R-13 píše:Taky nejsem rád, že D-1/E-50/E-462 byla na tom úseku celá uzavřena. Na papežovi ani vůbec v Brně jsem tehdy nebyl. Nejsem z uzavření D-1/E-50/E-462 rád, třebaže věřící jsem. Plynulost dopravy je i pro mě velmi důležitá.
Neuvádějte pořád ty čísla E komunikací, vůbec na nich nezáleží. Stačí jen když uvedete D1 (bez pomlčky, tedy tak, jak se to má správně psát) a popisované místo nebo úsek, o kterém mluvíte. Čísla E komunikaci tu, ve vší úctě, nikoho nezajímají.
R-13 píše:Nechtěl bych se už o tom hádat, každopádně toto je velmi citlivé téma a navrhuji ho zamknout.
He he..

Člověče vy tu jste 2 týdny a už byste zamykal diskuze snad proto, že jste věřící!

Nechápu proč je to citlivé téma? Bavíme se tu přece o uzavírce dálnice kvůli nějaké (je úplně jedno jaké) akci, zda je to vhodné či nikoli. Vážně nechápu, co je na tom citlivého a už vůbec proč by se to mělo zamykat (!!). Jestli jste věřící (nic proti) a nějak se to vás dotýká (nechápu proč), tak je to jen čistě vaše osobní záležitost, nezlobte se..