Vážený pane Honey72, všichni na tomto fóru vědí kdo jsem, kde bydlím, kolik má naše chalupa oken, jak vypadám v tv a v tisku, ....ale nevím, kdo jste Vy všíchni a Vy nevíte, že nejsem laik, že tato stavba není pro mne koníčkem , ale jako stavební inženýr a projektant kdysi je mi architektura a urbanismus věřte tomu bližší, než coby koníček. Smutné jsou okamžiky, kdy mi reprezentace z vyšších menedžmentů demostruje moji pomýlenost, že problematice nerozumím a pravdu mají ve věcech stavebních a projekčních oni - zpravidla vzděláním ekonomického či právního zaměření. To po těch 20-ti letech skutečně pláču, neb jsme se nikam nedobrali.
Neodmítám jakoukoli pomoc od kohokoli odkudkoli, jen se mi lépe jedná, když už jsem se s dotyčným kontaktoval blíž, než jen takto na fórech, no a ekologické organizace, které mi pomáhají, skutečně pro mne nejsou anonymní, s panem Patrikem jste mne předpokládám zaregistroval , když byl v Dluhonicích.
A k tomu koníčku stavitelství, urbanity, asi na záložce 64 byla zajímavá debata ohledně muk 5502-0136,
je to skutečně brutalita hrubého kalibru a vězte, že ani hip se k tomu moc nechtěl vyjadřovat, navrženo v souladu se zadávacími podmínkami pro přepracování,pravil,
dle mého, kdyby z původního trojlístku věc přepracovali na standartní čtyřlístek, bylo by to naprosto ok a pro všechny zcela čitelné a řidičsky geneticky zakořenělé
http://www.seitlova.cz/aktualni-zpravy/ ... erov-sever
jo, a je to jedna z věcí, kterou jsme napadli ve změně územka, byť to není přímo v Dluhonicích, ale za humny, navržený uzel, ve kterém se má v průpletech promixovat veškerá doprava, ... to by mne skutečně zajímal Váš názor, zda-li je to špičkové řešení