I/36 Sezemice - obchvat
Re: I/36 Sezemice - obchvat
Takhle černě bych to zas neviděl.
-
1975
Nějak se ty stavby začaly zpožďovat...D3 u hranic, D11 u hranic, tohle...pár měsíců, ale...čím to? Šturmujou jinde?
-
Tomas 1975
Dnes jsem celou stavbu prošel. Úplně marně to nevypadá, ale vidím to tak srpen/září.
Jsem zvědav co bude za výmluvy a zda bude někdo potrestán za nedodržení termínu 5/2026.
Jsem zvědav co bude za výmluvy a zda bude někdo potrestán za nedodržení termínu 5/2026.
To nevypadá moc nadějně...
Tak oni se budou vymlouvat na ty mosty co se spozdili, ale jestli čekali na změnu PD tak mohli vesele pokračovat ve vrtsvách komunikace, ale dle dronu je všude vesměs blátoTomas 1975 píše: ↑29.12.2025 17:49:47 Dnes jsem celou stavbu prošel. Úplně marně to nevypadá, ale vidím to tak srpen/září.
Ano, pokračuje rychlostí, že otevření vypadá na 3. čtvrtletí 2027oakenfold píše: ↑2.3.2026 13:05:33 Výstavba obchvatu Sezemic pokračuje
https://www.orlicky.net/clanek.php?id_z ... -UJ-EN6ULQ
https://orlicky.denik.cz/z-regionu/obch ... bEsZVybRyg
Obchvat by měl podle původního harmonogramu začít sloužit řidičům letos v květnu. Mluvčí pardubické pobočky Ředitelství silnic a dálnic Petra Drkulová na konci února na dotaz Pardubického deníku k termínu dokončení uvedla: „Stavbu průběžně dozorujeme a současně jednáme se zhotovitelem o harmonogramu jednotlivých stavebních etap a termínu zprovoznění." Konkrétní datum zatím nezaznělo.
Obchvat by měl podle původního harmonogramu začít sloužit řidičům letos v květnu. Mluvčí pardubické pobočky Ředitelství silnic a dálnic Petra Drkulová na konci února na dotaz Pardubického deníku k termínu dokončení uvedla: „Stavbu průběžně dozorujeme a současně jednáme se zhotovitelem o harmonogramu jednotlivých stavebních etap a termínu zprovoznění." Konkrétní datum zatím nezaznělo.
23. 3. – 31. 7. 2026
Úplná uzavírka silnice III. třídy č. 32243 v úseku Sezemice – Veská z důvodu dostavby přemostění.
Úplná uzavírka silnice III. třídy č. 32243 v úseku Sezemice – Veská z důvodu dostavby přemostění.
-
Tomas 1975
Tak jsem dnes projel celou stavbu na kole a optimisticky to vidím na září/ říjen letošního roku.
Na paralelní stavbě obchvatu Zminného /Černá za Bory - Zminný - Dašice/ pracují na propustcích a je vidět, že stavba je v začátku.
Na paralelní stavbě obchvatu Zminného /Černá za Bory - Zminný - Dašice/ pracují na propustcích a je vidět, že stavba je v začátku.
-
evilcleaner
nevíte v jaké fázi vyvadla vůle kraje postavit navazující část obchvatu Sezemic na II/298? Z letáku ŘSD vypadla navazující stavba s múk, na netu se k tomu nedá dohledat nic dalšího v posledních letech, na mapové aplikaci PK o stavbě není ani zmínka, v regionálním akčním plánu byla nahrazena nějakou opravou jiné dvojky, jen pozemky jsou oddělené a asi i vykoupené. Podle zmatečné AI k záměru není min. stavebko, možná ani UR.
Svoboda neznamená nutit ostatní do něčeho, co považujete za správné.
Někde se tu o tom již hovořilo- kraj tu stavbu prozatím neplánuje.
Ona taky není zdaleka tak důležitá. Myslím, že kraj má desítky důležitějších staveb.