Vysokorychlostní tratě (VRT)
Re: Vysokorychlostní tratě (VRT)
mě se z toho jeví, že pomníček Anthropoidu bude tedy v čekárně
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Mosquit: díky za odkaz, registr smluv není moje "hobby".
Zaujal mě tam ale i v bodě 1.2.3 text
Nejsem "od fochu", takže nevím, jak taková koordinace stavby mezi 3 subjekty (ŘSD za D11, Středočeský kraj za III/6111 a SŽDC za VRT) probíhá, ale mám neodbytný pocit, že před vydáním SP na most přes D11 neprobíhala žádná.
Zaujal mě tam ale i v bodě 1.2.3 text
Takže teď se teprve bude "vymýšlet", jak upravit most, přes D11, na který je vydáno stavební povolení? Mám to chápat tak, že teď se "nějak" postaví a se stavbou VRT se bude "přestavovat"? Nebo se ta "úprava" bude týkat pouze případného doplnění nějakých bezpečnostních prvků?j) Optimalizace nivelety tratě v úseku Jirny - Kozovazy za účelem úspory investičních nákladů (vzhledem k SP), včetně úpravy navazujících mostních objektů přes D11 na silnici II/101 a III/6111,
Nejsem "od fochu", takže nevím, jak taková koordinace stavby mezi 3 subjekty (ŘSD za D11, Středočeský kraj za III/6111 a SŽDC za VRT) probíhá, ale mám neodbytný pocit, že před vydáním SP na most přes D11 neprobíhala žádná.
2 MPMP : Moc se obávám, že tvá dedukce je hooodně reálná.
-
ne, ten terminál je víc na východ. Pomníček bude někde u konce nástupiště nebo ve výhybkách, takže bude muset být přemístěn. Zrovna jsem tuhle jel tamtudy na kole. Doufajíc, že tamtudy projedu do Jiren, čekalo na mě za "přejezdem" přes vlečku krásné zorané pole
Smutné, že ani obcí vlastněný pozemek (tehdejší cestu) si obec nedokázala znovu využít.
a z toho mi vychází ta čekárna
protože reálné místo doskoku je na D11, tak se zas tak moc nestane
ad MPMP a most,
kdyby opravdu chtěli upravit nivelitu ke Kozovazům, tak bude VRT v tunelu a níž než D11
což by byl z hlediska hluku ideál
a vícepatrové parkoviště na střeše terminálu
Mpsquit: Vybral sis holt špatnou roční dobu. Během 1 - 2 měsiců se tam ta cesta zase vychodí/vyjezdí a bude s jízdná i na kole. Takhle to funguje co si pamatuju už přes 20 let.
Pánové, až tam budete někdo na kole, na procházce či venčit psa nebo manželku, udělejte fotku toho pomníčku a hoďte mi ji do SZ. Předem vřele děkuji
Děkuji Miku ! To ke mně kupodivu dosud neproniklo, že přistáli tehdy je kus za Prahou...
no, to jsou ty učební osnovy...
a ano, měli přistát u Plzně, ale s tehdejší navigační technikou, jsou Nehvizdy pořád lepší, než Alpy, jak se stalo prvnímu výsadkáři...
jinak "tenkrát", bylo za Prahou už na Jarově...
a ano, měli přistát u Plzně, ale s tehdejší navigační technikou, jsou Nehvizdy pořád lepší, než Alpy, jak se stalo prvnímu výsadkáři...
jinak "tenkrát", bylo za Prahou už na Jarově...
Za mně byli výsadkáři ze západu ve školních osnovách hodně fuj ! Vždyť se domů vraceli nasáklí myšlenkami hnusného kapitalismu
já mám pocit, že za mě tam vůbec nebyli...
nebo se jim soudruh učitel takticky vyhnul
inu legionářská čtvrť
nebo se jim soudruh učitel takticky vyhnul
inu legionářská čtvrť
Musím to sem dát.. takhle by to mělo obecně vypadat. Zachová se i část původního mostu a udělá se tam vyhlídka. Prostě krása.
V lecčem by to mohla být inspirace pro dálnice. V čase od 3:33.
V lecčem by to mohla být inspirace pro dálnice. V čase od 3:33.
Rovnou sem dám i část II:
Funkční odkaz na video VRT MB II:https://www.youtube.com/watch?v=B5JKM1g ... ex=7&t=16s