Hádej kde ...
Re: Hádej kde ...
mam pocit, ze jsem neco podobneho videl mezi Rousinovem a Vyskovem na "stare" ceste - ale byla mlha, tak nevim, jestli to byla prave tato skulptura...
Tato OK to prave neni ...Nosorožec píše:mam pocit, ze jsem neco podobneho videl mezi Rousinovem a Vyskovem na "stare" ceste - ale byla mlha, tak nevim, jestli to byla prave tato skulptura...
Pokud je to v ČR, tak jsem něco četl, že pár km od té první v Komořanech je další přímo v Rousínově a dokonce té samé firmy,balance píše:Tato OK to prave neni ...Nosorožec píše:mam pocit, ze jsem neco podobneho videl mezi Rousinovem a Vyskovem na "stare" ceste - ale byla mlha, tak nevim, jestli to byla prave tato skulptura...
Pája K: Jo, je to ono.
Ale stále tu nikdo nenapsal, kde ten KO leží
Ale stále tu nikdo nenapsal, kde ten KO leží
Z pověření balance ukončuju hádanku, jedná se o kruhový objezd v Rousínově přímo tady:
http://old.mapy.cz/#mm=TtTcFP@dm=138780 ... 34656@z=15
Bylo to trochu těžší, ten kruháč je tam teprve od září. Jinak dovolil jsem si udělat malou fotodokumentaci
https://picasaweb.google.com/1049060723 ... directlink
http://old.mapy.cz/#mm=TtTcFP@dm=138780 ... 34656@z=15
Bylo to trochu těžší, ten kruháč je tam teprve od září. Jinak dovolil jsem si udělat malou fotodokumentaci
Lenny píše:Foceno z železničního mostu na 0306 Obchvat Tábora, směr Soběslav
Ano, správně.arnold píše:Také myslím, že je to na konci D3 u Tábora. Na mostě je I/19 směrem na Chýnov
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
To je dost, aspoň pro mě, jednoduché lávka přes D1 na 4709.2 
R48 -> D48 se podařilo!
Vím, nechám hádat další. Je to až moc jednoduché, a to jsem tam ani nebyl 
Tak schválně, kolik lidí se toho ještě zřekne.
Ale vzhledem k tomu kolik fotek stavby tady na fóru proběhlo...
Království a půl princezny za 511.
Dobrá fotka mostu, nebyla by i taková ve dne? 
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
Já se také zříkám, jen napovím, že dálnice pod mostem prozatím není v provozu...
Via est vita. Nejdražší dálnice je ta, která nestojí!
A bude to takhle krásně osvětleno i po otevření ?
vzhledem k tomu, že to jsou kompletně jen pásky LED diod, tak by to ani moc energie nemuselo stát, tj. náklady na provoz budoud relativně levné.mbmat píše:A bude to takhle krásně osvětleno i po otevření ?
Ale spíše mám strach kolik budou stát opravy po vandalech ...
Mám více fotek, nahrát na google picasca nebo už je možnost na gallery.ceskedalnice.cz?Lenny píše:Dobrá fotka mostu, nebyla by i taková ve dne?
Tato značka je myslim jen na jediném místě. Hádej kde...
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
-
Martin z Ostravy
- Autor
- Kontaktovat uživatele:
No, dám ještě jeden tip a přestanu střílet od boku - Francie
R48 -> D48 se podařilo!
Ukrajina ?
Jizni Amerika....Pri vjezdu do Fr. Guyany...?
V Řecku při příjezdu z Turecka.
Korsika?
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Kypr
Kypr a Recko ne, to by bylo psane rectinou. Recko s Tureckem maji dva hranicni prechody.
Francouzska Guyana take ne, ta s velkou pravdepodobnosti nema silnicni hranicni prechod (krome toho ty stromy nevypadaji moc tropicky).
Kdyz egelebege radi, ze to je "skoro Francie", tak ze by nejaky ze zamorskych departmentu? Jenze zadny z nich nema hranici s neevropskou zemi, krome Guyany, viz vyse.
Uff.
Francouzska Guyana take ne, ta s velkou pravdepodobnosti nema silnicni hranicni prechod (krome toho ty stromy nevypadaji moc tropicky).
Kdyz egelebege radi, ze to je "skoro Francie", tak ze by nejaky ze zamorskych departmentu? Jenze zadny z nich nema hranici s neevropskou zemi, krome Guyany, viz vyse.
Uff.