[D4] Skalka – Háje – Milín – Lety
Re: R4 Skalka – Háje – Milín – Lety
Nemáte někdo nějaké čerstvé informace ohledně výběrového řízení na Skalka - II/118? Co si pamatuji, tak se čekalo na tu hodnotící komisi (to už je snad vyřešeno) a VŘ se mělo rozjet do konce března, ale na isvzus.cz pořád nic...
V trase obchvatu Dubence (západně od I/4) je nechané nezorané pole, mezi Dubencem a Bytízem (východně od I/4) jsou čerstvé kolíky. V lese jsem nic neviděl, zatím nebyl vykácen jediný keř...
Tak jsem se dneska někde dočetl,že už s eu Dubence kácí stromy v lese a objevili se tam idva bagry. může to někdo potvrdit?
Jel jsem dnes kolem a ničeho jsem si nevšiml, žádného vykáceného místa... 
Že by někdo zahlédl zloděje dřeva a překládku kradené stavební techniky...? 
Asi jo, já si také ničeho nevšiml ve čtvrtek.
tak už byl vyhlášen tendr:
http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/c ... lay/503724
http://www.vestnikverejnychzakazek.cz/c ... lay/503724
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
otevírání obálek je naplánované na 5.8.2014
Hlavně, aby se pak nikdo neodvolal, jak je v dnešní době zvykem. A v září by se mohlo začít
Hlavně, aby se pak nikdo neodvolal, jak je v dnešní době zvykem. A v září by se mohlo začít
-
Hanes
- Kontaktovat uživatele:
Jako vize je to moc hezké, uvidíme, jak to bude ve skutečnosti. Už aby se konečně někde něco pohlo dopředu, protože to nicnedělání ve výstavbě silnic a dálnic už mi začíná pomalu a jistě vadit.
Na konci světa: I/60 a kousek od civilizace: A 94, jinak na cestě mezi nimi.
V letáku je kategorie: R 22,5/80 
To je hlavně kvůli tomu 6% stoupání. Na nejvyšší dovolenou rychlost by to snad vliv mít nemělo, a pokud ano, tak určitě tam nebude 80ka, spíš 100 či 110.
To je tam od prvopočátku,. Připisuji to na vrub prudkému stoupání a poloměru oblouku před II/118. Myslím, že je to v pořádku, stavět v tomto úseku tunel nebo megazářez by byla s prominutím hovadina. Věřím, že po zprovoznění bude úsek označen stodesítkou v modrém čtverci 
Jo ta 110 v modrém čtverci pro osobáky by byla OK, ale tam k tomu bude asi modrá 40 pro náklaďáky v klesání jako na D8 od tunelu Panenská k Ústí nebo na R7 z Křimova do Chomutova, kde je pro náklaďáky nad 7,5t i 70km/h. Klesací pruh tu není a vzhledem k té 22,5 tam místo na jeho namalování asi nebude
. Díky PHS a mostům to navíc bude doslova zabetonované na věky. Těch 6% je podle mne stejně jako ta estakáda na Křimov. Navíc díky tomu R začíná stoupací až s těma 6% a ne rovnou od Skalky se 4%. Na rozdíl od té D8 a R7 to nejsou příhraniční úseky a intenzita je větší. Navíc vzhledem k tomu, že to je podle historického projektu, tak to bude stoupací vpravo a ne rychlý pruh pro spěchálky vlevo.
Tunel a zářezy určitě ne. Stačil by klesací a stoupací v pořádné délce.
Tunel a zářezy určitě ne. Stačil by klesací a stoupací v pořádné délce.
tak dle nového letáku je opět posunut termín zahájení až na 11/2014. přitom původně se mělo začít již 09/2014. tak jak je to tedy?
Kdyby se "koplo" 24.12.14 /pod stromeček/ byl by to dost úspěch! /bojím se odvolání neúspěšných firem/
Já těm příspěvkům někdy nerozumím - četli jste to vlákno "situace na ŘSD" či "ministr Prachař"? Vzali to do otěží silniční amatéři, lidi z nějakých nesilničních firem, tudíž laici. Fungovat to lépe nebude a nemůže, to už jste na to po 1 měsíci zapomněli? Takže proč si myslíte, že se bude brzy stavět?vondr píše:tak dle nového letáku je opět posunut termín zahájení až na 11/2014. přitom původně se mělo začít již 09/2014. tak jak je to tedy?
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
hh: asi že "díky za každou nekatastrofickou zprávu"
tak 12. srpna se budou otevírat obálky, jsem zvědav na počet uchazečů a nejnižší nabídkou cenu, nejde o nijak extrémně velkou stavební zakázku, tak nepředpokládám žádný lítý boj o snížení ceny ...
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Přesně jak říkáš bumbiku a proto doufám, že to nebude stát za odvolání neúspěšn-ého /ých/ uchazečů o zakázku. Nikdy by mě nenapadlo, že pokračování čtyřpruhu za odbočkou na Příbram směrem na jih bude v řádech desetiletí. Už aby bylo vysoutěženo.
... už aby bylo postaveno 
termín pro doručení nabídek je posunut do 12.září. takže o další měsíc se minimálně posune zahájení stavby
Jaký je důvod neustálého posouvání termínu pro otevírání nabídek?
Tak snad se v průběhu zimy podaří to úspěšně dotáhnout k výběru zhotovitele. Nabídky byly podány.
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Troufne si někdo odhadnout alespoň to, jestli se do jara bude kácet...?