připomínám, že mé dotazy
jste "hrdinně" proignoroval. Můžete se "snížit k obyčejnému člověku" a sdělit mi, kde ten model najdu?MPMP z 7.3.2011 14:21:08 píše:Nejsem profesionální diskutér, ani tak velký fanda, abych znal všechny podklady. Můžete mi prosím pomoct, kde najdu ten dopravní model, na který se odvoláváte?
A teď bych si dovolil několik Vašich rozporů, ketré prosím vysvětlit a to bez povšechného odkazu "už to tady je". Zopakujte, prosím, pro malého blbého ještě jednou
s tím porovnejteJuno 4.3.2011 18:51:43 píše:Uzel Modletice bude více zatížený od D1 a v tom společném úseku jsou pro D3 navrženy samostatné vozovky. Takže když se stane nehoda v jednom pásu, objede se vedlejším - rezerva kapacity je tam dostatečná i pro takový případ.
Tak jak to je? Budou se ty stavy s nehodami převádět na kapacitu té druhé dálnice, nebo nebudou?Juno 9.3.2011 11:31:35 píše:A ve společném koridoru budou mít D1 a D3 oddělené pásy. Bude tam 3+2+3+2 a žádný čtyř nebo pětipruh. Právě kvůli tomu, aby se nehoda na jedné dálnici nepřenášela na druhou.
Další:
proti tomu dámeJuno 7.3.2011 10:42:11 píše:D3-Z ... přetěžuje nejen úsek PO512, ale i komořanský tunel
Takže podle předchozího příspěvku se provoz z D3-Z rozleje do 3 směrů (Vídeňská, Vestecká spojka, Komořansý tunel), ale zároveň podle druhého příspěvku přetíží PO512. Že by jedna 2+2 dálnice totálně vytížila 3 komunikace 2+2 a jednu 1+1? Kdepak vezme D3 tu kapacitu?Juno 7.3.2011 11:14:30 píše:Protože u D3-Z nemá přímou vazbu na radiálu do vnitřní Prahy, bude se jezdit po Vestecké spojce, Vídeňskou ulicí a hodně taky Komořanským tunelem na Chuchelskou radiálu (viz dopravní model)
A další:
a proti tomuJuno 3.3.2011 15:27:03 píše:Vidím, že vám to musím zopakovat: "U D3-východní nejde o kumulaci na D1 Praha - Mirošovice, ale o křížení s D1 v MÚK Skalka (var.A3) nebo o jen 4 km dlouhý souběh Skalka - Modletice (var.A4) s patřičným rozšířením o souběžné pásy (na způsob kolektorů).
Takže zase, napojí, nebo nenapojí?Juno 9.3.2011 10:43:17 píše:Vemte na vědomí, že D3-V se napojí na D1.
A takhle by šlo pokračovat hodně dlouho.
Navrhuji všem diskutujícím požadovat po Junovi vysvětlení těchto rozporů dříve, než budeme v jakékoliv "diskuzi" pokračovat.
EDIT: udělal jsem to "čitelnější".