Transformace ŘSD
Re: Transformace ŘSD
Promarněná šance změnit korporátní barvu na zelenou
-
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Mně se nové logo líbí. I když také jsem byl zpočátku zaskočen. Původní logo bylo docela složité a to nové má krom zjednodušení nový kruhový tvar, což si spousta lidí ještě vůbec nevšimla . A pokud byly vždy firemní barvy modré, proč to měnit na zelenou? Když už, tak mi spíš vadí modrá dopravní značka dálnice na autech dálničářů. Pokaždé se zarazím, že jsem v Německu
Letos máme výročí 85 let výstavby dálnic na českém území 1938-2023
No právě. Korporátní modrá!
už Žlutej pes věděl, že "modrá je dobrá "
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
ŘSD zakládá vlastní projekční kancelář.
Za mě je ro krok správným směrem, otázkou ovšem zůstává kolik lidí budou schopni sehnat, neboť projektantů je už dlouho těžký nedostatek.
https://youtu.be/UflFQMBWnOE?si=pXyY4VfZ1J7ulzin
Za mě je ro krok správným směrem, otázkou ovšem zůstává kolik lidí budou schopni sehnat, neboť projektantů je už dlouho těžký nedostatek.
https://youtu.be/UflFQMBWnOE?si=pXyY4VfZ1J7ulzin
Někteří z tohoto fóra by se mohli přihlásit a to bez ironie, Kdyby šlo o oddělení strategického rozvoje a plánování silniční sítě, tak tím se tady řada lidí zabývá velmi vážně.
Kdybych neměl svoje současný projektantský místo, tak bych dost zvažoval, že bych do toho šel.
No, jako zaujalo, přeci jenom větší stavby a stálý plat, ale jednak je to jen v Praze, a jednak já mám rád svou různorodou práci.
Průbežně doplňované fotky ze stavby 0310/II kolem Malše
Mám alespoň částečně prsty v: 1104/II, 4704, 4705, D48 Bělotín-Rybí, I/19 obchvaty Obrataň a Kámen, II/114 Dobříš, II/602 Vysočina a dalších...
Mám alespoň částečně prsty v: 1104/II, 4704, 4705, D48 Bělotín-Rybí, I/19 obchvaty Obrataň a Kámen, II/114 Dobříš, II/602 Vysočina a dalších...