[D1] 0135 Kroměříž-východ – Říkovice
Re: 0135 Kroměříž-východ – Říkovice
Psali o tom třeba na idnes - http://zlin.idnes.cz/k-dalnici-u-hulina ... zpravy_sot
Měla by být změna na celém novém úseku R55, kde už se opět může jezdit 130. Na úseku D1 - Kroměříž-východ - Hulín je ale bohužel stále povolená pouze stovka - akorát ministr Bárta tam přidal své cedule "Zde stavěla Skanska", jak je vidět na fotce od uživatele balance o pár příspěvků výše.
Měla by být změna na celém novém úseku R55, kde už se opět může jezdit 130. Na úseku D1 - Kroměříž-východ - Hulín je ale bohužel stále povolená pouze stovka - akorát ministr Bárta tam přidal své cedule "Zde stavěla Skanska", jak je vidět na fotce od uživatele balance o pár příspěvků výše.
Na provizorním napojení a konci dálnice chybí položit obrusná vrstva AB krytu, stejně tak na větvi MUK Přerov - Otrokovice. Vodorovné značené (VZ) stále není zhotoveno, pouze na pravé polovině jsem si v okolí nadjezdu silnice II/490 všimnul vybroušení CB povrchu pro VZ. Kromě 3 návěstí, které byly osazeny již loni, žádné další osazeny nebyly, rovněž kilometrovníky nejsou osazeny. Probíhají práce na rekultivaci plochy zařízení staveniště u Břestu.
Rovněž jsem viděl jednoho řidiče, který přejel odbočku na Přerov od Otrokovic, a otáčel se na MÚK Kroměříž-východ a pak jednoho, který nelenil a zastavil na MÚK Hulín-západ a pak pěkně do protisměru nájezdovou větví vyjel na I/55. Naštěstí nic nejelo.
A zmizela cedule ze základního kamene D1 u nadjezdu I/55. Teď nevím, jestli je to vandalismus, nebo upadla, ale nikde v okolí jsem ji pohozenou neviděl
Rovněž jsem viděl jednoho řidiče, který přejel odbočku na Přerov od Otrokovic, a otáčel se na MÚK Kroměříž-východ a pak jednoho, který nelenil a zastavil na MÚK Hulín-západ a pak pěkně do protisměru nájezdovou větví vyjel na I/55. Naštěstí nic nejelo.
A zmizela cedule ze základního kamene D1 u nadjezdu I/55. Teď nevím, jestli je to vandalismus, nebo upadla, ale nikde v okolí jsem ji pohozenou neviděl
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Co myslíš ? jsme v Česku... takže vandalismusLenny píše:Teď nevím, jestli je to vandalismus, nebo upadla, ale nikde v okolí jsem ji pohozenou neviděl
Na vandalismus mi to nepřijde, bo ten kámen byl relativně daleko od civilizace a i žádné čmáranice pod mostem nebyly. Přijde mi to celé zvláštní.
Přijde mi, že na staré cestě opravdu zůstali jen "místňáci" a provoz je tam relativně volnější.
Přijde mi, že na staré cestě opravdu zůstali jen "místňáci" a provoz je tam relativně volnější.
A nebyl ten nápis z mosazi (nebo tak něčeho)?
Království a půl princezny za 511.
Podívám se večer na fotky, kde ho mám vyfocený a dám vědět, ale myslím, že to byl jen plast, co držel na dvou šroubech.
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mýto se prý bude vybírat už od prvního června, že by se ponusulo datum zprovoznění směrem dopředu?
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Jestli ano, vidím to na sběrače kovů.Bobek píše:A nebyl ten nápis z mosazi (nebo tak něčeho)?
Tak ani v únoru tam cedule nebyla....Lenny píše:Podívám se večer na fotky, kde ho mám vyfocený a dám vědět, ale myslím, že to byl jen plast, co držel na dvou šroubech.
No tak dneska jsem tama jel a zprovozněno nebylo. Ale již jsou osazeny značky na MUK Hulín a je tam ve směru na Přerov napsána i Olomouc, o které se tu v rámci značení nna R55 vedly diskuse...Majkii píše:Tak mýto se prý bude vybírat už od prvního června, že by se ponusulo datum zprovoznění směrem dopředu?
Nejvíc mne sere nápis na MúK Hulín východ směr D1.Je tam pouze Brno,chybí OV i OL
Je tam ještě Přerov ne?
Není.Bavím se o vjezdu na MúK ve směru od Holešova.Od Hulína je to možná jinak,to nevím.Lenny píše:Je tam ještě Přerov ne?
Já bych byl v klidu. Teď opravdu tam stačí jenom to Brno, protože na Přerov a dále Olomouc, nebo Ostravu to bude možné, až otevřou ten zbytek koncem června.viky píše:Není.Bavím se o vjezdu na MúK ve směru od Holešova.Od Hulína je to možná jinak,to nevím.Lenny píše:Je tam ještě Přerov ne?
To sice bude možné,ale cedule zůstane tak!MichalKM píše:Já bych byl v klidu. Teď opravdu tam stačí jenom to Brno, protože na Přerov a dále Olomouc, nebo Ostravu to bude možné, až otevřou ten zbytek koncem června.viky píše:Není.Bavím se o vjezdu na MúK ve směru od Holešova.Od Hulína je to možná jinak,to nevím.Lenny píše:Je tam ještě Přerov ne?
Dneska jsem se na to byl podívat a zde jsou některé návěsti z úseku Vyškov - Říkovice.
Pravá polovina úseku Hulín - Říkovice má již hotové vodorovné značení, na levé je vybroušen CB povrch v místě nástřiku.
Vodorovné značení je již na celé MÚK Hulín včetně větví křižovatky.
Přibyla řáda návěsti před MÚK Hulín, kromě návěstí na větvích jsou již všechny osazeny.
Jsou osazeny i kilometrovníky.
Na napojení na I/55 chybí jak vodorovné, tak i svislé dopravní značení.
V oblasti MÚK Hulín je snížena rychlost na 100 km/h. Sice nevím, proč, když začíná zde, tedy až po odpojení větve a připojením větve od Zlína toto omezení končí.
V opačné směru je to zde.
Odpojení a připojení větví R55 ve směru od/na Přerov je jednopruhové, ikdyž je tam místo pro dvoupruhové odpojení ve stylu MUK Brno-východ.
Pravá polovina úseku Hulín - Říkovice má již hotové vodorovné značení, na levé je vybroušen CB povrch v místě nástřiku.
Vodorovné značení je již na celé MÚK Hulín včetně větví křižovatky.
Přibyla řáda návěsti před MÚK Hulín, kromě návěstí na větvích jsou již všechny osazeny.
Jsou osazeny i kilometrovníky.
Na napojení na I/55 chybí jak vodorovné, tak i svislé dopravní značení.
V oblasti MÚK Hulín je snížena rychlost na 100 km/h. Sice nevím, proč, když začíná zde, tedy až po odpojení větve a připojením větve od Zlína toto omezení končí.
V opačné směru je to zde.
Odpojení a připojení větví R55 ve směru od/na Přerov je jednopruhové, ikdyž je tam místo pro dvoupruhové odpojení ve stylu MUK Brno-východ.
krásná kompilace 
Měly by se sjednotit cíle. Na stavbě 0133 je to Kroměříž, na MÚK KM-západ je to už Přerov a na MÚK Hulín jsou to Ostrava, Olomouc a Přerov.
Hlavní cíl by měl být Ostrava, na dálkových návěstích Ostrava, Zlín + nejbližší následující.
Hlavní cíl by měl být Ostrava, na dálkových návěstích Ostrava, Zlín + nejbližší následující.
Proč se mi zdá, že je schválně vynechaný místo vedle 1 na tý dálkový návěsti?
Bude tam doplněn Zlín po dostavbě 4901.
A místo čeho tam ten zlín nalepěj? Místo Kroměříže ?
Pod Kroměříž.
daj tam teda další zelený hliníkový pásy ?
Ne, budou tam pod sebou Brno, Kroměříž a Zlín. 
Počkej, bavíme se o té první ceduli?
Počkej, bavíme se o té první ceduli?