Dálniční uzel Modletice (D0×D1)

Odpovědět
egelebege

Re: MÚK R1×D1

Příspěvek od egelebege »

Vezl jsem material na stavbu estakady a byl to tam samej polák a ukrajinec
Mike

Příspěvek od Mike »

což ve výsledku znamená, že "drang nach osten" zahájila DM a EURO je jen dokončuje 8-)
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Jan Krampera

Příspěvek od Jan Krampera »

Jak jsem se díval na cgdf.cz greyhoundi už budou asi pouze závodit.K tomu potřebuji hodně pohonných hmot.Takže ČSPH spolehlivě potřebuji
Tachau

jojo sice nemecky firmy, ale maji ceske zamestance

Příspěvek od Tachau »

a co ma Schäffer Menk spolecnyho s tim, ze statni sprava nevykoupila pozemky? Ma pravo to blokovat ne? A je videt, ze Schäffer jsou nemci a vec relativne rychle vyserili. Zato CESKA Havrankova blokuje D11 uz 15 let! To je exakt cesky bordel!
Bobek

Příspěvek od Bobek »

Čas na prášek... :kladivo:
Království a půl princezny za 511.
adamos

Příspěvek od adamos »

Ha, co je to tajemné potrubí na obrázku http://foto.ceskedalnice.cz/vase-foto/1 ... des/5.html u paty budovaných pilířů ve směru R1, tedy kolmo na D1? Vypadá to, že je staršího data.
Vždy aktuální mapy na http://www.openstreetmap.org
Našli jste v mapě chybu? Napište mi o ní.
P_V

Příspěvek od P_V »

adamos píše:Ha, co je to tajemné potrubí na obrázku http://foto.ceskedalnice.cz/vase-foto/1 ... des/5.html u paty budovaných pilířů ve směru R1, tedy kolmo na D1? Vypadá to, že je staršího data.
Také jsem dumal nad tím, jak může být zasazeno do rostlé břidlice. Asi protlak, ne?
Jan Krampera

Greyhoundi načerpali pohonné hmoty a jeli závodit do Brna.Viděl jsem fota na cgdf.cz
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Tak to vypadá, že benzinka dosáhla svého bude dál v provozu a nepůjde srovnat se zemí.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
andy

Příspěvek od andy »

Na řidiče čeká na D1 u Prahy další omezení

Praha - Řidiče na dálnici D1 čeká v úseku před hlavním městem kvůli stavbě pražského okruhu další dopravní omezení. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) ji bude ode dneška operativně zužovat na dva jízdní pruhy především ve směru na Prahu, informovala o tom mluvčí ŘSD Martina Vápeníková. Dělníci budou průběžně zavírat nejrychlejší pruh mezi chystaným napojením okruhu na D1 a Mirošovicemi na 22. kilometru. Ve středovém pásu se budou měnit komunikační kabely, obnovy se dočkají také meteostanice, kamery nebo sčítače vozidel. Stavbaři se chystají rovněž zbudovat 11 portálů pro proměnné tabule...

EDIT: Trochu dramatičtěji to vidí iHNed :P

Špunt na D1: Stavbaři omezí počet pruhů mezi 11. a 22. km. Závodníkům odzvoní

Kvůli dokončení napojením pražského okruhu na D1 bude průběžně uzavírán nejrychlejší pruh dálnice. Po dokončení dojde k propojení dálnic D1 a D5...
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Dnes odpoledne už začínali s uzavírkou, provizorní značení a další věci od Mirošovic byly realizovány.
andy píše:Špunt na D1: Stavbaři omezí počet pruhů mezi 11. a 22. km. Závodníkům odzvoní
To je titulek vypovídající o inteligenci dotyčného. :crazy: :crazy:
Speedy Gonzales

Příspěvek od Speedy Gonzales »

Kontrolní otázka: stojí ten mega-giga-bigboard přesně uprostřed rampy Plzeň>Brno, nebo se mi to za jízdy z auta jenom zdá? Dneska mi přišlo, že se zemní práce na této rampě zastavili přesně před tímto reklamním velepoutačem.

Ví někdo, jak se věci mají? Mohl by někdo z pravidelných fotoreportérů (kasme, Mančal) zmáčknout fotku té situace? Díky.
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

Pro mega-giga-bigboard už je tam dávno nová patka kousek vedle - blíž ku Praze. Je to vidět třeba tu i když tam není vidět jak moc překáží...
http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... ewsIndex=1
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

Speedy Gonzales píše:Kontrolní otázka: stojí ten mega-giga-bigboard přesně uprostřed rampy Plzeň>Brno
no tak bude uprostřed, no :)
ten bilbord tam zcela určitě nevadí...
(foto na přání) http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... 2.JPG.html
Speedy Gonzales

Příspěvek od Speedy Gonzales »

kasme: pěkně děkuji za fotografii.

PS: to jsem rád, že se Ředitelství tak hezky stará o naše nuzné reklamní agentury a přesazuje jim na státní outratu plagátovací vohradu. Na druhou stranu, furt lepší než kdyby se ACE MEDIA šprajcly stejně jako soudruh Grondol.
Mike

Příspěvek od Mike »

přitom stačilo dát tam svodidlo, kousek plotu pro králíčky a třeba 60kmh 8-)
Česká zákonodárnost – odpovědným budiž ten, koho lze nejsnadněji chytit
Jan Krampera

Čerpačka chrtů je populární a oblíbená i u majitelů sportovních vozů.Na cgdf.cz jsou fotky čsph.Nupaky směr Brno, všichni tankovali a pádili po D1 do U.Hradiště. TV Nova a ostatní média pak tomu daly punc.
dantex

Příspěvek od dantex »

Speedy Gonzales píše:Kontrolní otázka: stojí ten mega-giga-bigboard přesně uprostřed rampy Plzeň>Brno, nebo se mi to za jízdy z auta jenom zdá? Dneska mi přišlo, že se zemní práce na této rampě zastavili přesně před tímto reklamním velepoutačem.

Ví někdo, jak se věci mají? Mohl by někdo z pravidelných fotoreportérů (kasme, Mančal) zmáčknout fotku té situace? Díky.

Dnes kolem 10. jsem jel okolo, a mega-giga-bigboard okukovalo několik maníků ve žlutých vestách. Zdá se, že začnou co nevidět s demontáží (dynamitem? :lol: )
Dusanh

Příspěvek od Dusanh »

dantex píše:
Dnes kolem 10. jsem jel okolo, a mega-giga-bigboard okukovalo několik maníků ve žlutých vestách. Zdá se, že začnou co nevidět s demontáží (dynamitem? :lol: )
No a dneska kolem 10 byl megaboard zavěšen na velkém pásovém Liebherru od Švestky. Zdá se být přesunut na novou patku, přišlo mi legrační vidět týpka, jak půlmetrovou vodováhou měří svislost toho 15 metrového sloupu...
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

Dusanh píše:No a dneska kolem 10 byl megaboard zavěšen na velkém pásovém Liebherru od Švestky. Zdá se být přesunut na novou patku, přišlo mi legrační vidět týpka, jak půlmetrovou vodováhou měří svislost toho 15 metrového sloupu...
A měřil to aspoň nahoře nebo dole? :crazy: :crazy:
kasme
VIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kasme »

myslím, že by ho pomalinku měli začít předělávat na otáčecí, když bude téměř "uprostřed" MÚK :kladivo: :roll:
Dusanh

Příspěvek od Dusanh »

Lenny píše: A měřil to aspoň nahoře nebo dole? :crazy: :crazy:
Dole, asi 1,5m nad podstavou :D
Petr M

Příspěvek od Petr M »

Otázka - kdy se bude stavět to mostní dvojče nad D1 v severní části MÚK (které není pro letošní zprovoznění třeba) ? Ideální by to bylo asi o letních prázdninách .. Když se staví most Komoko přes R1 (a vůbec se neví, zda nebude navěky od nikud nikam) jen proto, že by jeho pozdější výstavba komplikovala provoz na R1, myslím, že výstavba "dvojčat" přes D1 až po letošním zprovoznění MÚK bude také pěkně problematická. Zprovozněním R1 určitě v prostoru MÚK zhoustne provoz .. a bez omezení dopravy po D1 to dvojče určitě postavit nepůjde.
Lenny
Autor

Příspěvek od Lenny »

až po zprovoznění se budou stavět.
mapman
Autor

Příspěvek od mapman »

Právě že se počítá s tím, že značná část tranzitu se přesune na R1 a na D1 do centra bude volněji, porot až po tom zprovoznění...

:arrow: Mod: Návazná diskuse přesunuta do Spořilovský masakr
Odpovědět

Zpět na „Pražský okruh D0“