Vysočanská radiála (D10 - Kbelská)
Re: Vysočanská radiála (R10 - Kbelská)
tak napište možnosti, já ji tam odpo dám 
na maps.google.cz se ve vrstvě doprava objevily první zelené čáry lemující VR, nejspíš tedy už jezdí 
Hmm, zato Kbelská, Průmyslová, Poděbradská i Kolbenova stojíadamos píše:první zelené čáry lemující VR
Kasme hlásí přímo z terénu že je otevřeno (a má projeto) ve směru Kbelská -> R10. Opačný směr ještě v provozu není, prej snad každou chvilku ... odstraňuje se značení 
koukam na clanek, opet 20mil EUR na km. vzdyt je to rovina, ne? zadna recyklace strusky jako na D1.
Tak nevim ....
Rajska zahrada - Kbelska - cca 20 min., v tento cas to normalne byvaji tak 3-5 ....
Krizovatka Kbelska - VR cca 10 minut poskakovani do kopce na 1 a 0.
VR - smer CM - v protismeru cca 5 kamiönu (1kamion na 1 km ...
Snad to bude casem lepsi ....
Prujezd cca ve 14:30
Rajska zahrada - Kbelska - cca 20 min., v tento cas to normalne byvaji tak 3-5 ....
Krizovatka Kbelska - VR cca 10 minut poskakovani do kopce na 1 a 0.
VR - smer CM - v protismeru cca 5 kamiönu (1kamion na 1 km ...
Snad to bude casem lepsi ....
Prujezd cca ve 14:30
Opět Kasme hlásí z terénu ... už se jezdí koplet, fronta na Průmyslovou vede až k Českobrodský a 50 spolu se značkou pozor zvěr je jen mezi R10 a MÚK s Budovatelskou ul.
Dnes komentovat dopravu po průmyslové asi nemá cenu. To jsem si vcelku zanadával, ale co, zkusit se to muselo. Jinak po odbočení na VR to bylo v pohodě. Skoro prázdno, ale při cestě zpět jsem se rozhodl na Kbelskou najet levým pruhem. Když jsem viděl ve stoupajícím pruhu kamoin s blinkrem "doprava" a v levém připojovacím s blinkrem "doleva" , tak mi nebylo zrovna do zpěvu.
Bohu dík, už je otevřeno!!!! Ale co mi hlava nebere, to jsou ty ploty okolo.
Dyť ta 50 je úplný výsměch!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po 6 letech budem čekat na plot a snad 80 km!! Fuj 
a tady máme zviřátka 
na každé straně VR je parta plotařů
na každé straně VR je parta plotařů
Na Kbelské po napojení VS ve směru Letňany byla v 15:00 nehoda kamiónu a OA.
-
Ondra O.K.
Podle Google maps uz nekolik hodin co se divam stoji (stupen 5) cela Prumyslova uz od JS. Tak to asi budeme radsi par dnu jezdit pres centrum
BTW, 15:30 je dle dopravniinfo v v kolbenove u krizovatky KolbenovaxKbelska dalsi nehoda OA vs NA, takze to moc nepomuze celkovemu stavu.
no radost... zvlastni je ze co se v Praze v posledni dobe otevre, dopravni situaci minimalne prechodne spis zhorsi
BTW, 15:30 je dle dopravniinfo v v kolbenove u krizovatky KolbenovaxKbelska dalsi nehoda OA vs NA, takze to moc nepomuze celkovemu stavu.
no radost... zvlastni je ze co se v Praze v posledni dobe otevre, dopravni situaci minimalne prechodne spis zhorsi
-
Ondra O.K.
Hloupost, budu do cele objizdet prave po VROndra O.K. píše:Tak to asi budeme radsi par dnu jezdit pres centrum
to teda nevím. Vše co otevřeli, tak hrozně pomohlo. To, že se někde stane nehoda, nemá s otevřeným úsekem moc velkou souvislost.Ondra O.K. píše:Podle Google maps uz nekolik hodin co se divam stoji (stupen 5) cela Prumyslova uz od JS. Tak to asi budeme radsi par dnu jezdit pres centrum![]()
Díky moc za videa, vypadá to pěkně - konečně po těch letech ...kasme píše:od R10 ...
Taky děkuji panu kasme za to, že už jsem se mohl taky virtuálně svézt
Co se týče té Průmyslové, tak jsem zvědav, jak se to vyvrbí. Možná dostanou kamiony zákaz a budou od jihu na sever jezdit přes Štěrboholskou radiálu - R1 - VR. Jestli tam teď bude pár dní stupeň 4-5, tak na to dojde možná velmi rychle.
Co se týče té Průmyslové, tak jsem zvědav, jak se to vyvrbí. Možná dostanou kamiony zákaz a budou od jihu na sever jezdit přes Štěrboholskou radiálu - R1 - VR. Jestli tam teď bude pár dní stupeň 4-5, tak na to dojde možná velmi rychle.
Praze se uleví, otevřela se část Vysočanské radiály
V článku jsou i pěkné fotky. Ale bůhví proč jsou to fotky z otevření MÚK Rybníčky

V článku jsou i pěkné fotky. Ale bůhví proč jsou to fotky z otevření MÚK Rybníčky
ale bez semaforů a hlubokého ďolíkuvaclav píše:takze z d8 na brno tudyma? to je 8km navic!
http://maps.google.com/maps?saddr=Kbels ... 1&t=m&z=13
VIDEA pokračují
Kbelská dolů http://www.youtube.com/watch?v=oITCn-5XX9A
Kbelská nahoru http://www.youtube.com/watch?v=adRGca-C5F0
z Vysočanské radiály dolů na Kbelskou http://www.youtube.com/watch?v=QIeDVODYgVE
Je. Teď jsem tak nahrubo spočítal, že relace D5-D8 (od křižovatky s D5 / R1 po virtuální křižovatku D8 s zatím nepostavenou R1) je to i s touhle pěknou serpentinou cca 70 km. Kdyby existovaly stavby 518, 519 tak je to nějákých cca 23 km ........vaclav píše:takze z d8 na brno tudyma? to je 8km navic!
http://maps.google.com/maps?saddr=Kbels ... 1&t=m&z=13
Vidím správně, že za MÚK Budovatelská směr D8 není omezení rychlosti?
me zarazilo, ze to takhle zenou cedule. je teda pravda ze je to bez semaforu, ale porad je to 6km vs. 14km. jde asi jen o zvyk.
To už se jednoznačně vyplatí to vzít z D5 přes R7 na Slaný a dál po I/16 na D8.Dr.Fe1 píše:Je. Teď jsem tak nahrubo spočítal, že relace D5-D8 (od křižovatky s D5 / R1 po virtuální křižovatku D8 s zatím nepostavenou R1) je to i s touhle pěknou serpentinou cca 70 km. Kdyby existovaly stavby 518, 519 tak je to nějákých cca 23 km ........