Další snímky ve fotogalerii:
https://dopravnizesp.rajce.idnes.cz/Def ... u_Lipnika/
pro tento směr bude nejlepší varianta sjet z D1 v Trnávce a najet na původní I/47. Před Přerovem zahnout přes Prosenice na Kozlovice. A v Přerově pak počkat v koloně před OK u bývalé porodniceTomas Eybl píše:Tak úplně k ničemu to není. Ti, co jedou od Ostravy na Zlín či UH, už nebudou muset u Lipníka rotovat jako na kolotoči. Ale to je marginální počet uživatelů. A Přerovu, když jsem tak svého času jezdil, jsem se samozřejmě vyhýbal "obchvatem".
Ja si myslim, ze usek 0137 uz ted hned pomuze Oseku nad Becvou, Prosenicim a Lyskam, pres ktere to dosud jezdilo. Prerov je velke mesto, to spis velkou dopravu zvladne. Takze za me palec hore, i kdyz s 0136 to mohlo byt lepsi!martys píše:pro tento směr bude nejlepší varianta sjet z D1 v Trnávce a najet na původní I/47. Před Přerovem zahnout přes Prosenice na Kozlovice. A v Přerově pak počkat v koloně před OK u bývalé porodniceTomas Eybl píše:Tak úplně k ničemu to není. Ti, co jedou od Ostravy na Zlín či UH, už nebudou muset u Lipníka rotovat jako na kolotoči. Ale to je marginální počet uživatelů. A Přerovu, když jsem tak svého času jezdil, jsem se samozřejmě vyhýbal "obchvatem".