Překvapilo mě, že je někde už 4 roky přerušená silnice 2. třídy. Tak dlouho, že se uzavřený most dostal i na ortofotomapu.dopravniinfo.cz píše:I/121 , most e.v. č. 121-022 mezi obcemi Nazdice a Střelítov : Dopravní uzavírky a omezení

Překvapilo mě, že je někde už 4 roky přerušená silnice 2. třídy. Tak dlouho, že se uzavřený most dostal i na ortofotomapu.dopravniinfo.cz píše:I/121 , most e.v. č. 121-022 mezi obcemi Nazdice a Střelítov : Dopravní uzavírky a omezení
To bylo někde mezi Bystřicí a Benešovem. Tady se v rámci stavby udělal novej most do Nazdic o kousek dál nad stanicí.jonáš píše:, a nějakej novej most už tam byl snad i postavenej, ale museli ho zas sundat protože se nepoved .. jestli to teda byl tenhle.
Hranice úseku Benešov - Votice a úseku Votice - Sudoměřice je jen pár metrů od tohoto nadjezdu směr Sudoměřice.martini píše:Vždyť aktuálně je ve výstavbě pouze Benešov - Votice. Tohle mi přijde že je až na úseku IV. koridoru Votice - Sudoměřice, která se však nestaví. Možná nějaké havarijní zbezpečovací přípravné práce, ale...
Ano, rozhraní staveb je před táborským zhlavím Votic, tj. kousek za tím mostem (ve směru od Tábora). Asi proto byla oprava mostu na několik let přerušena, aby se to náhodou nemuselo při stavbě Sudoměřice-Votice zase předělávat.martini píše:Vždyť aktuálně je ve výstavbě pouze Benešov - Votice. Tohle mi přijde že je až na úseku IV. koridoru Votice - Sudoměřice, která se však nestaví. Možná nějaké havarijní zbezpečovací přípravné práce, ale...