R48 MÚK Příbor-západ
Re: R48 MÚK Příbor-západ
a bude hned od počátku zpoplatněn úsek 1.5 km kolem příbora, když teda od počátku to bude R48 ??? to je myslím dost zásadní otázka ... bylo by fajn povolit 130 km/h v hodině a zatím bez poplatku aspoň než se otevře úsek z rychaltic do FM nebo líp do výstavby úseku Rybí - Rychaltice ...
nevíte někdo?
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zpoplatnění mě taky napadlo, no byl by to dobrý fór 
Podle mě ale nesmysl, zpoplatněné to nebude, minimálně do doby než se zprovozní další úsek na na jednom z konců tohoto úseku.
Podle mě ale nesmysl, zpoplatněné to nebude, minimálně do doby než se zprovozní další úsek na na jednom z konců tohoto úseku.
R48 -> D48 se podařilo!
Těch 130km/h si myslím tam určitě nebude, pochybuji, že to označí jako R48. Právě díky rozšíření a zúžení tam asi zůstane stávajících 90, do doby než to napojí na Rychaltice... Ale třeba se pletu...
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Mario píše:Těch 130km/h si myslím tam určitě nebude, pochybuji, že to označí jako R48. Právě díky rozšíření a zúžení tam asi zůstane stávajících 90, do doby než to napojí na Rychaltice... Ale třeba se pletu...
mapman 20.6.2011 píše:Zatím je to projednáno tak, že to bude označeno jako R už od začátku...
R48 -> D48 se podařilo!
Jak se říká, co je psáno, to je dáno
ale mně se to taky nějak nezdá, zatím nejkratší samostatný kousek čtyřpruhu zprovozněný jako R byl tuším obchvat Otrokovic s délkou cca 3 km, ale třeba takový obchvat Sulce s délkou cca 2,5 km jako R zprovozněn nebyl, ani cca 2 km dlouhý obchvat Bělotína, dokud spojoval I/47 a I/48 - tedy dva nedělené čtyřpruhy. A tento úsek má pouze 1,5 km a navíc jeho součástí je MÚK a hned za ním je další MÚK, takže povolit na něm rychlost 130 km/h mi nepřijde zrovna ideální... No, dokud neuvidím, neuvěřím 
Že to bude značeno jako R, ještě neznamená, že tam nebude omezená rychlost.
no myslím, že by to solidně dojebalo dost lidí, kdyby si měli koupit dálniční známku kvůli 1.5 km dlouhé dálnici, pokud někdo jezdí po tom úseku denně ale jinak dálnice nevyužívá ... to by bylo myslím hodně hodně naštvaných lidí
jinak jak to vypadá s betonováním a výstavbou dělícího pruhu mezi betonovými povrchy??? nemáte někdo nějaké nové info či fotečky?
Zcela jistě oněch 1,5 km bude bez známky, vždy jsou takovéto osamocené kousky bez známky.
Sám jsem docela zvědav, jak to dopadne.
Sám jsem docela zvědav, jak to dopadne.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Na stavbu R7 Sulec-obchvat vydalo MD povolení, a nakonec tam jsou modré cedule a žádná cedule s autíčkem, tak i MÚK Příbor-západ bude nejspíš následovat svého předchůdce a do doby zprovoznění okolních úseků zelené tabule a ani cedule s autíčkem neuvidíme.
Akorát se tam bude kasírovat...Lenny píše:Na stavbu R7 Sulec-obchvat vydalo MD povolení, a nakonec tam jsou modré cedule a žádná cedule s autíčkem, tak i MÚK Příbor-západ bude nejspíš následovat svého předchůdce a do doby zprovoznění okolních úseků zelené tabule a ani cedule s autíčkem neuvidíme.
lol ... žádné kasírování nebude, ať si to zaplatí ti, co chtějí zpoplatnit 1.5 km
:D:D což nás přesouvá k navazujícímu úseku R48 - rybí - rychaltice ... který se má podle mých informací stavět současně se stavbou I/58 příbor - skotnice - ale jak to nakonec dopadne rozhodnou prachy že
o ty jde až v první řadě
ale na to si ještě min. 2 roky počkáme ... to spíš blíže je ke stavbě obchvat FM si myslím ... jak to vidíte, co se bude stavět dříve? že bychom udělali anketu?
obchvat FM vs rybí - rychaltice? 
Kasírovat = vybírat pokuty za rychlost
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
To je
fakt
sranda
tahle
záměna
........................

Dost bolo OT
Dost bolo OT
R48 -> D48 se podařilo!
ok sorrač
jinak jsem teď jel po oné múk ... a tam se jede po výrobě ... to si zaměstnanci namastí kapsy na příplatcích za neděli
))
co jsem si všiml, tak jsou vidět práce na připojovacích pruzích ...
To mně nenapadlo,že to jde pochopit jinakLenny píše:Kasírovat = vybírat pokuty za rychlost
Je dobetonovaný připojovací pruh nebo vlastně odpojovací pruh od NJ na Příbor
a začali kopat a upravovat místo napojení nového CB na starý asfalt na straně od NJ.
Tak se možná v tomto týdnu dočkáme převedení dopravy na zcela nový úsek.
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
Centrum dopravních informačních systémů
možná ... pak už jen střední dělící pruh mezi oběma CB a dobetonovat těch tuším 400 m k NJ a šmitec, pak už mohou pouze dodělávat obchvat příbora až do lubiny
))
tak dneska jsem koukal, že mají vybetonovaný odpojovací pruh od NJ do Příbora ... pěkně pokročili
zase pokrok..objevily se svodidla na novém CB a chystají se na asfaltování nájezdu na CB od FM. Nájezd od NJ taky začali upravovat. Jo a včera zasévali trávu 
-
the.klokan
V sobotu dopoledne osazovali středová svodidla a taky už mají částečně nalajnovaný nový CB ve směru od NJ po FM.
pak se možná brzy dočkáme převedení dopravy na opačnou stranu, aby mohli dobetonovat zbytek CB krytu směrem na NJ na stejnou úroveň, kde je CB v opačném směru na FM ... doufám, že ještě dobrousí CB kryt, po kterém se momentálně jezdí v jednom místě to poskočí, jel jsem tam onehdy a hned jsem nadával na kvalitu dnešních cest, ještě ani není hotová a už je tam přeskok, tak snad to ještě opraví do slavnostního otevření obchvatu ... není to nic tragického pouze v jednom místě by to chtělo trošku repair
jinak jsem onehda viděl, jak dělají ten střední dělící pruh a paráda hned jsem si posteskl, že to tam bude jen 1.5 km dlouhý úsek R48 osamocen 
tak CB je nalajnovaný, pokud jsem si všiml dobře, kompletně celý, jinak svodidla uprostřed se průběžně osazují, jedou po výrobě :_))) pak asi nebude dlouho trvat a převedou dočasně na pár dní dopravu na druhou stranu, aby mohli dobetonovat CB kryt, který chybí .... jinak nevíte, co to je za asfaltku, která vede ve směru na NJ podél - jakože směrem k prchalovu??? to je nějaká doprovodná komunikace nebo nějaký odpojovací či připojovací pruh? jelikož vedle něj v poli makaly bagry a těžká technika, tak právě by mě zajímalo, o co jde ...