[D1] 4705 Bělotín – Hladké Životice

Praha – Jihlava – Brno – Vyškov – Hulín – Přerov – Lipník nad Bečvou – Bělotín – Ostrava – Polsko
Odpovědět
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Re: 4705 Bělotín – Hladké Životice

Příspěvek od Martin z Ostravy »

A máš za těch 2500Kč aspoň pocit "sucha a bezpečí"? :)
Zákon je zákon. 8-)
R48 -> D48 se podařilo!
Galmar

Příspěvek od Galmar »

o prachy tak nejde, hlavne mne mrzi ze mam v karte ridice trestne body a uz se jich nezbavim nikdy
Bobek

Příspěvek od Bobek »

Pokud je člověk "hodnej", tak se odepisujou se dva ročně, takže to nikdy by mohlo trvat dva roky, ne?
Království a půl princezny za 511.
Warcz

Příspěvek od Warcz »

a nebo na polygonu myslím 3 body v Ostravě. Teď jsem někde viděl článek...
Galmar

Příspěvek od Galmar »

ted jsem se dival a pisou ze za 12mesicu odecitaji 4 body pokud clovek jezdi bez problemu. tak to jde :-)
Bobek

Příspěvek od Bobek »

No vida, dokonce. Já s tím naštěstí nemám zkušenost. :)
Království a půl princezny za 511.
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Galmare, co taky chceš po příslušnících hnutí Ani Cement Ani Beton. Taky jsem dostal 2500 ve městě na čtyřpruhu v neděli v 10,30 za 74 km/h. Ještě že tak, mohl jsem dostat za něco jiného 5 bodů, správní řízení a daleko větší flastr. Nepamatuješ si SPZ? Jestli na ni bylo tečko nebo M?
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Warcz píše:a nebo na polygonu myslím 3 body v Ostravě. Teď jsem někde viděl článek...
Jo, tam jsem stříhal pásku :)
Lenny píše:Galmare, co taky chceš po příslušnících hnutí Ani Cement Ani Beton. Taky jsem dostal 2500 ve městě na čtyřpruhu v neděli v 10,30 za 74 km/h. Ještě že tak, mohl jsem dostat za něco jiného 5 bodů, správní řízení a daleko větší flastr. Nepamatuješ si SPZ? Jestli na ni bylo tečko nebo M?
Úsek Hladké Životice - Bílovec by měl spadat pod SSÚD Kocourovec, tedy měl mít M.
R48 -> D48 se podařilo!
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Právě že bude spadat pod SSÚD Mankovice a i Dalniční policii Mankovice, zatím tam musí jezdit passat buď z Ovy nebo z Kocourovce.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

V Mankovicích nebude komplet oddělení, jen detašované z Kocourovce.
Ale bude tam docházet k prolínání rájonu jak Ostravského tak i Kocouroveckého Passata a dálniční policie vůbec. Teď tam spíše jezdí Passat z SSÚD Kocourovec, a tomu tak bude i nadále, Passat z Ovy jezdí spíše po Ostravské části I/11 a R56.
Zkusím zjistit podrobnější info.
R48 -> D48 se podařilo!
martini
VIP

Příspěvek od martini »

Martin z Ostravy píše:V Mankovicích nebude komplet oddělení, jen detašované z Kocourovce.
Já myslel, že to je obráceně, že Kocourovec je detašované Mankovic, tedy že Mankovice jsou plnohodnotné a Koucourovec ne, ale šel jsem jen okolo těch informací.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
AleScout

Příspěvek od AleScout »

Martin z Ostravy píše:
Warcz píše:a nebo na polygonu myslím 3 body v Ostravě. Teď jsem někde viděl článek...
Ja jsem tam jezdil s modrym predvadecim vozem Octavia od firmy AutoHeller :)

Jinak jezdim denne z Kunina do Ostravy do AutoHeller a na D1 Hladke Zivotice - Ostrava jsem videl vzdy jen cerneho Passata s Tečkem. Tento Passat R36 jezdil i na tom nove otevrenem Centru bezpecne jizdy, kde na me byli policiste tak hodni a na mou prosbu me dokonce 2x svezli :) Jede jim to opravdu neuveritelne, 300 koni je fakt znat. Bomba motor!
Warcz

Příspěvek od Warcz »

O pasatech viz jinde. MS kraj má pouze 1 Pašíka v černé barvě, který jezdí po Bělotín. Ještě tady jezdí modrá Octavia s bradavici, ale už jsem ji dlouho neviděl...

Obrázek
2T7 1627
papadeloco

Příspěvek od papadeloco »

Dobrý den,
jen pro upřesnění některých nepravd co tady zaznívají. Dálniční oddělení Kocourovec má nastarosti R 35 od Olomouce po 311 km D1 u obce Bělotín a Dálniční oddělení Ostrava má D1 od 311km po Ostravu a další přilehlé komunikace. Duležitá informace je, že policejní Passat má působnost i mimo rychlostní komunikace či dálnice, takže ho potkáte už i v obci a na okreskách ....... :-(((( Na Dálničním Ostrava je vytvořeno detašované oddělení Mankovice, dobudování stáleho oddělení Mankovice není v dohledu, z důvodu škrtů ve státní sféře. Jinak Dal. oddělení Kocourovec patří pod správu policie Olomouckého kraje a Ostrava samozřejmě pod správu policie Moravskoslezkého kraje.

Tak s pozdravem a bacha na body
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

papadeloco píše:dobudování stáleho oddělení Mankovice není v dohledu,
a jakej je vlastně rozdíl mezi ''plnohodnotnym'' SSÚD a ''neplnohodnotnym'' (popř. detašovanym) mimo toho že tam asi pracuje míň lidí a je tam míň techniky :?:
jestli sem OT, tak mě přesuňte :D
papadeloco

Tak zkratka SSÚD nemá s policií nic společného, je to statní podnik pro správu komunikcí.. v překladu správa silnic a údržba dálnic. Je to firma která uklízí, seká, čistí a zametá no prostě správce komunikace. A Dálniční oddělení je složka policie , která ma určitý úsek dalnice či rychlostní komunikace na starosti dle nápadu trestné činnosti a jiného nápadu(třeba nehody). Hlavně provádí dohled na dodržováním bezpešnosti či zákona, a proto hlavně měří, kontroluji nákladní dopravu a dálniční známky.
Detašované pracoviště má dojezdovou dobu k nehodám či jinému problému větší něž pracoviště umístěné přímo v daném úseku, což je třeba DO Kocourovec, které je přimo uprostřed svého úseku. Takže je velmi pravděpodobné, že když se vybouráte někde na D1 v rozmezí 312 až 330 km, tak si počkáte na policii hodně dlouho a možná že se jí dočkáte a nějaký řidič vás mezi tím nepřejede či nezabije.
Jinak v Mankovicích je již plnohodnotné SSÚD, které nám snad zajistí bezproblémové projetí tímto úsekem v době zimního počasí. S přihlédnutím na inženýrské stavby kterými se chtěly ing. na tomto kousku vytáhnout si myslím, že to bude rychlejší v zimě vzít přes Potštát i za cenu prohazování závějí vlastní lopatou. Tím narážím na mostní konstrukce, které budou hodně často namrzat a tak raději si sebou berte brusle......
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

papadeloco píše:Tak zkratka SSÚD nemá s policií nic společného, je to statní podnik pro správu komunikcí.. v překladu správa silnic a údržba dálnic. Je to firma která uklízí, seká, čistí a zametá no prostě správce komunikace.
já nejsem blb :D já vim co je to za podnik. (a jenom pro jistotu: já sem si vždycky myslel, že to znamená Středisko Správy a Údržby Dálnice)
papadeloco píše:A Dálniční oddělení je složka policie , která ma určitý úsek dalnice či rychlostní komunikace na starosti dle nápadu trestné činnosti a jiného nápadu(třeba nehody). Hlavně provádí dohled na dodržováním bezpešnosti či zákona, a proto hlavně měří, kontroluji nákladní dopravu a dálniční známky.
taky nejsem uplně blbej :D
jo a děkuju za vysvětlení
papadeloco

mbmat píše:
papadeloco píše:dobudování stáleho oddělení Mankovice není v dohledu,
a jakej je vlastně rozdíl mezi ''plnohodnotnym'' SSÚD a ''neplnohodnotnym'' (popř. detašovanym) mimo toho že tam asi pracuje míň lidí a je tam míň techniky :?:
jestli sem OT, tak mě přesuňte :D

No podle toho vypadalo, že nevíte o čem mluvíte :D
mbmat
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mbmat »

tak to sorry :D
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

papadeloco píše:Dobrý den,
jen pro upřesnění některých nepravd co tady zaznívají. Dálniční oddělení Kocourovec má nastarosti R 35 od Olomouce po 311 km D1 u obce Bělotín a Dálniční oddělení Ostrava má D1 od 311km po Ostravu a další přilehlé komunikace. Duležitá informace je, že policejní Passat má působnost i mimo rychlostní komunikace či dálnice, takže ho potkáte už i v obci a na okreskách ....... :-(((( Na Dálničním Ostrava je vytvořeno detašované oddělení Mankovice, dobudování stáleho oddělení Mankovice není v dohledu, z důvodu škrtů ve státní sféře. Jinak Dal. oddělení Kocourovec patří pod správu policie Olomouckého kraje a Ostrava samozřejmě pod správu policie Moravskoslezkého kraje.

Tak s pozdravem a bacha na body
Pěkné shrnutí, to že Passat může na jiné silnice než jen DaR je známá věc, několikrát už jsem ho viděl i na I/48 a zářným příkladem je toho i I/11 alias Rudná, kde "řádí", řekl bych nejčastěji.
AleScout píše:
Martin z Ostravy píše:
Ja jsem tam jezdil s modrym predvadecim vozem Octavia od firmy AutoHeller :)

Jinak jezdim denne z Kunina do Ostravy do AutoHeller a na D1 Hladke Zivotice - Ostrava jsem videl vzdy jen cerneho Passata s Tečkem. Tento Passat R36 jezdil i na tom nove otevrenem Centru bezpecne jizdy, kde na me byli policiste tak hodni a na mou prosbu me dokonce 2x svezli :) Jede jim to opravdu neuveritelne, 300 koni je fakt znat. Bomba motor!
Tam jsem si ho prohlížel, doslova jsem si ho očima "fotil" a sledoval odlišnosti, abych ho pak snáz na cestě poznal :D Jinak na Polygonu jsem nejezdil, bylo tam na můj vkus dost lidí, takže se tam chystám sólo.
R48 -> D48 se podařilo!
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

R48 -> D48 se podařilo!
adi88

Příspěvek od adi88 »

Takže jak tak vidím, informace z Via Moravica 15.10.2010 v plném profilu se nenaplnila. Nebo jo, v plném ano, ale ne bez omezení. Skoro mě tak napadá, že si někdo řekl, že úsek byl drahý tak ho zaplatí řidiči "zvlaštním mýtným" aneb kdo nevydrží jet 80 na dálnici, kde ho takřka nic neomezuje, zaplatí. Chytrá logika :D
martini
VIP

Příspěvek od martini »

adi88 píše:Skoro mě tak napadá, že si někdo řekl, že úsek byl drahý tak ho zaplatí řidiči "zvlaštním mýtným" aneb kdo nevydrží jet 80 na dálnici, kde ho takřka nic neomezuje, zaplatí. Chytrá logika :D
Tak teď jste mě fakt pobavil :lol: :lol: :lol: . Tím by se mohlo inspirovat VV :kladivo: :kladivo:
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Mario

Příspěvek od Mario »

Podle mě jen silničáři nestihli uklidit značky... Ta žlutá čára se bude odstraňovat?
Martin z Ostravy
Autor
Kontaktovat uživatele:

Nestihli? :D
R48 -> D48 se podařilo!
Odpovědět

Zpět na „D1“