Kde to bylo ...
Re: Kde to je
Minimalne u mostu pres reku jsou jiny pilire, jestli je stejnej typ i u estakady ve meste nevim, a nejak se nemuzu srovnat s tim kostelem 
Bobek: Kurňa, než se přihlásím, tak to někdo napíše!
Trmice, směr Praha.
To první je mostu a stavba přeložky 605 u Ejpovičáku, pohled směr Praha na starou v původním provedení a provizorní típnutí dálnice. Kdo si pamatuje ty velké autoatlasy ČSR, tak vzadu v křižovatkách je schémátko.
To první je mostu a stavba přeložky 605 u Ejpovičáku, pohled směr Praha na starou v původním provedení a provizorní típnutí dálnice. Kdo si pamatuje ty velké autoatlasy ČSR, tak vzadu v křižovatkách je schémátko.
Já bych tu první fotku viděl u Loděnic směrem na Prahu, asi tady.
Ano Trmice, kde je dnes ta elektrárna (ta obec to schytala strašně) a Loděnicem, přes kterou dřív právě tudy vedla I/5.
A kdo ví, kde mohl být tento most? 
- Přílohy
-
- most.jpg (64.44 KiB) Zobrazeno 6967 x
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
jo... to je ten co vede od nikud nikam?
Jezdím na plný plyn... brzdy jsem už odmontoval
Centrum dopravních informačních systémů
Centrum dopravních informačních systémů
Můj typ píšť. Místo dvopatrovýho.
Ja se teda klonim k Bobkovi. Nejdriv jsem byl dost skeptickej, ale pak jsem se presvedcil, ze to je na 110% Mezirici.. 
Je to jeden z návrhu Architektonické soutěže na Most Vysočina ve Velkém Meziříčí. Všem úspěšným členům fora gratuluji.
A teď jedna bez fotky. Čím je toto místo zajímavé: http://mapy.cz/#mm=F@dm=137871248+13275 ... 54672@z=16
A teď jedna bez fotky. Čím je toto místo zajímavé: http://mapy.cz/#mm=F@dm=137871248+13275 ... 54672@z=16
no je tam (neoficiální) sjezd z D1, takže to dřív mohlo bejt něco velkýho, co soudruzi potřebovali napojit na dálnici přímo... ale taky mi to připomíná nejaký starý zaniklý SSUD (ale je to jen domněnka)
SSÚD je od počátku v Domašově. Já bych tam tipnul zázemí stavby pro pokračování výstavby směrem ku Praze a dál na východ.
SSÚD v Domašově uvedl do provozu až ministr dopravy Blažek, ale úsek Kývalka - Brno uváděl do provozu jeho předchůdce Šutka.Sch píše:SSÚD je od počátku v Domašově.
Správné odpovědi: Napřed zde bylo zařízení staveniště pro úsek Kývalka - Brno, později zde bylo umístěno provizorní SSÚD4 Popůvky do doby zprovoznění SSÚD4 Domašov.
Dávám následující fotku k uhodnutí. Za všimnutí stojí vpravo kámen, který tam není asi náhodou.
- Přílohy
-
- 242.jpg (203.11 KiB) Zobrazeno 6580 x
Tak já bych s dovolením zkusil jestli to náhodou není R46 směrem od Olomouce k Vyškovu?
Musítobýtčtyřpruhové všech zemí, spojte se!
Je to přesně to místo, tleskám 
Vzhledem ke staršímu datu fotky a faktu že takto debilní napojení může být jen na R7 nebo R46 a R7 to není, neb tu znám nejlíp, tak je to jasně správná odpověď, ale pro definitivu samozřejmě až Lenny.Vizi píše:Tak já bych s dovolením zkusil jestli to náhodou není R46 směrem od Olomouce k Vyškovu?
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
Je to tak, první úsek od Olomouce v provozu a druhý (obchvat) těsně před otevřením.Vizi píše:Tak já bych s dovolením zkusil jestli to náhodou není R46 směrem od Olomouce k Vyškovu?
Tak sem hodím něco dalšího.
Táhne za sebou asi pneumatikový válec, který má naloženou korbu, aby byl těžší. Viz fotka, samozřejmě další hádankaAF-1 píše:Copak to tahne ten buldozer na fotce ze SJM?
- Přílohy
-
- K-II-54.jpg (245.34 KiB) Zobrazeno 6468 x
Není to D1 dnešní pumpa OMW (dříve Aral) mezi Humpolcem a Větrným Jeníkovem. Kousek před ní začíná pomník betonová roleta "pomník Dopravních staveb Ostrava"
tady
tady
Sice to tam vypadá docela podobně, ale není to tam. Taková technika byla již dávno na stavbě dálnice již minulostí. 
Není to někde tady?http://www.mapy.cz/#mm=TtTcFP@dm=134198 ... 19552@z=14
Taky ne, napovím, léto 1968. To by mělo pomoci. 
Napovím i stavbu 003 Čestlice - Mirošovice 
Tipuji, že je to právě zbouraný most Kunice?
Naposledy upravil(a) adamos dne 23.2.2011 15:16:17, celkem upraveno 1 x.