D11 1109 Trutnov – státní hranice ČR/Polsko
Re: D11 1109 Trutnov – státní hranice ČR/Polsko
No, me prisel ten povrch tedy dost bidny, na to, ze jde o novou dalnici s minimalnim provozem.
Bídný jožko v jakém směru ? Hlučný, hrbolatý, houpavý ...?
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Nojo. Počítalo se, že ten asfalt denně rozválcuje tisíce aut a těch pár desítek na to prostě nestačí 
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
S tím rozválcováním provozem bych nepočítal, Změklá nebo nepropojená svrchní vrstva vozovky vytváří spíš vyjeté koleje. Až vyjedou kamiony...
Tak poláci mají S3 hotovou až k hranici, dnes otevřeli S3 Bolkov - Kamenná hora.
Tak 15 dní lhůty je pryč... Má někdo nějaké / nejspíše možno říci očekávané / zprávy ?
Říká se, že se někdo tváří jako by neuměl do pěti počítat..
Tak jsem na tom o kousek lépe, já to nedal do 15 ! To je z toho, že už chci aby to bylo
Klasik by řekl : Sorry jako !
Tak jsem na tom o kousek lépe, já to nedal do 15 ! To je z toho, že už chci aby to bylo
Klasik by řekl : Sorry jako !
Málokdo si uvědomuje v této souvislosti význam slova "rukojmí".
-
Honey72
Google mapy ode dneška navigují po novém úseku S3 a opravdu velká změna. Zatímco ještě včera mi to nabízelo z Plzně do Wroclawi i trasu přes Náchod, dnes sice kdejakou jinou variantu, ale vždy s průjezdem přes Trutnov. Musel jsem to zkusit několikrát a dál za Wroclaw, aby mi to nabídlo i variantu přes Náchod.
Výsledkem je totiž teď večer rozdíl 15 minut. To si i ten nejvěrnější řidič rozmyslí, jestli jet přes Náchod.
Výsledkem je totiž teď večer rozdíl 15 minut. To si i ten nejvěrnější řidič rozmyslí, jestli jet přes Náchod.
tam je samozřejmě otázka, kolik se dá oproti navigaci "nahnat" po I přes Náchod a kolik po okrskách za Trutnovem...
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
To je ta pravá otázka 
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
D4 Má být minimálně do Strakonic.
-
Honey72
No, nevím, jestli se dá nějakým mírným nedodržováním rychlosti stáhnout čtvrt hodiny? Každopádně, cesta za Náchodem na polském území je strašně, ale strašně otravná. Aspoň pro mne. Jel jsem tudy do Vratislavi několikrát a vždy jen kvůli tomu, že jsem byl zrovna v Náchodě. Na polském území za Trutnovem to doposud byla také hrůza, ovšem S3 to změnila. A to pořádně. Vypadl ten nejotravnější a nejnebezpečnější úsek na staré DK5.
Zatímco nyní musíte projet po DK5 mezi dvěma dálnicemi (S3 k A4) už jen 38 km (33 minut) plus průjezd Lubavkou 4 km (5 min), po DK8 je cesta dlouhá 111 km (1h 44 min), než se dostanete k nějaké dálnici (S8).
Na českém území Vás od severního sjezdu z D11 čeká cesta přes Trutnov po silnici 37+16, 42 km (44 min). Anebo přes Náchod po dokončení obchvatu cca 23 km (cca 24 min)
Takže buď si vyberete variantu přes TU s "pouhými" 84 km po běžných silnicích anebo přes NA se 134 km. 50 km s vesnicemi, věčnými sedmdesátkami a courání za náklaďákem navíc je už docela rozdíl
Zatímco nyní musíte projet po DK5 mezi dvěma dálnicemi (S3 k A4) už jen 38 km (33 minut) plus průjezd Lubavkou 4 km (5 min), po DK8 je cesta dlouhá 111 km (1h 44 min), než se dostanete k nějaké dálnici (S8).
Na českém území Vás od severního sjezdu z D11 čeká cesta přes Trutnov po silnici 37+16, 42 km (44 min). Anebo přes Náchod po dokončení obchvatu cca 23 km (cca 24 min)
Takže buď si vyberete variantu přes TU s "pouhými" 84 km po běžných silnicích anebo přes NA se 134 km. 50 km s vesnicemi, věčnými sedmdesátkami a courání za náklaďákem navíc je už docela rozdíl
Zprovoznění obchvatu Jaroměře zrychlí cestu na Náchod klidně o 10 minut.
-
Honey72
V to doufám. Přece jen se pojede po D11 o exit dál a Jaroměř se svými kruháky se mine.
Avšak dnes ráno byl rozdíl 20 minut.
Avšak dnes ráno byl rozdíl 20 minut.
Pánové, díky za zajímavá čísla a různé pohledy na ně ! Pustili jste se do toho zostra 
to bude tím, že já dál než v Kudowě v Biedronce nebyl 
-
Honey72
A já díky nové S3 to mám nyní do IKEA ve Wroclawi blíž než do té pražské 
PS: Biedronka v Kudové je ta nejhorší co znám (malá, stísněná, nepřehledná, s malým parkovištěm) a všichni tam jezdí. My jezdíme do Kamenky, kde jsou tři. Bohužel, ta D11 z Trutnova mi chybí. Kdyby aspoň polská dálnice končila až v Královci. To najíždění na S3 v Lubavce je děsně otravné.
PS: Biedronka v Kudové je ta nejhorší co znám (malá, stísněná, nepřehledná, s malým parkovištěm) a všichni tam jezdí. My jezdíme do Kamenky, kde jsou tři. Bohužel, ta D11 z Trutnova mi chybí. Kdyby aspoň polská dálnice končila až v Královci. To najíždění na S3 v Lubavce je děsně otravné.
Já jsem to tu před časem psal, že bychom měli přednostně postavit ten kousek do Královce. Pokud si pamatuji, tak právě vy jste byl proti, že to nejde, protože je tam silnice moc úzká ....
v "sezoně" jezdím do Mittenwalde
mimo sezonu Kudowa
tak asi tak
mimo sezonu Kudowa
tak asi tak
Sezóna = léto či sezóna = zima, Miku ?
-
Honey72
Však ono se mělo přednostně stavět u Královce, ale s provizorním sjezdem k silnici 16 v místě, kde jsou těsně u sebe. Dostavět D11 jen od hranice k MÚK Královec není možné, silnice 300 vedoucí k 16, navíc přes vícekolejový železniční přejezd, je opravdu úzká.
A je to přednostní stavění stále aktuální ?
Křižovatky I/_ × II/__ mají být MÚK nikdy ne OK .
A proč by nebylo? Mění snad spory uchazečů nějak zadávací dokumentaci?
Jinak jako vždy obvyklý podezřelý je jedinej chytrej a nikoho jinýho to nenapadlo
Jinak jako vždy obvyklý podezřelý je jedinej chytrej a nikoho jinýho to nenapadlo
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!