Dokončení Blanky
Re: Dokončení Blanky
Podle mě se nerozjede nic. V Praze je vytunelováno 
Já tu Radlickou taky už moc nevidím...maximálně se rozjede aspoň papírově metro D, které bude mít podporu veřejnosti a možná i peníze z EU.
No vzhledem k tomu, že volby jsou už za rok a půl a zatím se ještě nerazí ani průzkumná štola (ani na ní není vypsané výběrové řízení), tak se určitě do voleb nerozjede výstavba.
no na blanku zatím peníze jsou, viz:
http://magazin.ceskenoviny.cz/auto/zpra ... -kc/916809
ale o radlické radiále si myslím teď nikdo moc nemluví ... myslím, že dokud nebude tunel blanka hotov, tak o tom nepadne ani slovo ...
http://magazin.ceskenoviny.cz/auto/zpra ... -kc/916809
ale o radlické radiále si myslím teď nikdo moc nemluví ... myslím, že dokud nebude tunel blanka hotov, tak o tom nepadne ani slovo ...
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Hlavně, aby dokončili alespoň tu Blanku! Člověk aby byl rád i za to, co vypadalo už jako samozřejmost
...
-
DálničářMK
- Kontaktovat uživatele:
A jinak si myslím, že se Radlická musí udělat. Jinak jsem spíše pro to, aby se znova rozjela příprava metra VI.A a VII.A na Letiště a rozestavět trasu D.
Ať žijí Dálničáři!!! Kdo by mne chtěl kontaktovat po Skypu, tak můj Skype nick je mikikopas16.
bilbordy "prahou bez kolon" tu byly už před minulýma volbama...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
To toho chceš trochu mocDálničářMK píše:A jinak si myslím, že se Radlická musí udělat. Jinak jsem spíše pro to, aby se znova rozjela příprava metra VI.A a VII.A na Letiště a rozestavět trasu D.
Moje priority josu:
A) Metro D
b) radlická radiála
c) Blanka 2
d) Vysočanská radiála
e) Břevnovská radiála
To by bylo krásné!!! Ale sorry pánové,sníte s otevřenýma očima. Bohužel...
myslím si, že to dopadne jinak: využitím průmyslového polookruhu nebude třeba 2. část vysočanské radiály a tím pádem i odpadne Blanka 2 a protože se staví prodloužení metra A do motola, tak před Metrem D bude asi postaveno metro A do Ruzyně ... takže se max postaví Břevnovská radiála a 2. část radlické radiály ... tak jako tak si myslím, že Blanka 2 je v nedohlednu stejně jako vysočanská radiála 2. část ...
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Což o to prodloužení A na letiště má hlavu patu, ale na D čeká daleko více lidí a jeho využitelnost by byla asi podstatně vyšší. Takže na letiště nadále postaru. Jakékoliv jiné spojení je v nedohlednu. 
-
DálničářMK
- Kontaktovat uživatele:
Podívejte,uvidíme. Za rok a půl jsou volby a tam se rozhodne. Blanka 2,BR a VR II. jsou teď nejsou na pořadu dne stejně jako rychlodráha. Myslím, že se bude spíše projektovat a realizovat metro A,D a RR II.
Ať žijí Dálničáři!!! Kdo by mne chtěl kontaktovat po Skypu, tak můj Skype nick je mikikopas16.
-
Marooned17
Pojmenování Blanka II je pro východní část MO skutečně medvědí službou. Negativní mediální obraz hned od začátku. Ono kdyby se bývala Blanka jmenovala Severozápadní část MO, tak by také novináři neměli tak úderné jednoslovné pojmenování.
a co chudáci medvědi??Marooned17 píše:Pojmenování Blanka II je pro východní část MO skutečně medvědí službou.
sorry za OT
ale s tou Blankou je to tak, už je to "pojem"
Tak já mám za to, že to taky žádné oficiální pojmenování není. Myslel jsem, že s tím přišli aktivisté právě z toho důvodu, o kterém píšete. A pak se toho samozřejmě chytili novinářiMarooned17 píše:Pojmenování Blanka II je pro východní část MO skutečně medvědí službou
Ti ukážu Medvědí službu.
Jinak asi fakt žádné větší investice nebudou. Už jenom ty tramvaje a autobusy co budou stát. Na další výstavbu peníze ani povolení ani snaha. Koalice nám válčí sama se sebou a na další starosti nemá čas.
Jinak asi fakt žádné větší investice nebudou. Už jenom ty tramvaje a autobusy co budou stát. Na další výstavbu peníze ani povolení ani snaha. Koalice nám válčí sama se sebou a na další starosti nemá čas.
On to bohužel používá i MHMP, konkrétně tuším, že to byl radní Nosek...MiKu píše:Tak já mám za to, že to taky žádné oficiální pojmenování není. Myslel jsem, že s tím přišli aktivisté právě z toho důvodu, o kterém píšete. A pak se toho samozřejmě chytili novinářiMarooned17 píše:Pojmenování Blanka II je pro východní část MO skutečně medvědí službou
-
DálničářMK
- Kontaktovat uživatele:
Toho blba mi ani nepřipomínejte. Jinak východní strana MO má oficiální název,ale ne jako celek. Oficiální označení mají jen stavby, tj. stavba číslo 0081 Pelc-Tyrolka-Balabenka, stavba číslo 0094 Balabenka-ŠR a k tomu patří stavba číslo 8313 Libeňská spojka. Jak to vůbec vypadá s přípravou těchto staveb?
Praha 2. dubna (ČTK) - Pražská rada dnes rozhodla o pojmenování tří tunelů, které jsou součástí budovaného tunelového komplexu Blanka. ČTK to řekla mluvčí magistrátu Tereza Králová. Radní zároveň schválili název mostu spojující Holešovice a Troju, pro který se už v průběhu stavby vžilo pojmenování Trojský most. Dříve se zvažovalo, že by mohl nést jméno podle prezidenta Václava Havla. Od této varianty ale Praha nakonec ustoupila.
Úsek tunelového komplexu, která začíná u Strahovského tunelu a vede pod Patočkovou ulicí až ke křižovatce Prašný most, se bude jmenovat Brusnický tunel podle potoka Brusnice, který místem protéká. Další část tunelu, která vede pod ulicí Milady Horákové, dostala název Dejvický tunel a poslední vedoucí pod Stromovkou pojmenovala rada jako Bubenečský tunel.
...Své názvy dostaly i přivaděče na Trojský most.
http://prazsky.denik.cz/zpravy_region/p ... 30402.html
Úsek tunelového komplexu, která začíná u Strahovského tunelu a vede pod Patočkovou ulicí až ke křižovatce Prašný most, se bude jmenovat Brusnický tunel podle potoka Brusnice, který místem protéká. Další část tunelu, která vede pod ulicí Milady Horákové, dostala název Dejvický tunel a poslední vedoucí pod Stromovkou pojmenovala rada jako Bubenečský tunel.
...Své názvy dostaly i přivaděče na Trojský most.
http://prazsky.denik.cz/zpravy_region/p ... 30402.html
-
DálničářMK
- Kontaktovat uživatele:
Není to špatné,ale měli zachovat název TKB. Jak se jmenují ty přivaděče na Trojský most? Jinak sem zvědav,jak udělaj zkratky pro Brusnický tunel a Bubenečský tunel? Mne napadá BRAT a BUAT.
Doufám že nijak, Trojský most je ucházející název i pro navazující násep. Libeňský most se také nerozrůzňuje.DálničářMK píše:Jak se jmenují ty přivaděče na Trojský most?
každá ulice v Praze se musí nějak jmenovat
Partyzánská - MČ Praha 7– Troja. Návrh na pojmenování této ulice je předkládán z důvodů uvedených u tunelů a mostů. Severní konec ulice Partyzánské tvoří předmostí Trojského mostu. Část Partyzánské od svého zalomení k západu k provizornímu mostu zaniká.
Nová Povltavská, U Vltavy, Vodácká, Pod lisem - MČ Praha 7 - návrh úpravy průběhu stávajících ulic a pojmenování jedné nové je předkládán v souvislosti s dokončením severovýchodního vyústění Bubenečského tunelu a severního předmostí Trojského mostu. Obě tyto stavby zcela mění orientační situaci v této lokalitě, a proto místopisná komise navrhuje jeden nový název (Nová Povltavská) a použití stávajících názvů pro nové komunikace navazující na části starých, pokračujících po nových trasách, zatímco nefunkční části zanikají. Takto jsou řešeny nové průběhy ulic U Vltavy a Vodácká. Ulice Pod lisem se prodlužuje až ke křižovatce na jižním předmostí Trojského mostu.
Parléřova - MČ Praha 6 – Břevnov, Střešovice - Návrh na pojmenování této ulice je předkládán z důvodů uvedených u tunelů a mostů. Za vzniklé situace je možno Parléřovu prodloužit až do Patočkovy a místopisná komise to doporučila během jednání o ostatních změnách, které nastaly v souvislosti s dokončením tunelového komplexu Blanka.
Trojský most - MČ Praha 7 - Troja - návrh na pojmenování nového mostu přes Vltavu na říčním km 46,28 je předkládán z důvodu blížícího se dokončení této dopravní stavby. Pojmenování bylo několikrát projednáváno v místopisné komisi a výsledkem je doporučení pojmenovat most již vžitým názvem „Trojský“.
Svatovítský most - MČ Praha 6 – Dejvice - návrh na pojmenování nového mostu spojujícího ulici Svatovítskou, rozdělenou železničním tělesem, je předkládán z důvodu dokončení této dopravní stavby. Pojmenování bylo projednáváno spolu s ostatními stavbami, které jsou dokončovány současně s tunelovým komplexem Blanka. Název navrhla místopisná komise
Brusnický tunel - dle potoka Brusnice, Dejvický tunel - dle katastr. území, Bubenečský tunel - dle katastr. území - MČ Praha 6 a 7. Návrhy na pojmenování tunelů byly několikrát projednávány v místopisné komisi a výsledkem je doporučení pojmenovat každou část komplexu samostatným názvem s tím, že celek může být nazýván Tunelový komplex Blanka.
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistr ... nazvy.html
Aha, Prašný most už byl moc okoukaný
Svatovítský most
nn, pravý Prašný most byl trochu jindeadamos píše:Aha, Prašný most už byl moc okoukanýSvatovítský most
ale do pusy mi to moc nejde... víc by mi sedělo "most Svatovítská", ale jde o zvyk...
-
DálničářMK
- Kontaktovat uživatele:
Snad se to dokončí včas. Jinak Svatovítský most je lepší než Prašný most,například moje babička si myslí, že to má něco společného s Prašnou bránou. Aspoň se to nebude plést.