OT D4 (ksichtokniha)

Místo pro nemístnou diskusi ;)
Odpovědět
kot

OT D4 (ksichtokniha)

Příspěvek od kot »

Lenny do tebe bych fakt neřekl, že ksichtoknihu nemáš ! Ale mně jsi potěšil, já asi nejsem moc sociální typ = takže sociální sítě u mně NULA !!!!
Lenny
Autor

Re: PPP na D4 - provoz

Příspěvek od Lenny »

Když v roce 2008 se začal v mém okolí vyskytovat FB, jsem se na to podíval a připadal jsem si jak v policejní databázi, jméno, příjmení, fotka, s kým se kamarádím, zájmy. Dále všechno, co tam vložím (obrázky, videa, texty) se stává majetkem FB. Takže jsem to rychle zavrhl.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
kot

Příspěvek od kot »

Mně nepřijde nutné ani zajímavé pro ostatní ukazovat jim mé zájmy a náplň práce. Přijde mi, že bych se předváděl a chlubil, aby ostatní "čuměli"...
Já to na vylepšení mého ega nepotřebuji... Sorry za post mých soukromých názorů. Pardon, ale do koše se to v pohodě vejde, uzná-li to admin za potřebné ! :P
ElWapp

Příspěvek od ElWapp »

Facebook dnes uz je o necem jinem nez v dobach jeho startu.
Lenny
Autor

Re: OT D4 (ksichtokniha)

Příspěvek od Lenny »

A o čem?
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
NullDeVoid
Bydliště: Königsberg, Preußens, Bundesrepublik Großdeutschland

Příspěvek od NullDeVoid »

Boomerbook je doopravdy policejní stát. Musíš tam mít vlastní jméno, pokud se chceš zaregistrovat jako někdo jiný, tak ne, okamžitě ti to zamknou a chtějí občanku. Tak co to je? Člověk by rád trochu anonymity, ale ne, to je strašný problém. Zatímco Všelijaký Ruský a Čínský boti problém nemají.
„Tohle měl být 4pruh.“ (Ať to nemusím psát všude.)
Moje vize sítě silnic a dálnic ČR (Aktualizováno 2024/11/25.) S je 4pruh, M je střídavý 3pruh, oba s MÚK, SMV.
ElWapp

Příspěvek od ElWapp »

Osobni prispevky sly do pozadi a spis je to platforma pro snadne publikovani prispevku a jejich komentovani. Podobne twitteru. Nevim jak to maji jini, ale z puvodni myslenky facebooku - socialni site pro spojeni s kamarady - mi zbyl jen messenger, zbytek obsahu se vlastne temer netyka lidi ktere znam a mam v pratelich, ale je to spis stream prispevku, ktere system vyhodnoti jako zajimave - tedy treba novinky od RSD, SZ, apod.
Predstava, ze facebook slouzi k vylepsovani ega je 10 let zastarala. Bezni lide tam nic neprispivaji, leda komentare k jinym prispevkum.
NullDeVoid

Taky to používám jen na messenger. Pokud tam mám být pod mým občankovým jménem, tak tam nebudu dělat absolutně nic.
Na vylepšování ega je LinkedOut. Ale to je síť pro totální korporátní šílence. Tak toxická, že tam fakt nejsem. To samý twitter. Ten je absolutní odpad a měli by ho vypnout. FB se odpadu blíží taky.
Takže…co tu je jako možnost komunikovat s obyčejnýma lidma, ideálně ve stejným městě, po netu? Věci, co byly za starých dobrýdh dob roků 2006 až 2008 už nejsou. Net je o tom, aby se z lidí tahaly data a aby lidi prostě jen spotřebovávali obsah.
Moje vize sítě silnic a dálnic ČR (Aktualizováno 2024/11/25.) S je 4pruh, M je střídavý 3pruh, oba s MÚK, SMV.
Mike

Příspěvek od Mike »

FB je od záčátku komerčního užití zaměřen na cílení a personalizaci reklamy
je tam spousta těch, co mají pocit, že 1000 zhlédnutí jejich příspěvků je "něco"
a pak je tam dost těch, které doma nepochválí, tak to grilované kuře, zapadající slunce nad pláží nebo kopec s elektrokolem "musí" sdílet 8-)
a k tomu se jim pak vyjadřují "přátelé" v komentářích ;)

xichtoknihu nemám, jediné, co od nich využívám je WhatsApp
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
ElWapp

Příspěvek od ElWapp »

Me jen bavi, jak tady vsichni vedi, co se na facebooku deje a zaroven prohlasuji, ze oni facebook memaji...
NullDeVoid

ElWapp: Tak jsou i jiné zdroje of FB, než FB samotný, že jo. Já ho sice mám, ale nepoužívám, vím o něm díky videím zaobírajících se jím na YT.
To samí twitter. Nemusím tam být, abych věděl, že to je totální žumpa, odpad a úplně to nejhorší, co za sociální síť může být. Stejně se tam jen američani hádají o politice, nic jinýho.
Nebo LinkedOut. To je taky dobrá toxická skládka korporatismu. Tam jsem byl, ale už nejsem. A jinde vídám „příspěvky“, co tam lidi píšou. Je mi z nich k zeblití.
Mike

Příspěvek od Mike »

ElWapp píše: 23.11.2024 19:06:02 Me jen bavi, jak tady vsichni vedi, co se na facebooku deje a zaroven prohlasuji, ze oni facebook memaji...
Abys poznal svého nepřítele, musíš se jím stát. Musíš pochopit jeho taktiky i pohnutky.
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
MPMP

Příspěvek od MPMP »

Mike: :ok:
Odpovědět

Zpět na „Odpadkový koš“