srovnávat nás a talibanem uchvácený Afgánistán… To je trochu…nízké
nebyl to cíl,
za chvíli bude nejlepší to tady opustit, protože někde překáží, že VINCI je v Rusku, někde překáží gratulace ke zprovoznění dálnice, protože se prý vysmívám, tady zase propojení na Tálibán ... tady má již někdo problém rozeznat humor. Je to jako jít kritizovat, že si z Hitlera dělal francouzský svět doslovně legraci - taky by šlo tvrdit, že to je nízké hrát si s Hitlerem, vůbec se ním zabývat;
co se týče kategorizace planety: svět stále není stejný, takže já si tady kategorie dovolim uvádět i nadále...
ale tak promiňte že existuji aneb klidně budu pod úroveň
pravda, ještě jsem mohl dát opak, Ázerbajdžán, tam si vystačí jeden maximálně dva u té pásky - na daleko širších dálnicích

a je tam tak 6 tabul co se vlastně otevírá a celý ansábl stojí "za kamerou", před ní zásadně ti dva, resp. jeden ... to bych špíš řekl, že to tam kdosi uchvátil - protože Tálibán je špíš vláda kmenů - založená jen na diktatuře náboženství, nikoliv "stejné cíle v rozvoji", proto jich je tam tolik, kdežto Ázerbajdžán je čistá diktatura, ale to jsem si právě řekl, že to tam nedam, v tom Afgh. totiž ty kmeny vládly i za té jakože vlády za USA, když už tedy

, no a náhodou si Tálibán docela vede, protože on zdědil stovky ks těžké nejlepší světové silničářské techniky, za jakou se opravdu ten rozvojový svět stydět nemusí
Ázerbajdžán takhle:
nejlepší nedávat takhle nikde nic, ať si české dálnice (nemyslím web, nýbrž jako tahy žijí český sen bez jakéhokoliv srovnávání - aby to nebylo vnímáno jako narážky)
neskutečné jak se některé populace dokáží zvednout / nadzvednout v posledních dvou letech nad věcma, na kterýma by je ještě před 2020 nezvedlo nikdy nic ...

mám dojem, že to již ani tak dlouho nepotrvá, autonomní řízení již funguje, roboti kosí trávníky kolem dle programu, od přestřižení pásky to není daleko - k prezentaci opravdového "smart tahu", co provádí v JAP nebo Jižní Koreji ... jen ten politik určitě bude někde na dosah, alespoň na té obrazovce v online podobě

(Putin s Erdoganem běžně, ale jen mluvením - tu pásku pak někdo konkrétní stejně střihne)
mám patrně jaksi jiné, silnicemi ovlivněné, smýšlení