I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Re: I/11 Prodloužená Rudná - Mokré Lazce - Obchvat Opavy
Jsem spíše zvědav, co to udělá s provozem na Rudné v lednu, po svátcích. Kde se objeví nová krizová místa.
nahlásil jsem někdy kolem poledne, opraví to...Martin z Ostravy píše:Jo, zatím ale plánovač trasu nezohledňuje. A je špatně zakreslena MÚK s II/647, chybí 2 větve.tertr píše:Na mapy.cz už je zakresleno.
-
Jackrabbit88
Ačkoliv byl již poslední panel protihlukovky namontován v nociMyscho píše:Citácia z rovnakého článku na idnes.cz
"V jednom směru se silnice otevře řidičům v osm hodin večer, ve druhém o dvě hodiny později."
Takže zatiaľ nie je dôvod aby tadiaľ mapy.cz alebo waze počítali trasu. Horšia je tá 90km/h rýchlosť, ale je nádej, že tam nebude navždy.
Než se dnes pan Unucka před polednem probudil, než ve stanu sní poslední chlebíček
Jezdit se totiž bude až od 20 hodin a naplno od 23 hodin, to teda bude celý den juchuchu
Můžeme také přijit na občerstvení, ať to otevření urychlíme
Na mapy.cz už je trasa aktivní. Dokonce mi ukazuje, že mám tudy dnes jet domů :oD
Pojedu cca za hodinu, ví někdo ?
Pojedu cca za hodinu, ví někdo ?
Co od roku 1984 jezdím po Rudné, tak krizové místa jsou každý rok v místě kde se opravuje některý z mostů, po dokončení Výškovických by měly být v plánu Vítkovické. Před časem jsem dohledal že se vyřizuje stavební povolení, a nevím v jakém stadiu přípravy tato akce je.Tester píše:Jsem spíše zvědav, co to udělá s provozem na Rudné v lednu, po svátcích. Kde se objeví nová krizová místa.
Tuší někdo, proč ten most opravujou skoro dva roky? Jako mě to nepřekvapuje, už se nad tím ani nepozastavuju, je mi to vlastně upřímně jedno. Ale z čistě ze zvědavosti...pigig píše:tak krizové místa jsou každý rok v místě kde se opravuje některý z mostů, po dokončení Výškovických by měly být v plánu Vítkovické.
-
PETR007007
lyky píše:Tuší někdo, proč ten most opravujou skoro dva roky? Jako mě to nepřekvapuje, už se nad tím ani nepozastavuju, je mi to vlastně upřímně jedno. Ale z čistě ze zvědavosti...pigig píše:tak krizové místa jsou každý rok v místě kde se opravuje některý z mostů, po dokončení Výškovických by měly být v plánu Vítkovické.
Odpověď je velmi jednoduchá.
1. "Prý je málo firem", tudíž zadavatel je rád, že se staví.
2. I zadavatel chce z něčeho žít, tudíž si jej firma "Zaváže", svého času recept dal již Rath.
3. Zavázaný zadavatel se skřípěním zubů musí strpět nejen sníženou kvalitu díla, ale i pro běžného občana nepochopitelný termín dostavby díla, kde denně je vidět "jak stavař" maká.
4. Nejvíce to odskáče běžný občan, který denně je omezován a ti, co by měli za jeho daně makat se mu smějí a zvysoka na něj ....
5. A když se člověk ozve, admin už ví co má dělat.
Asi tak jednoduše nám to tady již třicátý rok svobody funguje a ničeho spravedlivého se člověk v tomto očistci nedovolá.
Po dnešní jízdě ze Shopinu ke Globusu, která trvala 52 minut si o té dnešní chlastačce a vychloubačce myslím své.
-
theodor less
"V zemi bylo něco, co tam být nemělo.", sdělil v 5:45 minutě náměstek Unucka.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/101 ... regionech/
Rudná pod “Výškovickými”mosty by měla být ode dneška průjezdná 2+2PETR007007 píše:lyky píše:Tuší někdo, proč ten most opravujou skoro dva roky? Jako mě to nepřekvapuje, už se nad tím ani nepozastavuju, je mi to vlastně upřímně jedno. Ale z čistě ze zvědavosti...pigig píše:tak krizové místa jsou každý rok v místě kde se opravuje některý z mostů, po dokončení Výškovických by měly být v plánu Vítkovické.
Odpověď je velmi jednoduchá.
1. "Prý je málo firem", tudíž zadavatel je rád, že se staví.
2. I zadavatel chce z něčeho žít, tudíž si jej firma "Zaváže", svého času recept dal již Rath.
3. Zavázaný zadavatel se skřípěním zubů musí strpět nejen sníženou kvalitu díla, ale i pro běžného občana nepochopitelný termín dostavby díla, kde denně je vidět "jak stavař" maká.
4. Nejvíce to odskáče běžný občan, který denně je omezován a ti, co by měli za jeho daně makat se mu smějí a zvysoka na něj ....
5. A když se člověk ozve, admin už ví co má dělat.
Asi tak jednoduše nám to tady již třicátý rok svobody funguje a ničeho spravedlivého se člověk v tomto očistci nedovolá.
Po dnešní jízdě ze Shopinu ke Globusu, která trvala 52 minut si o té dnešní chlastačce a vychloubačce myslím své.
v 17:15 už byla Rundá 2+2 i ve směru Opava->Havířov (menší šikana)milhaus píše:Rudná pod “Výškovickými”mosty by měla být ode dneška průjezdná 2+2
a před sjezdem z Rudné na 17. listopadu kolona až k předchozímu sjezdu cca 1,5km ...
Tak si to spočítej. 1. rok jedna polovina, 2. rok druhá polovina. Anebo můžeš odříznout celé sídliště od tramvaje a jezdit přes Plzeňskou.
D47 už máme, teď ještě D48
Kam teče beton, tam tečou peníze. (Tonda Blaník)
-
theodor less
Pan ministr Kremlík je člen vlády. Nějaký dress code by měl dodržovat. Proč tedy přijel v bundě s norskou vlajkou? Několik možností:
- nakupuje v norském second handu
- přijel z akce spojené s norskými fondy
- nemá společenskou výchovu (ale už aspoň ví, že na pohřbech se nepředbíhá)
Pan ministr Kremlík je člen vlády. Nějaký dress code by měl dodržovat. Proč tedy přijel v bundě s norskou vlajkou? Několik možností:
- nakupuje v norském second handu
- přijel z akce spojené s norskými fondy
- nemá společenskou výchovu (ale už aspoň ví, že na pohřbech se nepředbíhá)
jeste se nabizi moznost d) Je z Osla.
-
rumpeak
- Bydliště: Ostrava (předtím Bruntál a předtím Havířov) - když se stěhuji, tak jedině někam, kudy vede I/11 :)
Volím odříznutí sídliště od tramvaje. Poruba se odřezává docela částo a náhradní autobusová doprava mě stě méně než 2 roky front na Rudné. Říkám to jako jeden z největších zastánců tramvaje ke Globusu.hiob píše:v 17:15 už byla Rundá 2+2 i ve směru Opava->Havířov (menší šikana)milhaus píše:Rudná pod “Výškovickými”mosty by měla být ode dneška průjezdná 2+2
a před sjezdem z Rudné na 17. listopadu kolona až k předchozímu sjezdu cca 1,5km ...
Nemá třeba norskou tchýni ??? 
anebo za e) je toSojer píše:jeste se nabizi moznost d) Je z Osla.
Na stavbě jsou odstavné pruhy 3,00 m a jízdní pruhy 2x 3,50 m. Dříve to bývalo 2x 3,75 + 2,50 m.
D47 už máme, teď ještě D48
Ok, tak jinak. Proč se polovina mostu opravuje rok? 365 dnů? Proč tohle někdo povolí?Lenny píše:Tak si to spočítej. 1. rok jedna polovina, 2. rok druhá polovina. Anebo můžeš odříznout celé sídliště od tramvaje a jezdit přes Plzeňskou.
Již jsem měl možnost projet stavbu ve směru na Opavu. Musím říct, že je to super urychlení a zlepšení komfortu. Ve směru na Opavu jelo dost aut. Zpátky jsem jel okolo Globusu- po staré cestě a po ulici 17. Listopadu. Za celou cestu jsem potkal cca 8 aut, tudíž došlo k razantnímu snížení počtu aut v Porubě! Ještě jedna věc, parametry prodloužené Rudné by si zasloužíly pomalu kategorii D. V ČR je X úseků, které mají horší parametry a přesto se jedná o dálnice. Zatímco tady bude snad jen ERKo. To samé obchvat Třince. Chtěl bych tímto popřát Porubanum ke klidném spánku, jelikož dneska budou mít nezvykle zalehnuto v uších.
-
theodor less
"Podle simulací a studií poklesne doprava o zhruba 20%", sdělila starostka Ostravy-Poruby.bmw740d píše:Zpátky jsem jel okolo Globusu- po staré cestě a po ulici 17. Listopadu. Za celou cestu jsem potkal cca 8 aut, tudíž došlo k razantnímu snížení počtu aut v Porubě!
Tak tomu moc nerozumím.
To se uvidí v příštím roce, pokud zde bude sčítací bod CSD. Jakožto předpokládám, že zde bude.
-
kyk
- Kontaktovat uživatele:
Teď si chtěli PR všichni vyzkoušet, proto prázdná ulice. Hodnoťte tak za měsíc.
Jel jsem před chvílí od Opavy, stavba je to krásná. Plynulá, oblouky mnohem menší než na úseku Ova Lazce. To se fakt povedlo. Aut na nové cestě dost, ale žádná hrůza. Ze zvědavosti jsem sjel hned prvním sjezdem na Porubu a projel jsem 17.listopadu, u Slovanu doprava. V 7:30, největší špička. Plynule. Odhadem minimálně 50% aut zmizlo. Nádhera. Jen nevím, jestli to přežil můj klakson 
Také jsem slyšel o 20% poklesu dopravy v Porubě, ale podle včerejšího večera to bylo minimálně pokles o 50% .
cesta luxus, fakt kam se hrabe D35 či D46, tady to mohla být D11
podle mne bude jezdit přes Porubu kolem 30% provozu, který tam byl včera, tzn. 19. 12.
podle mne bude jezdit přes Porubu kolem 30% provozu, který tam byl včera, tzn. 19. 12.
Jednoznačně přeznačit na D, i když pod označením D11 by to nešlo.