Na druhé (levé) polovině kruhového objezdu je již připravená dvojitá žlutá čára. Brzy asi dojde k převedení. Takže už se bude jezdit ofiko "pod mostem".

MrZajíc píše:Kruhový objezd u kasáren:
Na druhé (levé) polovině kruhového objezdu je již připravená dvojitá žlutá čára. Brzy asi dojde k převedení. Takže už se bude jezdit ofiko "pod mostem".
A nebourají jen konec, aby to zarovnali a mohli navázat? Ten testovací úsek už tam totiž byl dříve a dělali i zkušební vrty apod.. tady tohle dobetonovávali..MrZajíc píše:Testovací úsek pokládky CB u D56 jsem dneska viděl částečně zbouraný (zatím teda jenom kousek okraje). Sice chápu "testovací úsek" ale, že by se něco až tak nepovedlo?
(nemám zkušenost, možná je to běžné)
Toť klidně možné! Takhle z blízka a celkem s velkou pravidelností, to vidím prvně a celkem zajímavá podivná. Takže možná běžná praxe.Royce píše:A nebourají jen konec, aby to zarovnali a mohli navázat? Ten testovací úsek už tam totiž byl dříve a dělali i zkušební vrty apod.. tady tohle dobetonovávali..MrZajíc píše:Testovací úsek pokládky CB u D56 jsem dneska viděl částečně zbouraný (zatím teda jenom kousek okraje). Sice chápu "testovací úsek" ale, že by se něco až tak nepovedlo?
No jednak už je tam zpět zákaz vjezdu, druhak tam velmi velmi často hlídkujou a chytají “zkratkaře”.. tak pozor [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]mkyral píše:Z toho, že před samotnou stavbou už žádný zákaz není. Předtím byl. Naopak se tam objevilo omezení rychlosti, která tam předtím myslím nebylo. Takže značka na mostě může byt buď zapomenuta, nebo je to zrušení zákazu jen dočasné. To bych právě rád věděl
Dnes jsme jeli kolem a rozbíjejí to po celé délce.Royce píše:A nebourají jen konec, aby to zarovnali a mohli navázat? Ten testovací úsek už tam totiž byl dříve a dělali i zkušební vrty apod.. tady tohle dobetonovávali..MrZajíc píše:Testovací úsek pokládky CB u D56 jsem dneska viděl částečně zbouraný (zatím teda jenom kousek okraje). Sice chápu "testovací úsek" ale, že by se něco až tak nepovedlo?