Lenny píše:Auto si můžu koupit kdekoliv a kdykoliv, ale abych mohl s ním jezdit na pozemních komunikacích, jsem nucen pod pohrůžkou násilí mít RZ
Pojem násilí je poněkud expresivní, ne? Provozování auta (stejně jako nespočet jiných lidských činností) vyžaduje splnit určité zákonné podmínky (které nejsou nikterak nepřiměřené). Pokud je z nějakých pohnutek plnit nechci, tak nemůžu auto provozovat. Ale žádné násilí nikde nevidím...
Pavel_t píše:Proste v dobe kdy hlavnim ucelem RZ se stava jen buzerace a dodatecny vyber dani je na case se zamyslet jestli maji jeste smysl
Najezdím toho docela dost a ještě se mi nestalo, že by mě někdo skrze RZ buzeroval nebo dodatečně vybíral nějakou daň. Po pravdě ani úplně nevím, co si pod tím pojmem mám představit. Účel RZ je od jejich zavedení stále stejný: identifikace vozidla. Poznávací značky jsou starší než VIN a ten je navíc u starších aut zvenčí neviditelný a u novějších pak čitelný jen u stojících vozidel a ze vzdálenosti max. 1 metru, takže je těžko může nahradit. Smysl tedy mají (minimálně proto, že jejich bádání mám jako volnočasovou aktivitu

)
Hanes píše:Dalším krokem, kteří naši mocipáni udělali a vůbec se mi nelíbí, bylo zrušení SPZ a zavedení RZ. Nyní už vůbec nikdo neví odkud vozidlo je a to je škoda, protože za několik let dle mého bude stejně chaos, protože začnou opět přemýšlet kterou číslici nahradí písmenkem, protože číslená řada opět dojde.
Terminologická poznámka: Pojmem RZ se plně nahradil pojem SPZ, neplatí tedy, že SPZ jsou staré okresní a RZ jsou nové krajské. RZ jsou všechny české značky včetně těch nejstarších (teoreticky až do roku 1953).
Máte pravdu, že přechod od okresních značek ke krajským byl krokem chybným a zbytečným. Zdůvodňoval se tím, že se zrušením okresních úřadů a přechodem výkonu registrace vozidel na ORP by bylo nutné pro všechny nové "okresy" definovat jejich nové dvoupísmenné zkratky, což údajně nebylo možné. To není tak docela pravda, systém by bylo nutno lehce přepracovat (podobně jako na Slovensku), ale sestavit by to šlo (i když u ORP začínajících písmeny B, K a P by vznikaly i podivné zkratky jako BX neb KF atp.). Reálný důvod byl někde jinde. Možná si ještě mnozí vzpomenou, že vznik samosprávných krajů od 1. 1. 2001 byl provázen poměrně silnou nedůvěrou veřejnosti v jejich existenci a v důvody, proč je vlastně potřebujeme. Bylo tedy nutné kraje nějak zpropagovat a marketingově využít a pro tento účel byly vybrány právě poznávací značky. Denně jich máme několik desítek možná stovek na očích a skutečně jde o nejviditelnější a nejnepřehlédnutější markant existence krajů.
Největší problém ale není v tom, že by kraje nahradily okresy. Problém je ve struktuře RZ, kdy jedno, případně dvě písmena jsou zamíchána mezi pět až šest číslic. Po Bosně a Hercegovině jde o nejobtížněji čitelné a zapamatovatelné alfanumerické kombinace v Evropě. Lidský mozek má rád řetezce písmen a číslic, ale ne oboje dohromady. Proto si pamatujeme devítimístná telefonní čísla, ale ne osmimístná ID datových schránek. A protože značky ze samých číslic být nemůžou (málo kombinací), tak se ve vyspělých státech vždy oddělovaly skupiny písmen a číslic pomlčkami, tečkami nebo mezerami. Když k tomu připočteme, že tvůrci současných českých RZ rezignovali na veškeré grafické a typografické zásady, takže text na tabulkách není zarovnán ani na střed, ani ke straně, ale nikam, tak by autoři zasloužili nakopat někam...
Mike píše:číselná řada jentak nedojde - tedy v současném pojetí
ale ona krajová příslušnost se s novelou 1.1.2015 opravdu začne ztrácet, protože ne každý půjde ještě jednou na úřad, aby vyndal dalších 500,- za nové značky svého kraje
Značka 9AZ 9999 by přišla na řadu v roce 2024. Při současném tempu spotřeby. To ale po 1. 1. 2015 výrazně poklesne, neboť zůstanou jen registrace nových aut a výměny ztracených a poškozených tabulek.
Krajová příslušnost se začne vytrácet i tím, že si ORP mezi sebou budou moci vypůjčovat značky bez ohledu na krajská písmena.
Nicméně pan exministr Prachař plánoval od roku 2016 zavedení německého modelu tak, jak ho tu částečně nadnesl Hanes. Zatím jsem neslyšel žádné vyjádření pana ministra Ťoka, zda-li hodlá v této myšlence pokračovat.