíc chybí III. stavba.Veronss píše:Rozestavene silnice:
Zastavené projekty na počátku zahájení
I/49 Malenovice - Otrokovice
R6 Lubenec - Bošov
R7 Postoloprty - MÚK Bítozeves
I/11 Ostrava - Prodloužená Rudná
R49 Hulín - Fryšták
R1 ulice Na Radosti - napojení na Pražský okruh
R35 Hradec Králové (Sedlice) - Opatovice
I/3 Čerčany - mimoúrovňové křížení Na Pyšelce
Zastavení příprav
R4 Skalka
R48 Frýdek Místek - obchvat
I/37 Chrudim obchvat úsek Medlešice I/17
Prodloužená Místecká I.a II. stavba má být zprovzněna 11.2010 a jelikož je 8.2010, tak to jsou tři měsíce.dd píše:Kde se konzervuje stavba 3 měsíce před dokončením? O žádné takové jsem neslyšel..
mám známého projektanta a ten si nemůže ekoteroristy vynachválit - zajišťují mu prima živobytí - neustálé zpracovávání nových a nových alternativních projektů a projektování těch nejdražších řešení, přesně jak říká Moos...jonáš píše:http://domaci.ihned.cz/c1-45635630-setr ... soke-marze rozhovor s Moosem.