Připomínky k fóru

Návrh na zlepšení, připomínky a stížnosti
Odpovědět
Lynx

Re: Připomínky k fóru

Příspěvek od Lynx »

Taky jsem nepsal, že jste to udělal vy. Ale pravděpodobně někdo, kdo píše slovensky a smazal mi asi 100 zcela nezávadných příspěvků k tématu a šikanoval mě za vašeho dohledu, k čemuž se stále neumíte čestně postavit a omluvit se,

Pan Jaroslav by měl dostat informaci s kým má co do činění, když se diví, že mu mizí příspěvky. Je proto škoda, že jste to smazal. Aby věděl, že mu můžou ze zahraničního fóra příspěvky mizet i nadále, podle toho jak se vy vlastníci vyspíte a nebo jakou máte náladu.

Tím také končím tuto diskuzi. Když nemáte čest a hrdost a nedokážete se ani omluvit, je to marné.
Aram96

Příspěvek od Aram96 »

Víš co je zajímavé, že problémoví jsou tu pořád jen ti samí jedinci dokola .. čím to asi bude ? Adminama ? :crazy:
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

PLS DFTT ;)
Mike

Příspěvek od Mike »

jen málo absolventů ZVS ( já mezi ně nepatřím ) dokázalo rozlišit mezi velením a šikanou ;)

Arame, ještě možná Fialou nebo Babišem :lol:
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Lynx

Příspěvek od Lynx »

Aram96 píše: 12.8.2024 18:53:43 Víš co je zajímavé, že problémoví jsou tu pořád jen ti samí jedinci dokola .. čím to asi bude ? Adminama ? :crazy:
Demagogie, pane, Argumentace ad hominem. To co jsem napsal jsou fakta, nevyvrátíte je těmihle útoky.I kdybych byl jinak zločinec, tak to neznamená, že nemám v tomhle pravdu, to je od vás argumentační faul. Pokud nemáte nic konstruktivního a skutečné argumenty, tak toho prosím nechte.
Diaľničiar
VIP

Příspěvek od Diaľničiar »

Pořád ta stejná písnička. Ta stejná lež. Ta stejná obehraná písnička. Ty samé nesmysly. Spoléhá se na krátkou paměť a vytváří iluzi pro další, co neznají. Aneb dělá z nás všech zde debily a ještě se při tom tváří jako hrdina. Tak si dejme tu o tom, že to tady bylo mnoho nicků jednoho člena, který si sám se sebou povídal a rozváděl jakože diskuze v nejednom tématu, od D8 až po svět, tak se mu dostávalo hodně banů. Ten samý trolling, který byl odstraňován a pořád to stejné dokolečka o jakémsi vkládání slov do jeho příspěvků, ovšem jaksi beze svědků, bez důkazů. Pak taky ale jeho příspěvky s vulgarizmy v jazyce českém, které nestačil upravit, že? Kde pak máme toho slušňáčka? A pak ty snahy o jakože jazyk slovenský, aby se to mohlo hodit do úprav příspěvků, ale změny v systému zaznamenávají IP adresy, že? A pořád ta stejná od autora. Vyzývat k omluvě je zřejmě nový level, ale pobavilo, protože má fantazii. Pořád ta stejná snaha o odstranění "nepohodlných" - kdo na pana Lynxe upozorňují, od adminů po moderátory. Až po přivlastňování si fóra i s uživateli včetně toho, že zde může kdokoliv cokoliv. Pořád to stejné osočování ostatních uživatelů, kteří mu nedávají v čemkoliv za pravdu. Nejen jemu, ale i pár dalším, kteřím by se líbil stejný styl. Ale tento styl není to, co tady chtějí ti, kdož to tu spravují a další, kteří nejvíce přispívají svým smysluplným obsahem. Pak taky neustále stavění se do role poškozeného, pomalu martýra v boji za jeho spravedlnost. PRAVIDLA ale platí PRO VŠECHNY. A slušnost v psaní především! Cokoliv mimo je bez milosti odstraňováno, buď to ihned nebo klidně za týden, protože funkce správců fóra nejsou o tom, že tady visíme 24/7, na rozdíl od placených trollů nebo provokatérů jiného stupně.
To je za mě a klidně to můžete brát jako šikanu, nebo jako mstu, ale já na tom osobně nic nehodlám měnit. Neudělal jsem to doposud a nebudu to dělat ani další období. Říká se tomu zásadovost a udržení slušné debaty. Jsou i jiná fóra, jiné debaty, je jich opravdu hodně, takže se lze činit s jakýmkoliv názorem na mnoha jiných místech komu se tenhle přístup nelíbí. Rozhodně ano. Ne platí zde. A kdo to nepochopil, tak tady zbytečně marní svůj čas psaním, protože to tady nezůstane. Stejně tak zbytečným psaním věčných stížností o ničem. Správce dokonce může smazat cokoliv i bez toho, aby o tom informoval. Ano, doopravdy může - kdekoliv na kterékoliv platformě se to děje a rozhodně se to ani pokusem o debatu změnit to zrovna zde nepovede. Já se jen divím, že to pořád někdo nepochopil. Tím to uzavírám, ať už přijde znovu a zas jakákoliv sprška reakcí. :lol:
Nekrmte trolla.
za lepší silnice a dálnice
Historie výstavby v HR
čtěte a hlasujte
Lynx

Příspěvek od Lynx »

Diaľničiar píše: 13.8.2024 10:00:25 Nekrmte trolla.
Váš příspěvek je jednou dlouhou snůškou lživých obvinění. A vy to dobře víte. Už jsem psal, že diskuzi končím, ale na tahle lživá osočení reagovat musím.

Pravda je taková, že jste mi smazal desítky, možná stovky příspěvků, které neobsahovaly absolutně nic závadného a ani nebyly na kontroverzní téma. Smazal jste je jen tak, bez důvodu. Prostě jste mě bezdůvodně šikanoval.

Tak o tom informuji nově příchozího pana Jaroslava, který se diví, že mu také příspěvky v zahraniční sekci mizí.

Žádné urážky jsem vám nepsal. To je od vás naprost lež, stejně jako většina dalšího co píšete. Jediný případ kdy moje příspěvky obsahovaly urážky (ve slovenském jazyce) byl ten, když je tam kdosi uměle vložil a falšoval tak moje příspěvky.
Kdo to asi byl? Asi někdo, kdo chtěl odůvodnit svoje šikanování, které ale ospravedlnitelný důvod nemělo.

Diaľničiar píše: 13.8.2024 10:00:25Spoléhá se na krátkou paměť a vytváří iluzi pro další, co neznají.
Přesně tohle nyní děláte vy, když mě nepravdivě obviňujete.
Diaľničiar píše: 13.8.2024 10:00:25 Tak si dejme tu o tom, že to tady bylo mnoho nicků jednoho člena, který si sám se sebou povídal a rozváděl jakože diskuze v nejednom tématu, od D8 až po svět, tak se mu dostávalo hodně banů.
Nic takového se nikdy nedělo, Čirá lež.
Diaľničiar píše: 13.8.2024 10:00:25 ale změny v systému zaznamenávají IP adresy, že?
To by vás mělo usvědčit z tohoto lživého obviňování, Ale dobrovolně to asi nepředložíte, že?
Diaľničiar píše: 13.8.2024 10:00:25 Pořád ta stejná snaha o odstranění "nepohodlných" - kdo na pana Lynxe upozorňují, od adminů po moderátory. Až po přivlastňování si fóra i s uživateli včetně toho, že zde může kdokoliv cokoliv. Pořád to stejné osočování ostatních uživatelů, kteří mu nedávají v čemkoliv za pravdu.
Jestli se tady někdo snaží odstraňovat nepohodlné lidi a názory, tak jste to vy, ne já. Vy jste se měl snažil vystrnadit urputinou šikanou, ne já vás. Já jsem tolerantní ke všem názorům. Nikoho pro odlišný názor neosočuji. Nesuďte mě podle sebe.
Diaľničiar píše: 13.8.2024 10:00:25 PRAVIDLA ale platí PRO VŠECHNY. A slušnost v psaní především!
Tak to abyste se tím začal také řídit.
Diaľničiar píše: 13.8.2024 10:00:25. Správce dokonce může smazat cokoliv i bez toho, aby o tom informoval. Ano, doopravdy může - kdekoliv na kterékoliv platformě se to děje a rozhodně se to ani pokusem o debatu změnit to zrovna zde nepovede.
Pak ale nepiště, že platí pravidla pro všechny, Když z pozice moci ty pravidla nedodržujete.
kyk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kyk »

Lynxi, kdyby ses místo rozepisování litanií nad údajnou nespravedlností na soukromém diskusním foru hned zkraje podíval na profil uživatele, tak bys zjistil, že jeho příspěvek v kategorii Rusko nikam nezmizel. Práce na pět sekund. :roll:
Přílohy
Snímek obrazovky 2024-08-13 163459.jpg
Snímek obrazovky 2024-08-13 163459.jpg (32.94 KiB) Zobrazeno 1498 x
Lynx

Příspěvek od Lynx »

Já jsem sděloval svoje zkušenosti s daným uživatelem. Nemám potřebu dohledávat cizí příspěvky. To není moje věc. Jak to mají oni spolu, je jejich věc. Jen jsem varoval, že se dotyčnému nedá věřit a v zahraniční sekci je možné úplně všechno. Třeba i to, že tam příspěvky chvíli jsou a chvíli zase ne. Je možné i to, že je do nich vložen text, který autor příspěvku nenapsal. S tím vším jsem se setkal. Prostě všechno je možné. Podle momentální nálady vládce fóra. Považoval jsem za vhodné pana Jaroslava varovat.
Lynx

Příspěvek od Lynx »

To je vše, víc bych to neřešil.
Lynx

Příspěvek od Lynx »

Tentokrát čistě technický dotaz. Předesílám, že nejsem moc zdatný v IT, takže možná naivní dotaz.

Psalo se tady o tom, že je zahraniční fórum nějak omezeno, co se týče zobrazování, že se na tom údajně adminové před lety dohodli. Ale já když si zapnu "Aktivní témata" tak se mi zobrazuje všechno, včetně zahraničního fóra. Nevypadá to, že by to bylo nějak omezené. Momentálně mám z prvních 20 témat tak 10-15 ze zahraničního fóra.

Takže prosím o vysvětlení jak to funguje? Jak je to omezené?
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

V aktivních tématech se zobrazuje subfórum, které je tak nastavené. Měly tam být jen státy EU ale větvením některých fór se tam omylem dostala i další subfóra. Nastavení jsem upravil jen na EU.
Lynx

Příspěvek od Lynx »

Díky za vysvětlení, Bylo mi divné právě to, že se tam objevovala spousta mimoevropských věcí.
darwousek

Příspěvek od darwousek »

Jo toho jsem si taky všiml, mluvilo se tu že je to zablokované a najednou příspěvek v subforu "Gruzie" v aktivních.
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
NullDeVoid
Bydliště: Königsberg, Preußens, Bundesrepublik Großdeutschland

Příspěvek od NullDeVoid »

Šlo by do nepřečtených dát přímo ty nepřečtený příspěvky? Jako teď tam je seznam témat s nepřečtenýma příspěvkama, ale bylo by lepší, pokud by vždycky pod tématem byly ty nepřečtený příspěvky. A tohle celý mít jako volbu v nastavení. Abych prostě mohl přijít, a hned viděl co všechno se děje, a mohl přeskočit to, co považuju za spam, a sice ty „posun č. n …“ příspěvky.
„Tohle měl být 4pruh.“ (Ať to nemusím psát všude.)
Vize sítě silnic a dálnic ČR (Aktualizováno 2024/01/08.) S je 4pruh, M je střídavý 3pruh, oba s MÚK, SMV.
Uvozovky jsou „ a “, desetinná je ČÁRKA, symbol je měny za číslem!
Aram96

Příspěvek od Aram96 »

Jako že by ti vyběhly všechny nepřečtené příspěvky pod sebou ? Umíš si představit ten bordel, co by to vyplivlo ?
Ty brďo ! To jsou mi ale nápady .. :D
NullDeVoid

Jak bordel? Umím si to představit a představuju si to jako <toggleable> nastavení v profilu, co bych si já zapnul, a vždycky bych tady viděl všechno, místo rozklikávání 30 různých témat.
Vize sítě silnic a dálnic ČR (Aktualizováno 2024/01/08.) S je 4pruh, M je střídavý 3pruh, oba s MÚK, SMV.
Aram96

Příspěvek od Aram96 »

No jakože by se hned po sobě plácaly příspěvky z různých témat.. Mě to přijde neskutečně nepřehledné. :D
darwousek

Příspěvek od darwousek »

Tak mohlo by to fungovat podobně jako ta záložka "Zobrazit příspěvky uživatele" A.K.A že by se zobrazilo prvních X znaků.
Snímek obrazovky 2024-08-14 222846.png
Snímek obrazovky 2024-08-14 222846.png (168.74 KiB) Zobrazeno 1234 x
Prostě něco takového, a podle těch X znaků by se dost často dalo pochopit jestli je to pouze spam jak říká NullDeVoid spam nebo něco co je hodného přečtení. V teorii to nezní zas tsk zle.
NullDeVoid

Aram96: No…jasně, ale ty bys to nemusel používat, že jo, takže…
darwousek: No, jasně, tak nějak jsem to myslel. Buďto prvních N znaků nebo celý.

Prostě přišel bys na fórum (rovnou na nepřečtené), a hned bys viděl všechno. Prolítl bys to očima, rozklikl to, co by tě zajímalo. Já například spoustu témat nesleduju, tu I/33, co se tam řeší, nebo témata okolo 1109 a 1108, protože tam byla jen politika a blbosti, co mě nezajímaly, ale pokud by se někde, kde to nesleduju, objevilo něco zajímavého, tak by mi to ušlo, a to bych nerad.
darwousek

Příspěvek od darwousek »

Tak to já když jsem v náladě proklikám vše a jen tak očima prolítnu o čem je poslední příspěvek. To většinou stačí k rozlišení toho zda je diskuze hodná toho abych jí více pročetl.
jazr

Příspěvek od jazr »

Prosím o vytvoření diskusní stránky pro silnici I/61 jako u ostatních I. tříd a včlenění témat Malé Přítočno a Kladno pod něj.

viewtopic.php?p=297312
viewtopic.php?t=7741

(pardon případně za OT)
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru a o portálu ceskedalnice.cz“