Tak je venku video za listopad. Snad se bude líbit

https://www.youtube.com/watch?v=SSV2Bzs6MP8
Děkuji, když se mi občas podaří hezká fotka, kde je někdo při jakékoliv práci, tak jim udělám radost a fotku jim vytisknu
Tak to je přesně ono a s tím sklem musím naprosto souhlasitHary 75 píše: ↑15.12.2024 13:03:09 Já taky fotím strojníky zemních strojů a fotky jim dávám,aby měly památku na stavbu obchvatu.Někdy to je dost těžké udělat pěknou fotku,když skla v babině odráží světlo.Na Rajče to nedávám,je to pouze pro ně. Dával jsem fotky bagristovi velkého bagru,buldozeristům,střelákům,chlapům od drtičky a grejdristovi, všem se to líbilo a děkovali.
A to potěší.![]()
![]()
![]()
DěkujiHary 75 píše: ↑4.1.2025 18:50:42 Video za prosinec i série fotek parádní. Záběry z noční betonáže se opravdu vyvedly.Koukám,že vrtná souprava odvrtala a vytáhla takový modrozelený jíl,u nás na obchvatu NP je zase samá červenice.Docela mě zarazily ty kamiony na stavbě.To na příjezdových cestách nejsou nějaké zátarasy,aby se tam nemohlo?
Ať ti to Petře fotí v novém roce jako doposud!![]()
![]()
Tak jsem stěnu vyfotil a natočil. Vypadá to jako pryž. A nejspíš tedy recyklát. Video detailu stěny sem bohužel nedostanu, tak je po dobu 14 dní k vidění zde, pak ho úschovna smaže : https://www.uschovna.cz/zasilka/RA3XE2A93583PA97-BBH/
Ještě uvidím, zkusím si to projet, možná budu i chvíli bloudit než sjedu na centrum a jakoby na Starou PakuHary 75 píše: ↑5.1.2025 7:17:38 Kdybys jel do Nové Paky do července,tak bys viděl obchvat ještě ve stavbě před dokončením.Pokud až v srpnu,tak už pojedeš po nové trase a klidně si to můžeš projet do Vidochova,tam se na OK otočit a jet zpátky,abys to viděl v reálu a ne jen na fotkách.
Díky za fotku a video.Vypadá to na nějakou gumovou drť (rozemleté pneumatiky),která je s nějakým pojivem nalisována do šablon.Hlavně aby to vydrželo povětrnostní podmínky a bylo to bezúdržbové.![]()
Tak uvidíme až tam pojeduHary 75 píše: ↑6.1.2025 14:48:37 Neboj,tady určitě nezabloudíš.Když přijedeš od Jičína,tak na Kumburském Újezdu pojedeš pořád rovně po trase obchvatu, přejedeš mosty,estakádu,zářez u posedu a seš na OK Vidochov,tam se otočíš a pojedeš zpátky buď zase až na K.Újezd,kde se odbočí do centra Nové Paky.Nebo za estakádou můžeš odbočit na OK Štikov,pak se dáš pod most u pneuservisu a kolem pivovaru do centra Nové Paky.![]()
![]()
Myslíte, že je hodně pozitivní, že to bude později?