Úklid a údržba odpočívek ve správě ŘSD
Re: Úklid a údržba odpočívek ve správě ŘSD
Tak dle Martinových instrukcí jsem dne 24.2.2025 poslal na ŘSD mail s vylíčením tristního stavu odpočívky Skrbeň a žádostí o vysvětlení příčin tohoto stavu a dosavadní neexistence korporátních toalet. Dodnes mi nebylo odpovězeno. Včera večer jsem opět po dlouhé době jel po D35 od Mohelnice na Olomouc a z časových důvodů bohužel jen velice nakrátko (kamarádi už na mě čekali v Přerově v hospodě) jsem se na odpočívce zastavil podívat se, jak chátrání pokračuje. A tedy pánové, spadla mi brada... Korporátní WC zde stále sice nestojí, ale tak vypulírovanou odpočívku jsem už dlouho neviděl. Ani stéblo trávy v dlažbě (ani v odlehlých částech parkoviště!!!), vše vyčištěno, nakrátko vysečeno, téměř golfový trávník. Tojtojky navoňané, paráda... Byl jsem v takovém šoku, že jsem tentokráte ani nespočítal, o kolik se sekl s počtem volných míst pro NA infosystém tentokrát (jestli se tedy sekl...). Takže tentokráte velká pochvala Správě Olomouc a na info to na ŘSD samozřejmě napíšu... Škoda, že už bylo šero a fotky jsou rozmazané, tak je ani nepřikládám. Ale fakt dost dobrý, tak si odpočívku představuju, snad jim ta nastavená laťka vydrží...