[D0] 511 Běchovice – Modletice (D1)
Re: [D0] 511 Běchovice – Modletice (D1)
A táta měl pravdu, Miku !!! Jednou tu bude okruh...
jenže on byl projektant...
pravda, jiné, než silniční infrastruktury, ale už tenkrát na ni museli brát ohled...
a celnici v Rozvadově už mu zbourali...
pravda, jiné, než silniční infrastruktury, ale už tenkrát na ni museli brát ohled...
a celnici v Rozvadově už mu zbourali...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Omlouvám se Miku tátovi, ale díky neúdržbě o prostor celnice to tam vypadalo jako nějaký vjezd do Sudánu či Burkiny Faso...
úplně v klidu, to už mu neřeknu
kamarádův příbuzný byl někde v Ghaně nebo kde od MZV a zas tak špatně to nepopisoval
takže to přirovnání tak úplně nesedí
a chudáci skopčáci teď musejí hlídat příliv afghánských inženýrů a syrských doktorů z CZ ve stanech
kamarádův příbuzný byl někde v Ghaně nebo kde od MZV a zas tak špatně to nepopisoval
takže to přirovnání tak úplně nesedí
a chudáci skopčáci teď musejí hlídat příliv afghánských inženýrů a syrských doktorů z CZ ve stanech
Hele, kote, tady podpořím Mikea ... Já jsem v tom Súdánu byl, a teda letiště v Chartúmu o parník jinde, než třeba Mezinárodné letisko Košice - Barca ....
Ale to se začínáme, jak tuším, maličko vzdalovat od tématu... Tak tedy konec OT, než Admin začne po zásluze konat
V pondělí jsme na 14 dnech pánové... Neříkám, že už to neposkočí, ale doba do otvíračky postupně začíná být sympatická
-
Kote! Ty jsi to zase zakřikl.... Posun č.39 na 20.9.2024.... Dotazy 334-341.
já snad koupím kýbl asfaltu a půjdu ho u Běchovic vysypat
abych úplně neztratil iluze
abych úplně neztratil iluze
Pohled na skrývku ze ŠR v člověku fakt vyvolavá naději, že by se za pár let mohl vozit po novém. Jen si teda nejsem jistý, jak je to sladěné termínově s rozšířením 510 a hlavně mostu přes Počernický rybník...
Myslím, že je zbožné přání to stihnout právě do otevření 511. Teoreticky by to asi jít mělo, ale jak to tak bývá, tak se to beztak nestihne.
Ostatně v případě rozšíření 510 vidíme naprosto žalostný postup přípravy, a to z důvodu především pomalých úřadů. Snad bude SP řešit už DESÚ.
Ostatně v případě rozšíření 510 vidíme naprosto žalostný postup přípravy, a to z důvodu především pomalých úřadů. Snad bude SP řešit už DESÚ.
Ono si to o to říká, protože bordel tam bude kvůli výstavbě slušný, tak by se to holt vystálo už všechno při jednom. Ale...
Nezdržujte nevyhnutelné !!!
Posun č. 40 - nově 25.09.2024
Posun č. 41 - nově 27.09.2024
Grafík nabral trochu neočekávaný směr a už skoro měsíc se mu nechce dolů...
Celková doba už sice přesáhla 1109, ale pokud jde o zde sledovaný počet posunů, tak tam je ještě naděje... 41 vs 44. Třeba už je čas na změnu směru.
Celková doba už sice přesáhla 1109, ale pokud jde o zde sledovaný počet posunů, tak tam je ještě naděje... 41 vs 44. Třeba už je čas na změnu směru.
Má ten graf nějakou legendu, pro méně chápavé?
Toto je první svého druhu, kde jsem se snažil to i víc popsat.
viewtopic.php?p=276395#p276395
Modrá je 511, tmavá jsou termíny vyhlášení, světlá jsou termíny cílové.
Nažloutlé jsou 1109, pro jakési srovnání (začátek 1109 je lehce posunut do začátku 511... ale je to skoro irelevantní, páč jsou skoro přesně rok po sobě...).
viewtopic.php?p=276395#p276395
Modrá je 511, tmavá jsou termíny vyhlášení, světlá jsou termíny cílové.
Nažloutlé jsou 1109, pro jakési srovnání (začátek 1109 je lehce posunut do začátku 511... ale je to skoro irelevantní, páč jsou skoro přesně rok po sobě...).
Posun č. 42 - nově 3.10.2024
-
Dotazy 358-365, z toho 3 s dopadem na posun...snad už to bude ubývat.
Posun č. 43 - nově 7.10.2024
Na další vývoj k dotazu 375 jsem zvědavý, týká se akustického obkladu. Dotaz/námitka byla ze strany ŘSD smetena, ale je-li tomu tak, jak píše Uchazeč, tak můžeme mít zaděláno na nějaké spory.
Kde se dají ty dotazy dohledat? Přímo na tender areně?
Ano, u tohoto výběrka to jsou vždycky K03_Vysvětlení...*.pdf soubory.
https://tenderarena.cz/dodavatel/seznam ... zka/671013
https://tenderarena.cz/dodavatel/seznam ... zka/671013
U té 375 to na mě působí tak, že chtějí docílit aby ty dvě stavby vypadli z té zakázky, protože uchazeč na to nemá kapacitu / know how ale chce stále bojovat o zbytek. Ale možná se mílím.
Můžete to prosím hodit sem, případně to více rozvést, které dvě stavby myslíte? Mně to hází chybu, nelze mi to otevřít...