Dnes opět Vidochov a pak k estakádě.Ve Vidochově se pokládají další asfaltové vrstvy.Potkal jsem se s Etanem,který mi říkal,že se na začátku zářezu už pokládá MZK,takže jsem věděl dopředu co mě čeká.Dnes jsem fotil z jiných stanovišť než obvykle,takže dnešní album je trochu jiné.Vystoupal jsem téměř na horní kraj louky nad OK Vidochov a vyfotil to celé z nadhledu.Zajímavá je ta kilometrová rovinka před zatáčkou k OK - je to jak když střelí.Pak jsem fotil odtok z propustku pod násypem.Na třetím přesýpaném mostu se dál naváží a hutní materiál.Buldozerista si navádí náklaďáky,kam to mají vyklápět.Starou panelovou cestu zase kropil vůz,protože ta prašnost je obrovská.Na deponii zeminy ve Vrchovině byla velká aktivita.Přesunula se sem drtička s obsluhujícím bagrem a kladivo.Navozily se tam balvany z odstřelu a když už tady je drtička,tak se to zpracovává.Bagr CAT 323 nakládá auta,která to vozí na třetí přesýpaný most.Na zářezu se pokračuje ve frézování výkopu pro drenáž a o kus dopředu to dělníci dávají dohromady.Od severní opěry finišer pokládá MZK.Vrtná souprava i velký buldozer od Skansky jsou odvezené.Na estakádě se brousil betonový povrch a už se montují sloupky na PHS a na zábradlí či svodidla??? nevím to jistě.U nadjezdu bagr s dlouhým ramenem načisto rovnal svah.
Na druhé straně se montuje PHS.Jeřáb posunul oba balíky sloupků,potom složil rameno a přejel o kus blíž k nadjezdu.Co mě docela zaskočilo je to,že strojník po složení podpěr z kabiny jeřábníka zacouval s jeřábem.Myslel jsem,že se to musí ovládat z kabiny řidiče.
Vloni nepředstavitelné se stalo skutečností - pokládka jednotlivých vrstev budoucí silnice v nejhlubší části zářezu.