EDIT ... konečně nová stránka
Pro zasmání
Re: Pro zasmání
Hlavně, že ty obrázky jsem viděl tak před rokem...
Tak založte téma Pro zasmání-fotografie,tam to přesuňte a hotovo!
Já to taky obecně nemusím,ale někdy z dlouhé chvíle bych si tu event.galerii přešel...
Já to taky obecně nemusím,ale někdy z dlouhé chvíle bych si tu event.galerii přešel...
Hurá nová stránka můžu vkládat další fotky. 
vcera jsem videl smart fortwo brabus... tak me to rozesmalo.
Tak s těmi téměř 100 koňmi to může být slušná motokára. 
Království a půl princezny za 511.
Z Okinawy do Parize na mopedu: http://zpravy.idnes.cz/nemci-zadrzeli-j ... anicni_btw . Original pro ty, kteri umi Nemecky lepe nez Dobronin, a alespon fotka pro ty ostatni: http://www.br-online.de/studio-franken/ ... 215939.xml
To je z nějaké ekoagitky
?
povedena svejkovska vymluva.Bobek píše:Pacient.
Ne, někdo tam prý pověsil plastovou napodobeninu (tam jak je značka s parkovišťem). Prý vydržela půl dneviky píše:To tam opravdu tak je?
Kruháč (resp. šišoid, zde) je sice blbý dost, ale ne úplně. Ta na posledním z vjezdů tam byla pověšna místními z protestu.
Království a půl princezny za 511.
Tak ono i tak. K čemu kruháč kde jsou 3/4 ulic jednosměrkyBobek píše:sice blbý dost, ale ne úplně.
A vono z těch jednosměrek nemůže nic vyjíždět do tý křižovatky? 
Děkuju, tohle bylo konečně opravdu pro zasmání.
Já si říkal, co to tam tak urputně kopou, když jsem tam byl byl naposledy ... Šišoid ...Bobek píše:Kruháč (resp. šišoid, zde) je sice blbý dost, ale ne úplně. Ta na posledním z vjezdů tam byla pověšna místními z protestu.
Plíz, jak se dá teď v tom lese jednosměrek dostat na parkoviště před Moirou a z něho?
Jistěže může. Ale není potom mnohem efektivnější (nehledě na nulové náklady) nechat tam normální křižovatku? A ne takový zmetek, který je téměř neprůjezdný pro cokoliv většího než OA? Co případné stavební úpravy na náměstí (rekonstrukce čehokoliv) nebo zásobování?jonáš píše:A vono z těch jednosměrek nemůže nic vyjíždět do tý křižovatky?
Ale jasně, kruháky jsou v módě, navíc se přes ně dá přelít něco peněz v rámci "zklidňování dopravy", tak proč je nevybudovat i na nesmyslných místech a v nesmyslných tvarech...
-
Diaľničiar
- VIP
To mi připomíná hlášku z Ghost Dog - Cesta samuraje:Diaľničiar píše:http://www.youtube.com/watch?v=CfYgZKaEumI
Pořád melou něco o rovnoprávnosti...
...tak jsem ji zrovnoprávnil!!!
-
Diaľničiar
- VIP
Tak podle společnosti Aprim Graphics máme D4 i D10
a místo R1 máme A1 
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele: