stejně tak u Panenského Týnce na D7... A to Carlos přestihne pásku až zítrabumbik píše:tak mapy.cz už jezdí po D35 do Časů
[D35] Opatovice – Časy – Ostrov
-
Vikingkiller
Re: [D35] Opatovice – Časy – Ostrov
-
Martin96
- Kontaktovat uživatele:
Ale čísla exitů mají ještě postaru, to by mohlo mást řidičebumbik píše:tak mapy.cz už jezdí po D35 do Časů
Podle kamer v MÚK Opatovice už omezení odstraněno.
Ve Waze taky průjezdné
Ve Waze taky průjezdné
wazer.cz
Pište česky, prosím!
Pište česky, prosím!
Tady furt mame delku site 1 308 km bez Otrokovic a D35, prodpokladam, ze se to zmeni najednou v patek.
Podle waze a výpočtu před a po otevření to je urychlení o 12 min a 9km. S ohledem na dopravu v době výpočtu.
Uz jo. (A taky D7)
Dálnice na papíře už máme, ještě je postavit ...
Seznam už i naviguje. 
Kdo bude první s odkazem na youtube s průjezdem?
Jsem zvědavý, co se bude odehrávat tady https://mapy.cz/s/gopolakame. Provoz asi značně naroste.
Tam se určitě nic dít nebude. Všichni budou jezdit dál přes HK a čekat, až bude severní tangenta s tím veletočem nad kruhovým objezdem u ČKD. Myslím ten původní kruhový objezd, ne ten, který se otevírá pozítří. Teprve potom začnou jezdit jinudy...

Spíš bych řekl, že u Třebek uhnou na Býšť / Rokytno.
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Holice a obce na silnici mezi D11 a Česticemi se budou divit, kde se tam vzalo tolik aut. Cesta z Prahy směr Vamberk bude určitě o dost rychlejší tudy než přes Hradec. Už nyní byla trasa přes Holice časově +/-stejná jako přes HK a to se jezdilo přes prdelky a Sezemice.
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026
Maji tam blby udaj o pouhych 19 kilometrech D11, oteviranych v patek 17.12. Tak jsem jim napsal, at to opravi a raci informovat Vaclava Moravce
Dobry den,
u nize odkazovaneho clanku:
Dálnice D35 má dvanáct nových kilometrů v Pardubickém kraji, nově končí poblíž Holic — ČT24 — Česká televize (ceskatelevize.cz)
mate nepresny udaj o celkove delce nove oteviranych 2 useku dalnice D11 ve vysi 19 kilometru, cituji:
V pátek chtějí silničáři otevřít ještě jednu novou dálnici, respektive její část. Budou to dva na sebe navazující úseky dálnice D11 o celkové délce 19 kilometrů
Spravny udaj je 22,35 km
z toho:
HK - Smirice 15 200 m
Smirice - Jaromer: 7 150 m
zdroj :www.rsd.cz
Dekuji za opravu a za predani spravnych dat redaktorum CT.
První video z provozu zde:-)
https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/d ... pravy_lati
https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/d ... pravy_lati
Nic zvláštního, protože nákladní auta tam nemůžou kvůli železničnímu mostu s podjezdnou výškou 3,0m o necelý km dál: https://mapy.cz/zakladni?x=16.0901502&y ... itch=0.114ElWapp píše:Jsem zvědavý, co se bude odehrávat tady https://mapy.cz/s/gopolakame. Provoz asi značně naroste.
Je fakt, že do Rychnova to teď bude od Prahy rychlejší tudy, ale těch osobáku zas tolik nebude. Hlavně chalupáří do východní části Orlických hor. Pro část chalupářu bude fungovat alternativa MUK Rokytno, Býšt, Třebechovice a velká část jistě bude dál jezdit přes HK.
Mezi Holicema a Borohrádkem to může vzrůst ze 3k voz./24h tak na 5k. O moc víc to asi nebude.
Musel jsem si to jet hned zkusit. Poznatky - blížíme se v napojování mostů ke Slovensku. Tam je to tragedie a někde velice nebezpečné. Tady některé mosty zbroušeny ale některé ne a ta rána když přejedete spoj je teda velká. Okolí stále velké staveniště a bláto všudypřítomné. jelikož jezdím do Dašic chtěl jsem zkusit jak to půjde projet těmi silničkami co vedou k Časům a Ředicím. Takže u Časů jsem se otáčel v blátě pod rozestavěnou dálnicí, tam nevím kam to napojí a směr na Ředice sice končí na KO ale ještě to není otevřené nicméně od Dašic není zákazová značka takže sem se mezi technikou vymotal a projel. Nikdo se tomu na stavbě nepodivoval. Takže do Dašic a z Dašic musím přes Komárov ale i tak je to místo 30 minut přes Pardubice jen 15 minut a to jsem se cestou kochal a nejel 130. Toto je za mě velké + a těším se za rok až budu sjíždět u Dašic.
Jen ty mosty
Jen ty mosty
Tak chybějícího značení na dálnici na OK I/36xI/35 už si všimlii v Deníku:
https://hradecky.denik.cz/z-regionu/pre ... ec-20.html
Ale jelikož řidiči dnes stejně jezdí podle navigace a DZ moc neřeší, tak je asi důležitější aktualizace map Q1/2022.
https://hradecky.denik.cz/z-regionu/pre ... ec-20.html
Ale jelikož řidiči dnes stejně jezdí podle navigace a DZ moc neřeší, tak je asi důležitější aktualizace map Q1/2022.
Naposledy upravil(a) Xyzc dne 15.12.2021 15:37:14, celkem upraveno 1 x.
Já to projedu v neděli a napojení mostů je jedna z věcí, na kterou jsem se chtěl soustředit nejvíce.
Je to pro mě hrozná záhada, protože jsou úseky, kde o napojení ani nevíte (jde jen vidět, ne cítit) a pak jsou úseky, kde je to taková rána a hup nahoru/dolů, že bych ŘSD normálně žaloval. Protože je to na probuzení celého auta a pro polovinu posádky na infarkt. V obou případech jde o nové/opravené úseky.
Xyzc: výměna zrovna této značky u Holic až v lednu ??
To si dělají srandu, ne ? A je úplně jedno, jakého značení/jaké zakázky je to součástí .. vždyť tam stačilo přidat zelený rámeček se symbolem dálnice než se případně vymění celá značka. Myslím, že není důležitější místo ve směru od Olomouce než tento kruháč. To se teda dost nepovedlo.

Xyzc: výměna zrovna této značky u Holic až v lednu ??
[quote="Aram96"]Já to projedu v neděli a napojení mostů je jedna z věcí, na kterou jsem se chtěl soustředit nejvíce.
Je to pro mě hrozná záhada, protože jsou úseky, kde o napojení ani nevíte (jde jen vidět, ne cítit) a pak jsou úseky, kde je to taková rána a hup nahoru/dolů, že bych ŘSD normálně žaloval. Protože je to na probuzení celého auta a pro polovinu posádky na infarkt. V obou případech jde o nové/opravené úseky.
Občas je dobrý, když se řidič probudí
Občas je dobrý, když se řidič probudí
Bral bych klidně ohleduplnější způsob probrání než ránu do hlavy. 
-
Martin96
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si tu nádheru projel. Na tenhle den jsem čekal dobrých 10 let co se o dálnice zajímám (jen s tím rozdílem, že před těmi 10 lety měla už touto dobou být hotová celá D35, ale budiž) 
Provoz minimální, asi kvůli tomu, že ještě nejsou přeznačené silnice poblíž dálnice, ale to už tu bylo zmíněno...
Video z průjezdu v obou směrech
Zajímavostí je, že na sjezdu do MÚK Opatovice od Olomouce nejsou směry vyznačeny symetricky, jako tomu je od Pardubic.
Provoz minimální, asi kvůli tomu, že ještě nejsou přeznačené silnice poblíž dálnice, ale to už tu bylo zmíněno...
Video z průjezdu v obou směrech
Zajímavostí je, že na sjezdu do MÚK Opatovice od Olomouce nejsou směry vyznačeny symetricky, jako tomu je od Pardubic.
Tak mapman původně psal, že se to má řešit až s nasávací oblastí někdy příští léto. Takže posun na leden je téměř něco nevídaného.Aram96 píše:Já to projedu v neděli a napojení mostů je jedna z věcí, na kterou jsem se chtěl soustředit nejvíce.Je to pro mě hrozná záhada, protože jsou úseky, kde o napojení ani nevíte (jde jen vidět, ne cítit) a pak jsou úseky, kde je to taková rána a hup nahoru/dolů, že bych ŘSD normálně žaloval. Protože je to na probuzení celého auta a pro polovinu posádky na infarkt. V obou případech jde o nové/opravené úseky.
Xyzc: výměna zrovna této značky u Holic až v lednu ??To si dělají srandu, ne ? A je úplně jedno, jakého značení/jaké zakázky je to součástí .. vždyť tam stačilo přidat zelený rámeček se symbolem dálnice než se případně vymění celá značka. Myslím, že není důležitější místo ve směru od Olomouce než tento kruháč. To se teda dost nepovedlo.
![]()
Ale to, že se to nevyřešilo před zprovozněním je obrovské opomenutí. Nalepit tam zelený cíl Praha přece není žádný problém, místo tam je. A stanovení takové úpravy by měla být blesková záležitost.
-
Honey72
- Bydliště: Trutnov - 17 km od polské dálnice a 29 km od české.
Rozumím dobře tomu, že pořád jedete na Olomouc a E442 a když vás to na současném konci dálnice vyplivne na kruhový objezd u Časů, jste naprosto v háji? Copak cizinec, ale i našinec tuší kde jsou nějaké Holice? A jestli to je ten správný výjezd, kudy trasa E442 pokračuje do Olomouce dál? To tam nemohla být umístěna další, možná i výraznější, třeba objížďková směrovka OLOMOUC sakra? My tady na fóru víme, že to je jediný výjezd, ale budou to vědět i jiní řidiči? Nebudou tam jezdit dokolečka, než to pochopí? 
To samé na návěstech a směrovkách u světelné křižovatky. Jak má cizinec pochopit, že jel od Liberce pořád po E442 a silnici 35 a najednou ho to vyplivne na nějakou 36 s cílem Rychnov?
To samé na návěstech a směrovkách u světelné křižovatky. Jak má cizinec pochopit, že jel od Liberce pořád po E442 a silnici 35 a najednou ho to vyplivne na nějakou 36 s cílem Rychnov?
Letos máme výročí 88 let výstavby dálnic na českém území 1938-2026